Super smarte kopivarer.

Super smarte kopivarer. anonym.
Hvad galt er der i at købe kopivarer??
Jeg har da flere*Guggi*ure.Smarte er de,og jeg stopper da ikke med at købe sådan noget.Tyrkiet vrimler med den slags*kopi*varer.Nike sko,polo trøjer,hører til min favoritter.Enhver ved jo at så billige varer er kopi af de orginale varer.Fordi kendte mennesker køber den slags,er fanden løs i Laksegade.Ja,længe leve dobbelt moralen.

Det det er ikke derfor jetpost
det er fordi at politikerne laver love så det er ulovligt.......men kun for os andre, det er derfor at fanden er løs i laksegade.

Holdningsændring REal thing
Det der er galt i at købe kopivarer er flere grunde.

Dels er der det i det at et brands kommercielle værdi forringes væsentligt, dels både på at det er brandet af en grund, enten kvaltitet, bestemt mønster mm. Denne værdi forringes væsentligt for brandet når det kopieres, ofte til dårligere kvalitet. Derforuden er det et spørgsmål om at en virksomhed har lagt noget arbejde i at fremstille det enkelte produkt, en niche - og dette ødelægges fuldstændigt af kopivarer.
Det gør det ikke længere attraktivt at købe Prada punge, LV tasker eller Gucci tilbehør. Jeg holder 100% på at det er en holdningsændring der skal til - har man ikke råd til de ægte varer er dette en ærlig sag - ellers gør man kun som forbruger af kopivarer sin del til at der er elendige arbejdsforhold for kinesiske producenter, da de dyre mærkevarer som regel har etiske regelsæt for deres produktion.

Jeg stemmer endvidere på hårdere straffe til både producenter af kopier samt importører.

Der kan ikke bekæmpes denne kriminalitet for hårdt. Det svarer til man derhjemme opfinder en dims der gør hverdagen lettere for mange, men ens venner stjæler denne ide og sælger den, og dermed snylter på din kreativitet - same case!!

Lasse