Sundhedsministeriet og Justitsministeriet dømt ved Menneskerettighedsdomstolen

Sundhedsministeriet og Justitsministeriet dømt ved Menneskerettighedsdomstolen Fnidder
Danmark blev i dag dømt ved Den Europæiske menneskerettighedsdomstol for, at have træneret en erstatningssag mod Sundhedsstyrelsen for en fejloperation i det syge uvæsen i 10 år ved domstolen i Danmark.

Hermed tildeles justitsminister Lene Espersen og Indenrigs- og Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen en international stor næse for deres mulddrysdepartementers drøvtyggeri ved de danske domstole, samt ved det syge uvæsen Sundhedsstyrelsens trænering af akterne.

Typisk dansk, og ikke uforståeligt, at det danske sundhedssystem tildeles middelmådigheds karakterer, da middelmådigheden afspejler både Justitsministeriet og Sundhedsministeriets administration.

Spørg nogle læger sort-boks
Om de gentagne gange har fået tilsendt anmodning om speciallægeerklæring på samme patient.

Det er nemlig et fif som udføres forhalingstaktisk af arbejdsskadestyrelsen.

Det er i denne institution du skal finde den tunge arbejdsgang. En arbejdsgang, som mange læger har opponeret imod.

Det er selvsagt ikke ministerns skyld, eller Danmarks. Men det er, som du ved altid kaptajnen der står til ansvar.

Også hvis Danmark går bankerot på grund af urimelige krav fra selvcentrerede pædagoger og enkelte forældre som vil have mere og mere.

Taktisk bevidste forhalinger ses somværende en del af administrationen Fnidder
Det er grotesk, at se denne trænering anvendes bevidst, især af Sundhedsstyrelsen, der har utallige lig i lasten som skal forsvares, det sker til dels ved fortielser, løgne og manipulationer, samt falske erklæringer som bestillingsarbejde til speciallægerne, der gerne mod betaling udfører hvad der måtte behage Sundhedsstyrelsen.

Men også i procedurerne hos domstolene ses sundhedsstyrelsens taktiske træneringer, man ser dem anmode om genvurderinger hos specialisterne, alene i et forsøg på taktisk udmattelsesmanøvreringer, hvor man så håber på, at forældelsen vil indtræde.

Justitsministeriet trænerer også akterne i de områder, hvor de sagsøges for slendrian og fejl i deres administration. De bestrider bevidst faktaene, der fremlægges i procedurerne ved Menneskerettighedsdomstolen, i et forsøg på, at få afvist sagerne. Men de smider ind imellem også håndklædet bevidst taktisk i ringen lige før der procederes domsfældelse, og erkender overtrædelserne ved en symbolsk erkendelse mod, ikke at blive officielt dømt af domstolen ved officiel domsfældelse.

Utallige sager er henlagt ved domstolen under forlig i sidste minut, derved sminker Danmark sit renomme bevidst ved, at undgå utallige domme som de ellers ville være pådømt.

Ja, du har ret sort-boks
Men politikken er ikke ny.

ja du har ret, desværre. grauballemanden.
uanset hvor, og hvem der har ansvaret inden for det offentlige Danmark, så bliver de altid frikendt, enten fordi de bevidst har glemt det, eller siger, det erindrer jeg ikke.

uffe elleman var med til at køre royal greenland i sænk, med et underskud på 2 miliarder kr. senere måtte hjemmestyret sælge pissifik, den fødevarekæde, som leverer varer overalt i Grønland til samme pris, uanset bygd eller by.
pissifik blev solgt til dagrofa, som allerede tjente formuer på at levere varerne, salgsprisen var ca. 244 milioner kr, eller nok til, at man kunne betale renten på gælden for et år.
nu har hjemmestyret brændt røven igen, og solgt arctic line til nogle spekulationsfirmaer for 60 milioner kr. samt ansvaret for at betale de ansattes løn og pension på 41 milioner kr. Topas og andre firmaer trak sig ud af aftalen, ingen turister vil betale 35000 kr. for en tur med hundeslæde, og befolkningen er slet ikket motiveret til turisterne, altså sprang man fra aftalen, og hjemmestyret måtte igen ovvetage rederiet, og alle forpligtelser.

hver eneste borger i Grønland får 165.000 kr skattefri fra det danske bloktilskud hver år, alligevel skylder befolkningen 1 miliard i offentlige udgifter, og flere kommuner har ikke betalt for el og vand i flere år til Grønlands energivæsen, men pengene er alligevel forsvundet.

druk, voldtægt, pædofili, mord, selvmord, boligmangel, samt alt det andet negative er stadig et problem som hjemmestyret ikke kan klare, de har været igennem utallige sager med nepotisme, og sælpølser fremstillet i Kina, hvor de naturligvis også blev snydt.

hvalfangst er kun for det lokale market, og kun i begrænset omfang, men alligevel overskrider de kvoten og dræber hvaler, hvor de kun tager spækket, og lader kroppen rådne i vandet.
alligevel har private virksomheder lavet hval salami, som aldrig er blevet solgt i Grønland, oog royal greenland nægter at udtale sig om, hvilket land der har modtaget de flere tusinde tons hvalkød.

Danske embedsmænd / kvinder, er ikke et hak bedre, vi ser utallige fejl gang på gang, shit holberg og hendes manglende blodtest af HIV sidder stadig og pumper penge sammen på cristiansborg, og alle dækker over hinanden, vi burde gøre oprør mod dette pampervælde, vi bliver overvåget her på debatten, så man kan ikke tale om ytringsfrihed, de ansvarlige er beskyttet, og som borger må man finde sig i disse uduelige embedsansvarliges forgodtbefindende, tak.

Her er en link til JPs omtale af dommen Fnidder
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3986748/

Danmark blev også dømt for tilsvarende i en sag om fejloperation Fnidder
Danmark blev også dømt for en fejloperation i Århus, hvor en kvinde brækkede kæbebenet i et trafik uheld.

Her gik Århus kirurgerne bersærk på kvinden der klagede over konstante kæbesmerter, de spærrede kvinden inde på den lukkede afdeling i flere omgange i halve år ad gangen, da de ikke tålte kvinde modsagde dem, når nu de havde vedtaget hun var psykotisk med indbildte smerter.

Hun blev fodret med psykopharmica af de rablende tumpede psykiatere på beordring af de tumpede kirurger. Kvinden kæmpede i 28 år mod det tumpede Sundhedssystem. Efter 25 år fik hun en ekspert på Rigshospitalet til, at undersøge hende, han fandt straks fejlen i kæben der var forkert sat sammen. Siden vandt også hun over Danmark ved Menneskerettighedsdomstolen, men hendes erstatningssag er vist ikke færdigbehandlet i Vestre landsret endnu, hvor hun kan se frem til en større erstatning.