Succes; Hudorme?

Succes; Hudorme? Trist
Hej alle derude[:)]

Er der nogen, som har haft succes med at få fjernet hudorme, så de ikke kommer tilbage? De ødelægger mildest talt mit liv, så jeg vil bare gerne have dem væk! Er det overhovedet muligt? - Alle råd er velkommen!

Jeg ville være super super glad, hvis nogen kunne komme med et rigtig godt råd eller anbefaling![s][s][s]

Den eneste måde at holde dem væk dulkis
- er ved at rense sin hud ordentligt. Har du meget dybe porrer skal du være ekstra flittig. At fjerne dem, så de aldrig kommer igen er vist et eventyr, hvor du så har det fra. [:D]

Detr hjælper sgu ikke... hgg
en flyvende skid, at rense huden, det forsvinder de ikke af! Hvis du tror det formindsker dem eller noget, er det vist der selv der sidder og digter et eventyr op her! Du har måske aldrig haft dem selv? Det er sjovt som folk bare tror man kan bruge rensemidler, og så er huden skinnede ren og pæn bagefter. Det passer ganske enkelt ikke, i hvert fald ikke på mig.

Hudorme er skidt dulkis
- så jo vand og sæbe hjælper såmænd også. Skidtet samler sig i porrerne og selvfølgelig kan det være vanskelig at få de "gamle" væk, men så må der klemmes.

- Hvis det ikke passer på dig, så er det mest sandsynligt fordi du gør det forkert. Gå til en kosmetolog og få et kursus i, hvordan man bliver ren.

Så du tror... hgg
simpelthen det er skidt, der sætter sig på huden i løbet af dagen, og så efterhånden gror fast inden i den?!? Hold da helt kæft, hvem fanden har bildt dig den historie ind? Og gider du venligst forklare hvordan i alverden det måtte være muligt for nogen, at bruge et rensemiddel forkert!? Hudorme kommer indefra, og er altså ikke noget der borer sig ind i huden gennem dagen, så ved du det, og kan måske bedre forstå hvorfor nogen har så svært ved at komme af med dem. Tænk at gå hele sit liv og tro, at når folk har hudorme, er det fordi de er beskidte, og ikke vasker sig ordentligt... Det er typisk for folk, der ikke selv har problemet.

Du kan jo eventuelt prøve at læse fx dette:
http://www.netdoktor.dk/brevkasser/arkiv/201107.htm