stress

stress freya
jeg håber nogen har nogle gode råd..jeg lider af stress, jeg vågner om natten og sover meget lidt..jeg får beroliggende piller og piller mod for højt periodisk blodtryk.
Ved godt man skal finde ud af hvad der stresser en, men det har stået på nu i snart et halvt år og det er meget belastende.Min læge siger det er latent stress og vi har prøvet med et utal af piller, går også til psykolog.
Men jeg vil egentlig bare have råd til hvordan man får en god nats søvn...så man har energi til at stå op og klare dagens skær og hvad der dertil hører med i livet...

Det bedste forsvar i mod stress Hikke
er sport.

Sport kan virke helt uoverskueligt når man har stress...

Motion pm66
kunne måske hjælpe dig. Har selv været ramt af stress for 3 år siden. Gik som dig til psykolog og startede så med at motionere. Jeg begyndte at løbetræne (kunne ikke løbe 50 m i starten) men kom hurtigt efter det. Jeg blev fysisk/naturlig træt efter at have brugt min krop og begyndte derfor at sove bedre om natten. Samtidig gav det mig et bedre velvære og bedre overblik over mit liv. Lyder måske lidt mærkeligt sidstnævnte, men ganske rigtig. Jeg holder stadig fast i min træning og det er blevet en del af min hverdag og jeg ville ikke kunne undvære det nu.
Måske kunne meditation inden sengetid hjælpe dig til at "geare" ned inden sovetid? Kender godt nok ikke selv til det men hører fra folk at det hjælper fint. Jeg håber ihverfald at du snart får en rigtig god nats søvn og "styr" på din stress.