Strittende brystvorter

Strittende brystvorter Mismia
hej,
Jeg er en ung pige, som synes det er enormt irriterende, når fyrene stirrer på mine brystvorter. Jeghar det problem, at de altid er meget store, og når det er lidt koldt, så stritter de gennem blusen. Jeg har ikke lyst til at bruge indlæg, for så bliver de jo bare større. Hvad gør jeg?

2 muligheder...evt venus
hey

klæd dig varmere....tag en vinter trøje på el blot en stor dejlige bamse ting på, nu da det jo er vinter. du behøver jo ik at tage stramme trøjer på i skolen.

eller vær stolt af dine bryster, og hvis de stritter så pyt med det...drengene kigger jo kun fordi de elsker bryster, og pga de er nysgerrige.

kram

Dejligt, når drengene stirrer Musse
Hej, Jeg har samme "problem" som dig. Jeg er 21 og mine brystevorter stritter også - men jeg synes, det er dejligt, når drengene stirrer. Derfor går jeg næsten altid i tynde bluser, så de rigtigt kommer frem. Jeg er så heldig, at mine bryster fra naturens hånd er gode faste og også lidt store.
Det bedste er, at min fyr er meget nem at lokke, for jeg elsker at få masseret brysterne - specielt inden han trænger ind i mig bagfra.

Op med humøret, det er ikke det værste problem at have som pige!!

Vær stolt Elisa Day
Vær stolt. Ret ryggen når du går, smil..fordi du har grund til det.
Det er utrolig sexet og feminint når man kan ane brystvorterne bag stoffet.
De som kigger på dig, de kigger fordi de kan lide det de ser.

Hvis du føler dig dårligt tilpas med med det, så kunne du måske yage en stramtsiddende undertrøje/top i lycra. Det smyger sig ind til kroppen og giver en flot kavalergang, hvis man har skjorte på. Desuden ville den sikkert kunne camouflere dine brystvorter lidt.

Men søde - du har ikke noget at skamme dig over. Er du klar over, at i USA kan kvinder købe falske brystvorter - simplethen fordi de netop ønsker det look :o)

Klamme stodder Til Lass
Hold dog din kæft din klamme stodder!!!
Hvad fanden laver du inde på dette site - og generer små piger.

Find et andet sted at jerke off din klovn!!!