strikkeopskrift på trøje til kat

strikkeopskrift på trøje til kat gitte76
hej
jeg vil høre om der er nogen der ligger inde med en strikkeopskrift på en trøje til katte. Eller nogen der ved hvor jeg kan fremskaffe det?
Mvh. Gitte

Din kat komododragon
bliver helt sikkert ikke spor glad for sin nye trøje.

du gir sku da ik katten trøje på!!!!!!!!! icarus
hvad sker der!!!

Han eller hun kat ? Sjoveren ul.
jeg har en hækleopskrift på en grøn trøje til en hankat

Baby Born... mummi-39
-opskrifterne..!!

Dem kan du måske bruge med held, hvis det er en gennemsnitlig stor kat du har ;o))

Er det en af de her hårløse katte du har, så er det jo immervæk en kold tid vi går i møde.

Men finder den sig i det... - altså at få den på, når du er færdig med den, så har du sku et eksemplar at katten der siger spar to ;o))

Held og lykke med dumhederne ;o))


/Mummi

-Katte er klædt på, som det sig hør og bør, for katte ;o))

Hvis du elsker at strikke Anonym
Så få nogle børn, der vil blive glade
for alt dit nye strik.

Hvad med bare at sætte tegnestifter i den ? nimbuto
ok, jeg er ironisk, men det er da dyreplageri at give dyr tøj på.

Lyder kompliceret nimbuto
jeg tror vi opgiver det, jeg har kun blåt garn.

Hvorfor? Tara
Hvorfor? HVORFOR? hvad skal en kat have en striktrøje for? har den ingen pels? så giver det lidt mening, men hvis de har pels er det da fuldstændig idiotisk.

ingen fare gitte76
rolig nu der er ingen fare for at jeg give mine katte en trøje på. Synes selv at det er dyreplageri. Men jeg så bare en anonce i avisen, at der var en som manglede en til at strikke sådan nogle trøjer, så tænkte jeg at det kunne jeg sagtens, hvis jeg havde en opskrift. Mine katte skal ikke føle sig fanget i sådan en trøje. De har en fin pels selv, så hvad skulle de da udsættes for det pjat for. Men rart at høre at jeg ikke er den eneste der mener at det er dyreplageri. Men man kan vel godt være flinke ved andre mennesker, når man nu har den talent at kune strikke. Ang. børn har jeg selv et par stykker, så der bliver skam strikket til dem også.
mvh. Gitte

dejligt at se icarus
troede lige...

kan altså ikke forstå nogen giver deres dyr tøj på...jo hvis de er klippet..men klipper man katte??

apropos tøj og dyr, kom der en forbi i går da vi lige var inde i en butik for at snakke m.nogle venner, havde max været der 10 min, da en kvinde kommer ind og brokker sig over min hund står uden for og er drivvåd og fryser... nu er det sådan at min hund er en langhåret schæfer og fryser aldrig, havde gået en lang tur i 2 timer så hun havde selv lagt sig i en vandpyt for at køle af(vi havde bundet hende nær den så hun kunne drikke hvis hun lystede det).
grrrr...hun snakkede om hundemishandling...kan hun sku selv være!

haha... rimtursen
Der er altid nogen, der råber op om dyremishandling. Har selv været ude for at en bekendt syntes det var forfærdelig synd for min hund, at hun ikke måtte fodre den lagkage ved bordet. Faktisk synes hun det var så synd, at hun kaldte hunden (der iøvrigt ikke tiggede) hen til sig for at fodre den. Hun kunne slet ikke forstå hvorfor jeg hidsede mig op over det - og hvor var jeg dog ond, at jeg ikke kunne unde min hund et stykke kage.

Angående kattene, så findes der hårløse katte og de kommer nemt til at fryse. Katte kan også blive barberet i forbindelse med operationer eller hvis de har pelsproblemer.

ja oki... icarus
kan godt se det med kattene...:)

men uhh den med folk fodre ens hund ved bordet kan pisse mig af! det dur bare ikke man har en hund der står og tigger når man spiser!

let at strikke donna
Du vilhave opskreft,jeg strikkertil hårløshund.Sådan fra hukommelse..kan godt hjælpe dig,ved at vejlede dig hvis du bor i københavn..