Styrketræning hver dag

Styrketræning hver dag jeg er begyndt at styrketræne
Hej!

Jeg er lige begyndt at styrketræne med vægte i motionscenter, og jeg er 17 år.

der er så mange der siger at musklerne skal restituere, men hvad sker der hvis man træner samme muskler hver dag?

Vil man ikke få noget ud af træningen, eller vil musklerne blive mindre. Eller vil man blot blive øm?

Håber der er nogen der kan hjælpe :)

Hilsen daniel

hejsa djdaddy
tror det her er lige noget for dig min ven
og de ved meget om det.

http://www.bodybuilding.dk/

der er Forum osv..

hejsa icarus
jeg har som instruktør altid fået at vide at det er bedst at musklerne får en hvile dag.

sport som sådan kan du gøre så tosset du vil, altså cykle, løbe, ro osv.

men når det kommer til vægte kan du træne arme og ryg hver anden dag, og mave og ben hver anden dag....dvs. du træner hver dag.... men musklerne får lov til at slappe af ind imellem.

og der er jo anbefalet at man motionere...½-1 time hver dag....så er det bare at komme igang ;)

For hvis skyld? lysbeth
Hvis du gør det for din egen skyld, fint nok. Men hvis du tror, pigerne synes det ser bedst ud, så tænkt igen:
Mange fyre er ENORMT store over skuldrene. Indrømmet, en god overkrop skal man ikke kimse ad! Men mange af jer er altså FOR store! Før du kommer til at ligne en overdimensioneret T-figur, så vær sød at se dit SANDE jeg i spejlet når du står op om morgenen. Ham indeni er MINDST ligeså interessant som ham - som kan modelleres - udenpå. Ham man kan SNAKKE med, ligge i arm med, slendre gennem Strøget med!

Nok er det dejligt med en god krop. Men en løbetur 2-3 gange om ugen, gerne suppeleret med svømning 2-3 gange ugentligt, oveni i dine 3-4 gange ogentligt i træningcentret giver meget mere harmoniske resultater. Pas på med dde store overarme. Og hold dig VÆK fra steroider!

Det er dét vi gerne vil se!
Knus
fra en quinde! ;-)

7 sekunders sammenhængende sammentrækning af en muskel hver dag Instruktør.
er nok til at bygge den op.

7 sekunders vedholdt spænding af en muskel hver dag Instruktør
er nok til at opbygge den.

hvorfor jacob.lykke
når du træner ødelægger du i princippet dine muskler, restutions tiden bruger musklen til at opbygge sig selv igen.

forestil dig en masse små fangekroge der hægter sig fast i hinanden, når du træner går disse i stykker. kroppen danner så flere af dem så du dermed bliver stærkere og kan klare en højere belastning. derfor skal du holde pause.

du bliver stærkere ved at holde pausen, for din arm - eller hvad du nu har trænet - vil ikke kunne udføre et ordentligt stykke arbejde dagen efter.

mh Jacob

Lyder usundt komododragon
Når man har ømme muskler skyldes det jo at man på en eller anden måde har overanstrengt dem og ømheden er vel kroppens måde at fortælle at man skal hvile de ømme muskler til de har restitueret sig.

Uden at vide det, så vil jeg nok mene en gang om dagen er for meget.
Jeg kommer selv i et motionscenter og er der kun to og maks tre gange om ugen af halvanden times varighed. (Mere gider jeg heller ikke)
Nu er mit ganske vist heller ikke at blive stor, blot at holde mig selv i en nogenlunde anstændig form i løbet af vinteren. Af samme grund kører jeg heller ikke med meget tunge vægte eller spiser proteinpulver som kosttilskud.

Dit mål lyder til at ville vokse lidt, hvad der er et meget almindeligt ønske. Mit råd er at snakke med instruktørerne på stedet. De plejer at være flinke til at sammensætte et program ud fra folks individuelle ønsker. Også så du ikke risikerer at overbelaste og ødelægge led og lignende.

48 timers restitution !! laddyladdy
Hvis du træner hver dag oog yder det maksimale, får du ikke det ud af dine muskler som du ønsker. De skal have 48 timers restitution før de kan begynde at omdanne "fedt til muskler" igen. Det kan godt være at dine muskler bliver større selvom du træner hver dag, men det er absolut ikke sundt for dig. Du får meget mere ud af, at træne hveranden dag.

Jeg træner ca. hver 3. dag og det virker fint nok. Ved selvfølgelig ikke om du er ude efter at blive bodybuilder, men er det normal styrketræning du efterlyser, så er det fint nok med hver 2. eller hver 3. dag

ddh grr
hvad hvis man træner forskellige muskelgrupepr?

www.vedligeholddinkrop.dk/restitution.php Victor_bomstærk
Jeg styrketræner også løbende. Restitution er en af de vigtigste faktorer du skal være opmærksom på når du styrketræner. Der står en del på nettet, men en af de bedste artikler der beskriver restitution finder du på linket nedenfor:

http://www.vedligeholddinkrop.dk/restitution.php

Held og lykke med din træning.

trægning hver dag miklo
Hej Daniel

At træne hver dag får du ikk mere ud af end at træne 4-5 gange om ugen. Men motion hver dag skader ikk. Dine muskler skal have hvile,så de er klar til at give gaz igen og du ikke får skader eller en overbelastning. Men hvis du træner hver dag får du altså ikk mindre arme. husk også kosten, det betyder alt!!!

Mvh Miklo