Sur på vuggestuen?

Sur på vuggestuen? mor-til-isabella
Hej alle


Isabella er blevet rask igen, heldigvis :D men i fredags blev jeg kaldt hjem før fordi vuggestuen ringede og sagde hun havde tynd mave :( så jeg måtte hente hende kl 14.00 fra vuggestuen.. (så barnepigen hentede hende ikke) hun havde skidt igennem et par gange nede i vuggestuen så de måtte skifte tøj på hende. Da jeg kom der ned havde hun kun ble, strømpebukser, en tynd bluse og et par tynde bukser hun havde ingen bodystocking på?? og hun frøs lidt om maven, så det jo klart hun har tynd mave når de ikke klæder hende ordentligt på når hun har skidt igennem? Jeg ved ikke hvad hun får på når hun skal ud og sove i barnevognen om eftermiddagen der nede, men jeg regner da med at de søger for at hun er klædt på til vejret. Hun har masser af skiftetøj der nede så de skal ihvert fald ikke sige at hun ikke havde nogen bodyer tilbage som hun kunne få på? Hvad mener i synes i at det er forkert af dem ikke at give hende en body på når de godt ved at hun har tynd mave eller er det okay?

Lyder som om jetpost
hun havde det tøj på som hun havde brug for. Ingen børn dør af ikke at have body stocking på. Isabella får ikke mindre tynd mave af at have en body på

Mon ikke de ved hvad de gør? Anonym
Det plejer de at vide i en vuggestue. Hvis Isabella har haft lidt feber er det jo helt korrekt at klæde hende let på.

Man får IKKE tynd mave Jøsses da!
af at have for lidt tøj på!!!
Jeg synes de har handlet helt korrekt, for den næste body ville såmænd nok også hurtigt blive overskidt - og du var jo alligevel på vej for at hente hende, ikke? Lige så snat du træder ind ad døren kunne DU jolige give dit barn en body på, hvis du synes det var nødvendigt!

En storm i et glas vand du forsøger at piske op der!

Tænker det samme som dig her.... Farma
dels for varmen, men også for at holde bleen bedre på plads, hvilket kun jó har særligt brug for når hun har tynd mave. Hvis jeg var dig, ville jeg spørge pædagogerne, hvad de har gjort sig af tanker omkring det - om overhovedet nogen...og så være forstående hvis det viser sig, at der er tale om en forglemmelse/tidspres el. lign. fra deres side....

hmm bare mig
Hvorfor i alverden spurgte du dem ikke i stedet for at udgyde din ord her?

Bodystocking.....? piglet45
Det kan godt være at jeg er for gammel til alt det der med børn efterhånden, men tror du ikke at du skal spørge hvad hun har fået at spise, i stedet for at spørge hvad hun har haft på....?!

Hun får altså ikke tynd mave af at have for lidt tøj på.....

Det er jo altså ikke stofbleer man bruger! Gammel?
Moderne bleer skal da ikke holdes på plads af en bodystocking!!!

Det hjælper nu altsammen Anonym20
og enhver voksen har vel selv prøvet at få en maveforkølelse af kulde, eller for den sags skyld af at drikke noget, er er for koldt. Så stands Jeres gas.

Hun forsøger at gøre det bedste hun kan og gør sig en masse tanker. Hjælp hende for pokker da på vej i stedet for at være kontræer - I er f.. ikke ret søde.

Til Isabellas mor. Spørg - som en anden foreslog - nede i vuggestuen om det er en bevidst handling eller det har andre årsager, at hun var klædt anderledes på en vanligt.

Kærlig hilsen
Maria

Det kan man sagtens få Anonym20
men skaden var nok sket inden i det her tilfælde - så ja - hvad har hun spist. Min far kan få tynd mave af en køleskabskøl øl. [:)]

Jøsses! Jylland
Det lyder som om dit barn lige har sovet til middag, normalt omkring det angivne tidspunkt. Så er det da rigeligt at have en tynd bluse på ud at sove, da vi jo stadig har dagtemperaturer omkring normal indetemperatur, ca 18 grader. Hun havde også strømpebukser og en dyne over sig, ikke?
Altså, hvorfor skal institutionen stå til regnskab, hun er da bare blevet syg af en virus eller lignende, det er helt normalt og uungåeligt!

utilfreds - tal med vuggestuen! trunte1970
Hvis du ikke er tilfreds med vuggestuen, synes jeg da, at du skal sige det til dem og ikke til os. De er sikkert til at tale med, ikke? Og jeg tror da ikke, det er deres skyld, at din datter er blevet syg - det er jo bare den slags, der sker
Hils hende[:)]

Nå skal hun ikke sige det til os? Anonym20
Er det dig, der bestemmer hvad "os" gider at bruge tid på? Hvis du føler dig belastet af hendes spørgsmål kan du vel hoppe over.

Hvad fanden bilder I Jer alle sammen ind? Tag Jer sammen og behandl Isabellas mor ordentligt. Jeg tror hun har brug for os at snakke/vende tingene med og hvorfor skal hun have en ringere behandling end folk der leder efter alt fra opskrifter til hårfarvningsmetoder? Føj hvor er I nogle kællinger.

Rolig nu Anonym20:) trunte1970
det var altså ikke sådan ment, kære Anonym20. Og slet ikke, fordi jeg ikke gider bruge tid på emnet. Men det må da være helt i orden at tage en snak med vuggestuen, hvor de faktisk kan gøre noget ved problemet. Nu har jeg selv småbørn, og en dag skal man jo lære dem at sige til og fra - og fx sige til folk, hvis man gerne så dem gøre noget på en anden og bedre måde. Så er det da fint at øve sig lidt selv Hav en god dag allesammen

tja.... det har du ret i ...men anonym
på andre punkter tror jeg ikke, at pædagogerne har de dybe overvej elser.

Jeg har været efter dem nogle gange i mine børns liv.

Det er bl.a dybt uprofessionelt at tale til børnene med mad i munden.
Så lidt mindre hjemmelighed og lidt mere professionalitet tak..

Ja? mor-til-isabella
De små nede i vuggestuen plejer at blive lagt ud kl 12.00 efter frokost, min datter sover så 3 timer frem. Men i fedags sov hun kun 2 timer. Jeg ved ikke om hun lige var vågnet fra middagsluren da jeg hentede hende for hun kravlede rundt på gulvet da jeg kom ind og legede lidt. Men hun skal da have en body på når hun skal ud og sove og enda en trøje på og en tynd hue, det plejer hun i hvert fald når hun sover uden for der nede. I det hele taget plejer hun at have ble, langærmet bodystocking, strømpebukser, bukser, en bluse og en trøje. Hun havde ingen body på som hun plejer at få på når hun har skidt igennen eller noget andet. Hun sover inde her hjemme i lørdags sov hun i 4 timer til middag lidt megte men hun har vidst haft brug for det?? Vuggestuen sagde os i fredags inden vi gik at de godt vil have at jeg skal opsøge min terapeut med min datters bløde led (derfor kan hun ikke gå endnu) for de vil godt have at hun snart selv går?? Hvad siger i??

sig det trunte1970
sig din mening til dem om tøjet.. :) Min datter var også næsten halvandet år, før hun gik, og hendes led fejler intet -hvis din datter har ledproblemer, synes jeg da også, at du skal tale med lægen

Det kunne jo...... Løvemor
være at han så har drukket lidt for mange af dem [:D] [:D] [:D]

Løvemor

Det lyder godt nok voldsomt! Hmmmm
Du siger jo selv: klædt på efter vejret .
Citat:" I det hele taget plejer hun at have ble, langærmet bodystocking, strømpebukser, bukser, en bluse og en trøje"
Jeg mener godt nok, det er overdrevet at klæde et barn så meget på med tanke på, at der de fleste dage stadig er 15- 18 grader udenfor. Hvad skal barnet så have på, når det bliver frost? En hue på, nævner du også. Jamen , er barnet da ikke puttet under en dyne i en barnevogn?
Alt i alt handler det jo mest af alt om, hvad barnet er vænnet til. Snak med vuggestuen og find en rimelig aftale. Jeg er da i øvrigt ret sikker på, at vuggestuen har øje for om børnene fryser, men det har du ikke tillid til, kan jeg høre. Fortæl dem det! Held og lykke!

man får da ik tyndmave af at fryse lidt??? icarus
....

havde gjort det samme icarus
hvis de i forvejen skulle skifte hende et par gange kunne de ik vide hvor længe der ville gå før de skulle skifte igen.
Er du klar over hvor lang tid det kan tage at skulle skifte en body+ ble med meget tyndt indehold i+ evt vask over hele kroppen, da det kan være ret svært at ta en body af uden indeholdet kommer over på hendes krop feks. når man skal have hovedet igennem bodyen.
Er i forvejen ikke for meget personale i vuggestuerne og resten af daginstitutionerne til at man kan stå og bruge 15-30 min på at skifte et barn op til flere gange.

og ideet din datter har tynd mave skal de kontakte dig, du må heller ikke sende hende i daginstitution velvidende om hun har så tyndmave/diare, da det kan smitte alle de andre børn.

Ihh alså! mor-til-isabella
Hun fik alså tynd mave nede i vuggestuen så jeg blev kaldt hje, så jeg kunne hente hende. Men hun kom i vuggestue om mandagen for hun havde det fint nok igen. Og detsuden skal hun have alt det tøj på da det er begyndt at blive koldt uden for!

hun var jo ik ude da du hentede hende icarus
så nej så er det ikke nødvendigt, man hundefryser ikke bare fordi man ikke har body på. hun havde jo tøj på.

og som tidl. skrevet så får hun altså ikk tynd mave af det.

Ude? mor-til-isabella
Nej hun var ikke uden for da jeg kom og hentede hende. Som sagt tidliger siger pædagogerne der nede at jeg skal opsøge min terapaut igen så hun kan lære at gå selv. Hun kan godt gå når man holder hende i hænderne (:

Tjaa dulkis
- Jeg havde nu en svigerfar, der sagtens kunne slå sin mave i stykker med én kold øl, men det er måske svært at acceptere, hvis man ikke selv er så sart. Det betyder dog ikke at det ikke kan være tilfældet. Ligesom et af mine børn har været meget sart over for kuldepåvirkninger, så hun havde ulden undertøj på fra oktober til maj.

Jeg synes lidt ligesom Anonym 20 I er lidt hurtige på aftrækkeren, når det kommer til Isabellas mor.

Jeg synes du skal Johnnybg
passe dit eget ROTTEYNGEL, istedet for at hænge de ansatte ud...

jeg synes du skal trunte1970
klappe i, hvis det er det klogeste du har at sige. Og forresten sørge for ALDRIG selv at få børn!!

ved godt der er foskel på hvor hurtigt man lære... icarus
men du er nok nød til at lytte lidt til pædagogerne der passer dit barn, de kender måske tidligere tilfælde som din datter :)

de prøver jo bare på at hjælpe.

men ja havde du hentet hende udenfor uden tøj på kan jeg forstå du måske ville brokke dig..men hun var inde..og ikke nøgen...ergoe frøs hun vel ikke?