Svagpissere

Svagpissere modild
Der ikke af egen kraft kan formidle en holdning, kan i dette forum ses i skikkelse af laveste fællesnævner, hvilket er øvelsen, der går ud på, at skrive indlæg med anvendelse af andres ”nick”.

Det er ikke noget nyt fænomen, men i dag er mit nick blevet brugt 10 gange indtil nu. Begavede debattører kan sagtens se forskel, og dem der har været her lidt længere, ved endvidere, at jeg aldrig skriver uden at logge ind.

Alligevel vidner det om en uhørt mangel på seriøsitet, medens det mest bekymrende måske er, hvis man overvejer de karakteregenskaber en sådan person er foruden.

Normalt er det sådan, at man ikke i sin tilværelse kunne finde på, at give sig ud for en anden, medmindre man er i færd med at foretage sig noget kriminelt, hvilket er, hvad en sådan handling normalt ses som.

Jeg er bekendt med, at mange der anvender dette fora, er af den mening, at man burde have en profil for at deltage. Jeg har personligt advokeret for den ide, men vi må nok leve med, at penge er mere interessant, end et seriøst debatforum. Det er et valg, og det er ok... kan man ikke lide lugten i bageriet, kan man jo fedte af, som det hedder.

Alligevel vil jeg her sige, at når man deltager i et debatforum, skylder man at behandle hinanden ordentligt, deltage med den fornødne seriøsitet, og i det mindste respektere hinandens nick. Det være sig uanset om man er rygende uenig, og finkerne flyver af panden i tide og utide. Det er debatten med tilhørende argumenter, der bør være i højsæde, og ikke dum ubegavet og uselvstændig forholden. Det er sgu vanskeligt nok i forvejen, at forholde sig til et hav af anonyme med det samme nick samt dem der har flere. :)

Det er ubegribeligt, at man deltager, og end ikke anskuer egne holdninger som valide, interessante og gangbare i et omfang, der betyder, at man vil stå ved dem.

Denne verden har ikke plads til svagpissere, hvilket muligvis er forklaringen på det fænomen jeg her har fremført en beskrivelse af.
Jeg skylder at sige her til slut, at dette indlæg ikke er henvendt til den person, der finder det underholdende og hvis eneste mulighed det er, at bidrage til den offentlige mening, med en så udpræget svagpisser-karakter.

Må dagen være mild og venlig ved alle.

V.H. Modild

fatter ikke du gider Terminator
- lad dog børnene.

Ganske rigtigt Abu Thøger al Seidenfa'ad
Som Arcibald Moulliere udtrykte det i sin afhandling "Det eskaperende socialkulturalismes vertikalelement" så ser vi jo her tydeligt at visse debattører tyr til infibulaismens turbuleringsinfrekventeringsanteralier thi de har ikke studeret Alkasim Fiesenbachers notater om rænesancens ånd udtrykt i kirkeklokkens positur.

Er du ikke rørende enig?

Det er Anonym2
Det er højst generende, at en langtidsledig personage som "flygtningen" lady.in.red bruger så mange forskellige navne. Nogle gange debatterer socialklienten med sig selv ved at anvende flere navne bl.a. modild, den.glade socialist og lagermann. Men det er måske almindeligt i det land "flygtningen" modild kommer fra.

fej for din egen dør anonym
dig der fortæller alle, at de nærmest er evnesvage,fordi de ikke deler din mening.

man ærger sig nok abemand
at dine venner ikke kunne springe noget iluften.

Et passende modild
nick du har, huh?

V.H. Modild

Det er beklageligt modild
at du ikke har fattet mere af mine indlæg, tror du det er "naturlige" årsager du slås med?

Jeg ved det er lidt ligegyldigt, men du ville virke pålidelig, hvis du kunne pege på et eller flere af mine indlæg, der understøtter dit udsagn.

Andre knaldperler ville modtage en is fra mig, hvis de var i stand til at udføre samme øvelse. :)

Tsk tsk tsk

V.H. Modild

Småting som modild
datid, nutid flertal og ental, gemene retskrivningsregler, stavning og ikke mindst historik, er noget jeg synes du skal arbejde lidt med. Det ville have givet dit indlæg et anstrøg af humor.

V.H. Modild

Grundlæggende enig modild
Ikke desto mindre er det jo netop opgaven vi har med børn, at de skal tilbydes vejledning i livets almene problemstillinger.

Det er således mere et must end egentlig fornøjelse. :)

Men du har ret, det er anstrengende ind imellem.

V.H. Modild

er du en ugle? fuglen piphans
siden du huh huh huh hele tiden?

smut dog på faklens forum anonym
der kan i bekræfte hinandens hønsestrik og udtrådte sejlersko.

Modild troede han var en ugle Modilds mor
indtil han var 8 år. Han genfandt sin indre ugleda han flyttede i det nudistiske og sexualeksperimenterende kollektiv "KNALD(e)PERLEN" i 68.

Åhh ja, min søns glade studenterdage. Mor husker det som var det igår. Ak ja, hvor tiden dog går og ligepludselig flyver de fra reden uden så meget som at have sagt "Huhuuuuh huhuuuuh".

http://www.owlpages.com/sounds/Strix-aluco-1.mp3

Ja det er da rigtigt Modilds mor
min kære Erasmus montanus!

luk arret modild.
åh den røv,den klør.

Hej Modild Realist
Jeg er bange for, at du med dine ytringer blot animere disse småtbegavede amatørskribenter til at bruge dit alias lidt mere, da de kan se, det pisser dig af. Men deres mangel på sprogets finesser afslører dem. Det er nok din skarpslebne tunge, der provokerer dem - bare synd, at de ikke kan tage en diskusion på ærlig vis.

to til en tango anonym
hvis han var ærlig,var det intet problem.

god værksteds humor anonym
hahaha

:):):) modild
Jeg vil ikke afvise, at du til fulde lever op til dit nick, i din bedømmelse af mit indlæg. Det er formodentlig en ganske realistisk vurdering.

Jeg ved ikke om det pisser mig af, men jeg er overrasket over niveauet, der jo ikke ligefrem strutter af vid.

V.H. Modild

Ja, man skal sq passe på DF-SUCKS
Her er mange af de fastansatte DF skribenter, der morer sig med at skrive som anonyme, under andres nicks eller ind imellem under deres registrerede nicks. Kunne nævne nogle, men afstår, da ENIRO jo banner og sletter, når man kommer disse Racister for nær.

Maner til eftertanke!

Men det er rigtigt at deres, mindre gode, formuleringsevne afslører dem.