store kvinder

store kvinder ulrik
jeg er en pæn voksen mand som er til store frodige kvinder 90-125 kg gerne med en meget stor og bred røv...skønt..er der andre som har det som jeg?

bredr.... frodigQ41
jeg er en stor pige på 41 108kg..blev meget glad for dit indlæg-bruger str 54 forneden--bor i roskilde,og dig?

bredr.... ulrik
bor i kbh,er single e-mail?

sygt.... alm fyr
Sikke dog en fratødende seksuel afvigelse du har dig, men det er de mange fede kvinder i Danamrk jo selvfølgelig nok glad for. Så det er vel godt alt sammen.

I guder. Elisa Day
Hvor er du dog afstumpet at høre på. Du kalder dig selv for "alm fyr" - er du nu sikker ? For jeg kender mange "almindelige" fyre. Og nogle af dem foretrækker de spinkle piger, mens andre foretrækker de større piger. Men på trods af deres forskellige smag og meninger, så hører jeg aldrig så primitive ord komme ud af deres mund. De respekterer andres meninger - mere end man kan sige om dig.

Er du selv perfekt? Er du selv alle kvinders drøm?

Hvis dét, at nogle mænd foretrækker store kvinder, får dig til at mene, at det er en frastødende seksuel afvigelse, så er det altså dig der er uintelligent.

Det kan godt være at du muligvis opfatter dig selv som en tiltrækkende mand. Det ved jeg ikke om du er, har ikke set dit ydre og kommer ikke til det.
Men du har i dit indlæg vist lidt af dit indre - og det er ikke kønt.

Du virker - undskyld - lidt dum og afstumpet & primitiv. Og hvis en mand virker sådan, så kan han ligne George Clooney - jeg ville ikke eje ham.

En rigtig mand skal have dybde og indhold.

Og det min ven - det mangler du.

Vi er mange Emil44
Kære Elisa Day.

Jeg syntes der et dig der er afstumpet. Vi er faktisk mange mænd der tænder på piger med "noget" på sidebenene. Efter min mening er der ikke meget erotisk ved en pige hvor man kan se knoglerne på, der skal være runde, bløde former, SÅ er det frækt.

store Q´er ulrik53
hej,jeg tror at du har misforstået ELISA DAY,det var ham som kalder sig ALM FYR hun svarede...tak for jeres indlæg-hilsen Ulrik

Misforståelse? Elisa Day
Jeg tror lige du har misforstået noget. Jeg mente at IKKE at der var noget i vejen med mænd der tænder på frodige kvinder. Tværtimod!

Jeg blev harm over et andet indlæg herinde, hvor en "alm fyr" skriver, at han finder det som en suksuel afvigelse, hvis mænd tænder på frodige kvinder.

HANS indlæg var afstumpet.

Så en anden gang, når du deltager i en debat, så gør mig en tjeneste. Læs de forskellige indlæg ordentligt, inden du hakker på den forkerte.

Tak. Elisa Day
Hej Ulrik :-)

Var rart du havde fanget mit indlæg og læst det som det var ment.

Gode tanker

Elisa Day

Undskyld Emil44
Kære Elisa Day.

Jeg undskylder mange gange, jeg havde misforstået dig og det beklare jeg.

Emil44

Store kvinder - dejlig! M53
Hej Ulrik

Du har en god smag! Jeg nyder synet af en kvinde hvor du kan se på afstand at hun er en kvinde, gode rundinger, store fyldige gyngende bryster som naturen har skabt. Hofterne skal være bløde så man ligger behagelig når man foretrækker missionærstilling.
Derudover er min erfaring at store kvinder kan lide sex, både i ydelse og nydelse

M53

Helt ok Elisa Day
Hej Emil. Det er helt ok. Ét eller andet sted forstår jeg dig godt. For når man læser så mange indlæg, så glipper det en gang imellem. :-)

olie lidt frodig
Mange tak for tippet, det vil jeg prøve i aften det lyder vildt ophidsende

olie igen M53
Du må gerne komme med et (udførlig måske)referat af din oplevelse i morgen

nysgerrig ulrik
hej Elisa,tak for dine indlæg,jeg er blevet nysgerrig med hensyn til hvem du er...jeg er 53 og bor i kbh,hvor er du fra?...knus Ulrik

Til Ulrik. Elisa Day
Hej Ulrik.

Jamen, det er meget enkelt at forklare.

Jeg er 29 år og kommer fra Kbh.

Hav en god weekend :-)

Gode tanker Elisa Day.

Dejligt at høre *S* Quinde50
Hej Ulrik
Jeg er en af de dejlige frodige Rubens kvinder.
Og du kan tro at det varmer en kvinde, at høre frodighed også at attraktivt set med en mands øjne.
Så er der da en chance for mig endnu *GG*
Pg der er masser af andre dejlige fordige, smukke kvinder der varmer sig ved dit indlæg !!

passende lidt frodig
Jeg er godt tilfreds med størrelsen. jeg tror ikke at jeg ville bryde mig om større. Det er nogen gange problemer med tøjet

frodigQ ulrik
dejligt at jeg har glædet dig med mit indlæg,vi er heldigvis mange mænd som tænder på og begærer kvinder som dig..kærlig hilsen Ulrik...ps. hvor i landet er du fra?

holger 2 lidt frodig
hvis det er mig du mener er jeg fra jylland

elisa ulrik
ja men jeg vil daosse ønske dig en god weekend søde Elisa...knus fra ulrik

I er latterlige Alm fyr
I er latterlige at høre på. At tænde på fede kvinder er en mærkelig seksuel afvigelse, men det er jo selvfølgelig svært at overbevise jer om når i selv lider under den. Utroligt hvad man kan overbevise sig selv om.....
Prøv nu at se virkligheden i øjnene. DET ER KUN ET LILLE FÅTAL DER TÆNDER PÅ FEDE KVINDER! Afvigelsen hedder Delloman. Der er også nogle der tænder på dyr og de vil også til enhver tid påstå de er normale!
OG selvfølgelig møder i fede kvinder mange mænd der vil ha jer, for det er kun dem der tænder på fede kvinder der opsøger jer! Alle vi andre holder os langt væk. Er det så svært at se i øjnene??
I har sikkert i godt liv på trods af jeres vægt og seksuele afvigelse, MEN i skal ikke prøve på at få det til at lyde som om det er normalt! For det er det ikke. Indse det nu bare.

Har glædet mig Quinde50
Hej Ulrik
Ja, du har glædet mig - og mange andre.
Når der findes "Alm.mænd" som er så ualmindelige, at de ikke har tolerance for andre, end dem selv og deres snæversyn, er det altid dejligt livsbekræftende, at træffe de hele mennesker.
Jeg bor i København.
God weekend ;o)

Lille ven Kæmpekvinden
Lad mig få fingrene i dit lille slappe lem, så skal du få en tur du aldrig glemmer.
Dette er ingen trussel, tværtimod.
Efter den behandling jeg agter at give dig, vil du aldrig mere kigge efter en kvinde på under 120 kg!
Glæd dig til dit livs saftigste sexoplevelse.

kan godt li din handlekraft alm fyr
jeg må sige at jeg syntes du har en stærk personlighed når du svarer på mit indlæg på den måde. De fleste af jer som jeg har rettet mit indlæg mod ville vel bare blive sure og så stadigt benægte virkeligheden.
Du vil bevise mig det modsatte.....interressant. Desværre vil jeg aldrig komme til at tænde på fede kvinder. Men tak for tilbudet:)

m 53 lidt frodig
Det med olien er bare godt. Jeg har prøvet igen. UHMM

m53 lidt frodig
Det lyder også ophidsene, Hvor kan man købe den olie du omtaler

Djur M53
Vi købt det i en sexbutik i Padborg. Jeg går ud fra at du også kan få det i andre sexbutikker.
Jeg ved ikke hvor du bor i landet, men hvis der ikke ligger en butik i nærheden så prøve at se efter på nettet.
Hvis du vil have det og ikke kan findet det så må vi finde ud af et eller andet.

til m 53 lidt frodig
tak for oplysningen. jeg bor i jylland i en rimelig stor butik. så er det jo bare om jeg tør at gå ind i sådan en butik. det tænder ihvertfald at læse om det du gør.

Indkøb M53
Det er nu ret almindelig at handle i en sexbutik, du er absolut ikke den eneste. Jeg har købt den som sagt i Padborg, adressen kan du finde på den netadresse du får af mig. I stue plan er der en sexbutik og i kælderen er der store og rummelige biografer hvor du kan se film. Han holder hver 3 uge swingerklub aftener som er virkelig billig og godt besøgt.
Den aften jeg købt var det meget sjov og ophidsende. Jeg gik ind i kælderen for at hente en kop kaffe der var der nogen mænd som så film, både "normale" film og gay film. Det var tydelig at se hvordan de havde nogen spændende fornemmelse i skridtet. Jeg kan godt lide at være voyeur især når man er bisexuel.
Her har du netadressen, http://www.s-v-d.dk/
Hvis det er et problem for dig så kan du få min hotmail adresse og så kan vi lave et eller andet aftale, jeg kommer en gang i mellem i Padborg og kører hver uge tværs igennem Jylland.

m 53 lidt froig
Tusind tak din hjælp. jeg prøver om jeg kan overvinde mig selv ellers skriver jeg til dig igen.

m53 1 lidt frodig
Du kan evt skrive til mig på lidtfrodig@sol.dk

Til lidt frodig M53
Hej
har send noget til din e-mail

til m53 lidt frodig
Tak jeg har været inde og læse den og sendt retur

dejligt svar ulrik
hej kæmpekvinde,dejlig svar du gav ham,men det virker da nærmest som om at det er ham som er lidt afvigende,jeg tror at det bedste er at tie ham ihjel..kærlig hilsen Ulrik

Gode svar er svære at sige imod. minivip40@sol.dk
Hej alle.

jeg vil da oså lige komme med mit input til denne dejlige debat om store kvinder.
Hvorfor skal nogle fyre bare lige tro de er guds gave til kvinden? kvinderne kan jo ikke bytte dem hos gud! *GG*
Det er jo mennesket inde i der skal ses og røres det ydre er jo bare en skal.
Man skal jo nok lige have prøvet at elske med en dejlig stor kvinde før man lige udtaler sig om det, og os som har kommet sammen med en stor kvinde ved jo ligesom hvad vi snakker om.

En ting man lige skal huske på er: Snak til andre som du gerne vil have de snakker til dig. ;o)

normal? cbb
Tænkte på, om du lige kunne uddybe din definition af "normalt" - uden at tage udgangspunkt i at man så tænder seksuelt på slanke kvinder. Men alt det andet - hvad gør at man i dine øjne er normal?

Simpelt Alm fyr
Det som flertallet gør.
Og du får nok svært ved at føre nogle beviser for at flertallet af fyre i Danmark foretrækker Fede kvinder på 120 kg......det håber jeg da næsten slet ikke for dig at du virkelig tror.

rolig nu... cbb
Øh rolig nu kammerat, du er da vist lidt defensiv, hva? Så vidt jeg ved har jeg slet ikke været i nærheden af at nævne noget om dét. Jeg spurgte bare hvad din definition af normal er...
Men jeg er da helt enig med dig, jeg tror heller ikke at flertallet af mænd foretrækker store/fede kvinder.
Så normal er altså, når man er og opfører sig som de fleste på alle områder?
Jeg foretrækker normalt slanke kvinder, men jeg har ikke noget fjernsyn. Er jeg unormal?
:)

Normalt M53
Hvis vi nu siger at normalt er det som flertallet gør, mener du så at al de andre er unormalt og derfor pr. definition er forkert? Mener du så også at det er din opgave og flertallets opgave at overbevise os unormale om at vi skal tilpasse os jer?
Hvis det er hvad du står for, så fjerne du i sin yderste konsekvens valgmulighederne, ytrings- og handlingsfrihed bliver fjernet fordi flertallet beslutter jo! Sikken et fremtidsperpektiv!

Simpelt svar til dig Mrs.Big
I dette forum fører flertallet en sober og seriøs debat. Dine argumenter i denne debat er præget af useriøsitet og barnlighed:
jeg VIL ha' ret og så kan i sige hvad i vil. Jeg giver mig ikke for min mening er den rigtige og i er forkert på den. Sådan tolker jeg dine indlæg.
Dvs. at i dette tilfælde tilhører du ikke flertallet, så ifølge dine egne kriterier for normalitet er du altså unormal.
Logisk ikke sandt?

Mht. diskussioner var jeg engang til at foredrag med Thorbjørn Jørgensen og han sagde om diskussioner:

Jeg elsker at diskutere, men jeg kan bedst li’ at tabe en diskussion. Når jeg taber diskussionen, bliver jeg den egentlige vinder, for når jeg taber diskussionen, gør jeg det, fordi jeg får tilført ny viden, og når jeg får ny viden, da bliver jeg en vinder.
Hvis jeg derimod vinder en diskussion, bliver jeg taberen, for når jeg vinder diskussionen, gør jeg det, fordi jeg får bekræftet, hvad jeg allerede ved på forhånd, og når jeg kun får bekræftet, hvad jeg allerede ved, standser jeg i min udvikling, og når jeg standser i min udvikling, bliver jeg taberen.

Ja, frodige kvinder er skønne m47
Hej,

Jeg er 47 år og har altid været tiltrukket af frodige kvinder. De er symbolet på liv og varme.

- Jeg tror, at mange mænd der siger de tager afstand fra frodige kvinder, gør det fordi de er bange for hvad andre siger.

- De aner ikke hvad de går glip af. Jeg har haft mange dejlige oplevelser ikke kun i sengen, men også på det platoniske plan med kraftige kvinder.

ahh mrs big alm fyr
Så mine agumenter er barnlige og useriøse....
Ok hør her alle sammen.
Ordet Normal er en difination, et ord der udtrykker en norm. Altså en måde at opfatte tingene på der i en bestemt gruppe anses for værende gældende. Håber du kan følge med....
Har man en anden opfattelse end flertallet i gruppen er man altså unormal.
Og ja i lige præcis dette forum, under dette indlæg er jeg altså unormal.
Men tager vi nu en større gruppe. Lad os sige hele Danmarks befolkning, hvilket i øvrigt også var den jeg referede til, så er jeg ikke unormal. Så er i unormale. Er det så svært at forstå??
Jeg VIL ikke ha ret. Jeg HAR ret. Og at du mrs.Big ikke kan enderkende dette indlysende faktum, selvom du citerer følgende "Jeg elsker at diskutere, men jeg kan bedst li’ at tabe en diskussion" så er det vist dig der er useriøs.
Men hvis du kan komme med et bevis på at flertallet af fyre i danmark foretrækker fede kvinder, og jeg ikke kan komme med en bedre bevisføring, så indrømmer jeg at jeg tog fejl og dy havde ret. Men både du og jeg ved jo godt at det kun er en forsvindende lillle det af den store helhed der har denne ejendommelige seksuelle tilbøjelighed.

ulrik lidt frodig
Jeg syntes, at det er længe siden, at vi har hørt fra dig.

Har du fundet det du søgte?

*SF*