Straf og selvfornægtelse

Straf og selvfornægtelse sanessa
Jeg zappede lige..faldt over noget Oprah Winfrey...skulle lige se, om jeg kunne lide den nye frisure hun havde fået sig.

Der sad to college-piger i hendes sofa og udstillede sig som man nu gør i de talkshows. De fortalte om deres mange sexforbindelser, og det var så op til os, som publikum at forstå hvorfor det var sådan med dem, at de havde mange sexpartnere.

Der var en specialist i studiet til at dechifrere pigernes indre struktur, og vis os allesammen at deres "erobringer" mere var var en lang liste der handlede om straf. At deres afhængighed af sex handlede om at dækker over manglende selvværd og dyb smerte. Hertil nikkede begge piger og var dybt berørte.

Specialisten fortsatte ufortrødent sin slagtning og fortalte at det var selvfornægtelse der gjorde at de ikke kunne opnår orgasme, at de hver gang de var i seng med en fyr straffede sig selv, ved ikke at unde sig sewlv nydelsen, og derfor tillod de ikke sig selv at få orgasme.

Jeg har det altså svært med denne form for TV, og måden man bliver klogere på. Synes man bliver klogere på sig selv, på de unge pigers bekostning. Men jeg synes også, det var nogle gode pointer og kloge ting den nådesløse specialist sagde.

Jeg har aldrig troet at manglende orgasme på en måde kunne være psykosomatisk...troede der var noget GALT med fyren, hvis det var at man ikke kunne får orgasme.

Det ene udelukker ikke det andet master-of-domestics
Du opstiller 2 årsager til manglende orgasme hos kvinder - 1) psykisk blokering eller andre psykiske problemer og 2) en dårlig eller uopmærksom partner. Hvorefter du gør de 2 forklaringer til modsætninger.

Men 2 årsager behøver ikke at være modsætninger. Tværtimod kan de 2 årsager forstærke hinanden. En kompleks årsagssammenhæng kalder man det på finere dansk. :-)

Hvis du forstår, hvor jeg vil hen.

NÅ?!?!?! sanessa
Jeg synes... jeg skitserede en mulighed om manglende orgasme, jeg aldrig havde tænkt på, nemlig at den kunne være psykosomatisk og forbindes til straf og selvfornægtelse. Det var i alt fald det, jeg mente....

hva´mener du? Å-åå-ååå
med, at de udstillede sig som man nu gør i de talkshows?