svært

svært lotte87dk
hej allesammen

hva gøre jeg? jeg har den her eks kæreste som stadigvæk betyder meget for mig, og vil gerne ha ham tilbage men, det eneste han vil er venner med fordele fordi han er bange for at hvis han indleder et forhold med mig så sker der det samme som førhen, han siger han ikk vil ha mig helt ud af hans liv... men han vil kun som sagt venner med fordele og synes det er utrolig svært for det er første gang jeg prøver det, hans mormor tror vi er kærester igen og når hun snakker om os som kærester så siger han ikk noget til det, og nogle gange har han også sagt skat til mig. men det eneste han ikk gøre er at kysse mig på munden, han har kysset mig i panden og på kinden og holder om mig som førhen og han virker ikk altid som om han vil snakke med mig det er altid mig der skal tage kontakt og ringe,
jeg ved ikk hva jeg skal gøre nogle ideer?

Hmm hmmmmmmm
drop ham . Så enkelt er det . hvis du har de stærke følelser for ham og han kun vil være venner , er der ikke andet end at droppe ham . lad være med at skrive til ham eller snakke meget med ham , find en ny boy og se hvad hans reaktion bliver .

Kort sagt forlad ham !

Årh søde Lotte,,, Ahall unlog
du bliver nødt til at give slip på ham,,,
han er bange for at sårer dig,
- derfor holder han lidt ved og holder SIG SELV på afstand.

..Søde, ham får du ikke den kærlighed af
som du fortjener og som findes mellem
mennesker i et ligeværdigt og dejligt livsbekræfende
forhold.

...Jo længere du insistere på at "klynge" dig til ham,
- jo sværere bliver det for dig at komme ovenpå,
slikke sårerne (ell. hvad vi kan blive enige om at kalde det),
- når han møder en anden.
Det er ikke sikkert at dét sker i dag eller i morgen - men det vil ske!

Det er så svært og det gør så ondt og der er så mange tårer...jeg kender noget af det selv - vil ikke være så høj i hatten,
at jeg tror jeg ved hvordan du har det.

Jeg synes du skal slippe ham, afbryde al kontakt og komme til dig selv
vha. dine venner og dem som du ved....elsker dig, kære du.

Al varme til dig[l]

A

drenge!!! nm2
Nu skal du bare høre..
Efter det du fortæller, så lyder det bare som om, at drengen har en tanke i hovedet, og det er SEX! - han ved, hvor meget du inderligt gerne vil ha' ham tilbage. Han tror, at han har dig i sin hule hånd og kan gøre, hvad han vil. Men lad dig ikke snyde, for jeg er bombe sikker på, at han så efter, du har været i seng med ham, bare skrotter eller ignorerer dig fuldt ud. - men hvad ved jeg. Jeg ville sige, at det ville være klogest bare at droppe ham. Jeg synes umiddelbart ikke, det lyder som om, at han har nogen som helst følelser for dig.. Jeg synes det er synd for dig, at du går og har det sådan med ham, når han er ligeglad.
Jeg ved godt, at det er hård kost, jeg kommer med, men det bedst at se det i øjnene. - Det kan godt være, at du er glad for ham, men du skal ikke gøre noget, du kommer til at fortryde frem over i dit liv. Venner med fordele, ja bevars.. - Hvis man er venner, så man venner, så har man ikke bestemte fordele ligefrem. Og når han ikke gider kontakte dig, jamen så lad ham være. Han er ikke det værd at samle på..
Mit bedste råd er at droppe ham, selvom det er svært..

håber du kunne bruge det til noget, og held og lykke fremover:).