Store glæder og små hjerner

Store glæder og små hjerner Børgesen
Den terrortiltalte SÜ jublede, da en selvmordsbomber sprængte kvinder og børn i luften i filmen "The Kingdom".

Sådan fortalte en observatør fra Politiet Efterretningstjeneste i retten i Glostrup i dag, da han afgav forklaring i sagen mod SÜ, der er tiltalt for at opfordre til kidnapning af danske statsborgere i udlandet.

Jubel over selvmordsbomber
SÜ var sammen med en gruppe venner i biografen i København, og da en selvmordsbombe sprang i filmen, råbte flere fra gruppen "Allah Akbar" (Gud er stor), herunder også SÜ, lød det fra en mandlige PET-medarbejder, der overvågede SÜ den 10. november sidste år, dagen inden SÜ's anholdelse.

"I filmen ser man en selvmordsbomber bringe en bombe til sprængning, mens han råber "Allah Akbar". Det gentog SÜ og flere af dem, han fulgtes med, højlydt, mens andre fra gruppen grinte.

Der var flere i biografen, der udtrykte deres utilfredshed, men gruppen gjorde det endnu en gang, da der senere i filmen blev råbt "Allah Akbar" i forbindelse med et andet angreb," fortalte observatøren.

http://jp.dk/indland/krimi/article1513201.ece

Og??????? Anonym
Hvor mange danskere tror du ,at der lader sig rive med af en fodboldkamp og sidder og skriger rigtig grimme ting-eller ser voldsfilm eller spiller spileller er i biografen, hvor de råber "han skal døøøøø" "slå ham ihjel"--"jaaa-det har han satme fortjent" "nak ham" og meget mere-- det er jo ikke ensbetydende med at de bagefter omsætter deres "ønsker" til handlinger-vel?. At de sidder og kommer med upassende tilråb i en biograf er møjirriterende og folk kan jo prøve at få deres biografpenge tilbage når de klager over "idioternes" opførsel i salen. Det er da ligeså irriterende når nogen ironisk råber "Hallelulja"-Så små hjerner er der overalt i Danmark også-selvom de kan spore deres danske rødder mange generationer tilbage i tiden.---Hvad ville du egentlig fortælle med dit indlæg?--Håber da ikke at du vil have nogen til at tro at det er ok at man dømmes for at sige hvad man mener--der er jo ikke "mindkontrol" i DK vel? Det er ikke forbudt at være dum heller? Ikke endnu da[:O]

Nå !. Mjølner.
Er du så i afdelingen for små hjerner ?......... eller er du bare utroligt naiv ?.

Tjaaaaaa Anonym
Hvis du sidder inde med mindcontrol-regler og normer for normale/suspekte tilråb, udråb og tilkendegivelser--så kender du vel svaret?-Jeg ved det ikke selv-men lever i bedste uvidenhed. Jeg synes bare at det taler for sig selv-hvis man i en avis skal læse om hvad en -eller anden kendt eller ukendt person har råbt i en biograf? og pøblen så på den baggrund manipuleres til at tænke/sige/råbe-"Han er terroist!" "Send ham hjem" "Døm ham"-Ved du hvilken kategori du tilhører?-lille hjerne eller bare naiv? [;)]

Jyllands Pesten Anonym
skriver en af deres mange vildt manipulerende historier om noget, der kun skal bruges til at fremme had og beskytte deres egne politiske interesser--Du har vel ikke glemt deres provokerende Muhamedtegninger? Og alt det andet møj de udspreder.