Strejke i Sterling

Strejke i Sterling Phileas Fjog
Jeg læste igår at kabinepersonalet i Sterling varsler strejke fra den 9.september. Da vi har købt flybilletter med afrejse fra København den 16. september vil jeg gerne vide hvordan vi står juridisk ?

Hvis Sterling ikke flyver p.gr.a. strejke blandt egne medarbejdere får man så refunderet billetterne ? får man et gavekort på beløbet? får man en erstatningsrejse til den destination hvor billetterne gjaldt til ?

Selvom Sterling udsteder et gavekort vil jeg føle mig bondefanget, idet man jo har fravalgt andre billigbilletter og derfor kommer til at betale en forholdsmæssig høj pris for nye billetter til samme dato.

det er jo ingen hemmelighed at Sterlings økonomi er dårlig, så jeg frygter at selskabet bevidst spekulerer i en konflikt for at undgå at flyve med tab i september måned.

Nok om det, jeg håber der er nogle som kan besvarer mine spørgsmål.

Sterlings økonomi er i langsom bedring laddyladdy
trods alt :0) Men kan godt forstå din bekymring. Tvivler dog på, at strejken varer frem til d.16, men ring ind til Sterling selv og få dine rettigheder og forholdsregler oplyst. Er ret sikker på, at du får pengene tilbage hvis du ikke kommer afsted pga dem :-)

Uha,lyder ikke godt. anonym
Jeg skal selv rejse med Sterling til Alanya d 2-9,og hjem igen d 9-9 fra Alanya.Håber da virkelig ikke der er strejke den dag,eller senere for de rejsende.

Penge tilbage Phileas Fjog
Hej din stamstavle eller din stammen gør mig rigtig tryk, men jeg vil gøre som du foreslår.

er vist ikke rigtig med laddyladdy
jeg tror ikke rigtig at jeg forstår det med stammen og stamtræet, men fint at du ringer ind til Sterling themselfes, de plejer at være meget gode til at give information. Men kan godt forstå at kabinepersonalet strejker dog, vilkårene er ikke optimale mildt sagt.

Held og lykke med det hele :0)

svar Christian Bl.
Du må ikke være rigtig klog. Selvfølgelig er det ikke morsomt at være uvis om din rejse, men du kan være sikker på, at ingen ansat i Sterlig ønsker en konflikt. Jeg er ikke ansat, men kender en del der er.
Kabinepersonalet er stadig gennem årene gået på kompromis med deres arbejdsvilkår og den nye aftale må øjensynligt være for dårlig. Kunne du tænke dig at være i "røret" i så mange timer som de flyver uden en ordentlig aftale om løn og arbejdsforhold. Jeg tror det ikke.
God ferie.