STORT problem

STORT problem Fyr 22
Jeg er en fyr på 23, der èn gang om ugen tager til et lokale i byen, hvor ensomme unge mødes.
Der ghar vi lige nu besøg, af nogle unge studerende, der skal lave en opgave, og derfor har os med til alle mulige aktiviteter.
Mit problem står i at jeg har fået et godt øje til den ene, som er en pige der er et par år ældre end jeg. Jeg vil ikke ødelægge noget nu hvor vi har disse sjove og hyggelige aktiviteter.
Men jeg overvejer kraftigt (eller har besluttet mig for) at invitere hende ud at spise, men hvordan ska jeg bære mig ad? Ska jeg spørge hende nu, eller vente til den sidste dag, eller ska jeg ringe til hende efter den sidste dag, og hvad ka jeg evt tillande mig at sige. Har virkelig fået et godt øje til hende, hun er både sød, sjov, dejlig og har en fantastisk udstråling og personlighed.

Håber på seriøse svar.

ps. er en meget genert fyr.

hmm.. :-)
Hejsa!

Jeg vil nok ligeledes foreslå, at du venter til sidste dag, da det ellers vil blive for akavet hvis hun takker nej. Nu nævnte du ikke noget om hvor godt du har lært hende at kende, men måske har hun en kæreste eller noget i den stil. En anden fordel ved at vente til sidste dag er, at du kan nå og lære hende bedre at kende. Måske prøve at se om hun også har et godt øje til dig samt planglægge hvordan du skal spørge hende ud. For medmindre du finder ud af, at hun har en kæreste synes jeg helt sikkert, at du bare skal springe ud i det. Du vil jo nødig stå tilbage og fortryde, at du aldrig fik spurgt hende.

Jeg ønsker dig al held og lykke
:-)

Har hun ikk Fyr 22
Hun har ingen kæreste.

Ja ved det, vil fortryde det vildt, men har hendes nr.

Var det en mulighed at ringe?

spørg nu freja-2400
senere vil det måske være for sent.

jep.. :-)
Det er helt sikkert en mulighed at ringe. Måske endda en rigtig god idé, da du nævner, at du er genert. Det er måske lettere at få de rigtige ting sagt. Du kan eventuelt lægge en lille plan inden du ringer. En plan over hvad du vil sige og hvordan du vil reagere hvis hun enten svarer ja eller nej. Det er altid rart at være forberedt, så man ikke står tilbage og føler sig dum.
Du kan jo også sende hende et par søde sms'er i løbet af ugen, så det ikke er et chok for hende, at du pludselig ringer. Der behøver ikke være noget direkte i sms'en, bare et ord som søde kan betyde noget! (men ikke overdriv det, så virker det for klæbrigt).

Håber du kan bruge det til noget, held og lykke
:-)