Sunny Beach??

Sunny Beach?? Spunk
Ja, det er dertil rejsen går om 3 uger.

Er der gode shoppemuligheder? Er der designerbutikker? Er der gode restauranter/barer/diskoteker, evt. navne på stederne? Er der nogen steder man skal holde sig væk fra?

dejligt sted... nette21
Vi har lige været der...
Der er hele strandpromenaden der går fra Sunny Beach til Nesebar (nabobyen) hvor der er så mange shoppeboder, der har alt fra tøj, sko, tasker, til parfume, ure, cd'er osv. mad og drikkevarer er rigtig billigt, (nogle steder ½l. øl 4 DKK)
De har alle de kendte mærker dog kopivarer (kan ikke ses) til stort set ingen penge. Så skal det være en spareferie er det det helt rigtige sted at tage hen.
Rigtig god tur.

nette21

tilføjelse... nette21
der er også barer og restauranter hele vejen langs stranden. Folket dernede er åbne og positive og maden er udmærket. De har alt hvad hjertet kan begære...

Sunny Beach bethliss
Har været i Sunny Beach 2 gange (02 og 04) og har nydt det begge gange. Det ER et desideret hotel og ferie område med både meget gode og mindre gode resturanter og barer. Der er også disco, men har ikk prøvet nogle af dem (er 48 år). Hvis du vil shoppe er der Nessebar, som er en hyggelig gammel gammel by, ellers tag til Burgas på rejseselskabets tur eller tag selv bussen dertil. GIV aldrig sigøjnerne penge, de vil forfølge dig hele tiden. Hvis du vil på ture kan jeg stærk anbefale en tur på Sortehavet der hedder Lazy day. Hav en rigtig god ferie.

Mafia tintin99
Jeg har været i Sunny Beach 2 gange. En gang for ca. 7 år siden og sidste gang i sommer 2006. Sidste gang lod jeg mærke til, at der var stor skel på fattig og rig.

Derfor spurgte jeg en bulgarsk pige og vores guide om dette. Begge svarede, at den bulgarske mafia styrer hele Sunny Beach, og hver eneste kroner man bruger dernede ryger lige i lommerne på dem. Især de "røde hoteller" dernede er berygtede, idet de direkte ejes af Mafiaen. Du genkender dem typisk på det høje antal af stjerner.

De ansatte dernede arbejder uafbrudt i et halvt år. De møder 7-8 om morgen, og går hjem igen 10-12 om aftenen. Hvis de holder en pause på et tidspunkt, får de mega skæld ud af deres chef (mafiaen), og de bliver trukket en god portion i løn.

Så selv om der er dejligt og smukt i Bulgarien, tager jeg næppe tilbage til Sunny Beach mere. Jeg vil ikke putte penge direkte i mafaiens lommer.

Mafia ja.. Slemt nej Toroto
Har selv været der her i denne sommer 2008 boede end da på samme hotel som selve mafiaen gjorde de har vagter og er tæt beskyttet.. Men de er ikk så slemme som de ser ud.. Folk har respekt for dem og der er self god grundt til det efter som de styre det hele.. Men når det er sagt vil jeg sige at der er overhoved ingen grundt til at bekymre sig om.. Man skal bare lade dem være sig og så gør de det samme ved andre. Ikke noget med billeder eller pege f.eks. Men efter som jeg boede 2 uger samme sted som dem var der ikk noget farligt ved det.