Suzuki AP50 - hjælp søges

Suzuki AP50 - hjælp søges spurs.lane
Min suzuki, vil ikke starte i øjeblikket.
Det skyldes manglende benzin tilførsel, det er jeg slet ikke i tvivl om, for jeg kan se på slangerne at de er tomme.

Suger kaburatoren selv benzinen? eller løber det selv?

Jeg kan se at slangen fra tanken er der massere af benzin i, den går ned til en lille rund dims, hvor der så går to andre slanger ud fra som begge går ned til kaburatoren, hvert sit sted.
Disse slanger er tomme. Der kommer altså ikke benzin ud af den lille runde dims.
Er det et filter, det er lavet af metal og er fastgjort til stellet?
Havd kan der gøres for at få benzin videre ned i kaburatoren?

benzinhanen omh
jeg har engang haft en suzuki hvor jeg når den skulle startes skulle sættes over på "reserve" på benzin hanen når den stod der løb benzinen selv til kaburatorerne når så den var startet skulle den sættes ned på normal så suger den selv

der kan også være et filter i tanken det sidder oven på benzinhanen og du er nødt til at skrue hanan af for at komme til filtret

med venlig hilsen Ole

svar på dit problem.. noget
hej.. jeg ved godt mit svar kommer lidt sendt men håber du kan bruge det..

den lille runde dims du omtaler er en vacumbenzin hane.. der er en tilløbs slange fra benzin tanken og en fraløbs sllange til kaburatoren.. og så er der en vacumslange der er forbundet til at sted på kaburatoren..

hvis du kigger på på benzin hanen sidder vacumslange midt på hanen på en lille stus der peger ud mod motoren og går over til midt på toppen af kaburatoren.. hvis du piller den slange af på kaburatoren og lader den side på hanen.. så sætter du munden til slangen og skiftevis puster og suger i slangen.. hvis der ikke løber benzin til kaburatoren (ses bedere hvis du også piller benzinslangen af til kaburatoren)så er det hanen der er defekt.. hvis der løber benzin til er der noget galt med din kaburator..det kan være den skal renses eller helt skiftes..

håber du kunne bruge det til noget..

hilsen Henrik