Svært at finde kærlig

Svært at finde kærlig ipanemagirlfrombrasil16
Hvorfor er det så svært at finde kærligheden?
Hvorfor er det så svært at finde den rigtige fyr?
Hvor gemmer han sig? Og hvorfor?
Hvorfor fortjener jeg ikke at finde ham? Er jeg så dum, at jeg ikke fortjener nogen at leve resten af livet med?
Hvorfor er det kun de forkerte fyre der er ude efter mig?
Jeg kan ikke vente mere, tålmodigheden har forpestet mit sind, jeg kan virkelig ikke tåle det mere. Jeg overlever, jeg overlever fordi jeg ikke vil tage mit eget liv endnu, det er for tidligt, da jeg stadig er et barn, et barn med et låst hjerte, fyldt med sorg og depression. Fremmede, familien, vennerne ignorerer mig, fordi jeg er mig selv, og fordi jeg aldrig nogensinde vil være en af dem.

Ja, nu hader jeg kærligheden, og dens magt, der gør de fleste mennesker blinde. Utroskaben forpester ægteskabet som blev velsignet af Gud i kirken, men ens partneren glemmer det ligesom de glemmer at børste tænder, de glemmer Gud. De glemmer næsten alting, de glemmer bare ikke at dyrke sex med elskerinden, så er de tilfreds, men får dårlig samvittighed når de kommer hjem til konen. Så tænker de: ” Hvad nu hvis hun opdager det?” ”Hvad har jeg dog gjort” og ”Hun kommer aldrig til at opdage det”
Kærlighed ødelægger os, forpester os med sorg, og den lader os endda tage vores eget liv.
Man skal bare være stærk. Jeg var stærk. Stærk nok til at overleve og vente på kærligheden, men nu, nu er min verden blevet mørk. Der vil aldrig komme et lys i min verden. Aldrig.

Nogle folk er heldige, men andre er bare ikke. Sådan er livet.

Tilgiv mig, Gud.

du er mere heldig end du regner med peter
hej

prøv og forestil dig, hvis der slet ikke var nogen som forelskede sig i dig. på noget tidspunkt ver der slet ikke var noget som gav dig opmærksomhed. eller sagde til dig at de faktisk rigtig godt kan lide dig... sådan har jeg det. jeg er holdt op med og tro på kærlighed jeg syntes bare det er skurespil når piger siger de er forelsket.. du er bare for kræsen og når det ikke er de helt rigtige der går efter dig bliver du ked af det.. så prøv og se over skulderen på dig selv isteden for og have skyklapper på.....

Lidt input Den gamle dreng
Hej Tropical Girl (-;

Neeøehj....

Dit hjerte er ikke fyldt med sorg og depression - dit sind er måske... men hjertet er fuldt af kærlighed.

Og kærlighed er mange ting. Det er fx at tage en dyb indånding - og være lidt taknemlig over at få pustet liv i sig igen og igen.

Det forpester ikke vores liv med sorg. Det gør vi selv, når vi dyrker ønsketænkning eller er bange for at gå glip af noget.

Kærlighed i forholdet mand-kvinde... er det fx den stolthed, ømhed og beundring, jeg føler for dig, når jeg besøger dig på barselsgangen, og du bryder ud i tårer ved synet af mig og den 2-årige - samtidig med, at du selv ler af det - og alligevel ikke kan holde følelserne tilbage!

Og jeg tænker: "Min mærkelige dejlige kammerat, dog - du går jo igennem så mange ting, som jeg ikke kender noget til!"

Jeg kan jo høre, at du er kristent orienteret. Det er jeg ikke. Men jeg kan da huske omkvædet fra Højsangen, som siger det hele: "Jeg besværger jer, Jerusalems døtre: gør ikke kærligheden uro - væk den ikke, før den selv ønsker det!"

Eller som det hed i den tradition, jeg voksede op i: "Hey baby, if you want it so fast, don't you know that it ain't" gonna last?"

Jeg er også selv stadig et barn, selvom jeg er 50 (-; Det er en god ting at være...

mange hilsner og tak for dit tankevækkende indlæg
Den gamle dreng

Tænk positivt. Anonym
Hvis du tænker negativt vil det for det meste også kun være det du oplever. Hvis du tænker på at alt vil gå galt for dig, vil det højst sandsynligt også gøre det.

Jeg tror ikke på Gud men på Altet og jeg tror at det vi sender ud, det er det vi får tilbage. Gud/Altet vil altid være i os og omkring os. Intet dårligt sker uden at det er godt for noget. Du skaber selv dit liv ...også ud fra dine tanker.

Så tænk positivt og husk Rom blev ikke bygget på én dag.

Knus
Pige27