straffen op på voldtægt

straffen op på voldtægt mutzgirl
Nu er vi i den seneste til blevet bombaderet med overskrifter om voldtægt på piger i alle aldre...HVORFFOR FA.... er der ikke snart nogle der tar fingeren ud af røven, og får sat straffen op på den slags.
Jeg syntes virkelig at det er ulogisk, forkasteligt og dirrekte uforsvarligt over for den danske befolkning, at vi har sådan en mild straf på dette område.
vil meget gerne høre hvad i syntes om vores retsystem... Er den for mild el er den for hård?

HELT ENIG du har ret
Jeg er helt enig med dig! straffen burde sættes op. jeg har selv været udsat for voldtægsforsøg. han havde adskillige voldtægtsdomme, og anklager. men han gar stadig på fri fod. han fik en bøde på 3000,- han betalte til politiet. hallo, hvad lærer han af det?? JEg kan ikke se logikken.. syntes straffen er al for mild...

Mere enig end du tror.... NaZGûL
Vi er bare for enige...!
det er fuldkommen utroligt at regeringen ikke har gjort noget endnu.....!
det er ikke rat fedt at man ikke kan gå ude om aftenen, bare fordi Regeringen Som Du oZ Sagde) nægter at tage Den F****** Finger ud af røven og gøre noget!

Vi syntes at straffen for mild, og man skulle få livstid(altzå rigtig livstid(Til man dør SelVF.)) Eller i det mindste 50 år, eller til medtil dødstraf. For hvis de kan slippe afsted med det, gør de det bare igen. Og det tror jeg ikke der er andre og end dem der ville være glade for.

Dark Club

Dødsstraf for voldtægt Erik
Helt enig,
Jeg synes at voldtægt er værre end mord, derfor burde der være dødsstraf for at begå voldtægt.

Enig Nordmann
For ett bra forslag. Eneste problem er at halvparten av alle muslimene i Danmark hadde blitt drept. Men det hadde bare vært bra.

Hør nu, Normann! Erik
Æhh Nordmann,
Du mener altså at SAMTLIGE muslimske mænd i Danmark er voldtægtsforbrydere??
Jeg har ikke nogen viden om at Islam godkender voldtægt, selvom det måske ikke ligefrem er den mest kvindevenlige religion - men det her har nu heller ikke noget med religion at gøre!
Uanset hvem der voldtager så er det forkert, en kvinde (eller et barn) der udsættes for et sådant overgreb påføres en livslang smerte, modsat hvis en person myrdes, så er det, som regel ihvertfald, hurtigt overstået. Det er derfor at jeg siger at voldtægt er værre end mord.
Jeg har ikke noget imod at diskutere Islam eller religion, men det er lidt irriterende at nogle folk hele tiden vil blande det emne med alle mulige andre! :-/

Ved gentagelse krydsfiner
bør straffen være hårdere.
Dødstraf er jeg uenig i. En sådan straf vil jo være værre end forbrydelsen.
I øvrigt er det ikke straffens længde der afskrækker, men risikoen for afsløring.
I øvrigt er der mange tilfælde af falske anmeldelser, så
man kan desværre ikke bare bure mænd inde på kvindens ord.

Ved tvivlstilfælde krydsfiner
Man kunne også registrere, hvor mange gange en mand er indblandet i noget, hvor der er tiltale frafald pga. manglende beviser. Når man så når et hvis antal, så klapper fælden, og så bør dommeren tro mere på kvinden end manden.

KASTERER DEM paladinbee
Kasterer dem, så er det ok.

men voldtægt er SYGELIGT.

Dansk folkeparti for lov opstramning paladinbee
DF for opstramning.

HØRT Clearence From Hell
HØRT -straffen op!

strammer du den ikke lige nazgul?? svar på tiltale
inden vi begynder SKAL DET STÅ HELT KLART AT JEG ER IMOD VOLDTÆGT!

dov sys jeg 50år er lige lovligt langtid vi lever ikke i usa

jeg synes også at straffen tilgengæld er for kort stod det til mig var det til 8 år

jeg mener bare at folk der voldtager fortjener en chance til dov skal der slås hårdere ned på de folk der har flere voldtægts domme samme synes jeg med voldsdomme

men 50år-livstid?

har alle ikke ret til en chance til??