Svampe-stop

Svampe-stop Nuggi
Ville bare give en fantastisk svampe fjerner metode videre. Har haft svampe infektioner mange gange og det er kan vel alle der har haft det være enige i, et helv***!

Sidste gang jeg havde det fik jeg et råd -at bruge en føntørrer et par gange om dagen og simpelhen tørre huden ud.. Selfølgelig brugte jeg kræm også, men først bagefter hvor jeg var helt tør og varm.
Har aldrig været fri fra denne plage så hurtigt før.

jep! snuf
Jep, det virker også for mig, det er super skønt! Men hvilken creme smører du dig i bagefter? Det har jeg da ikke lige tænkt på at gøre...
Men helt ærlig, det råd burde man få i pensum på lægestudiet, så man kan sige det til os, når vi kommer med svmp for 7.gang på ½ år! Tænk at så lidt kan gøre så meget!

Hvilken creme? anonym
Jeg har nu også haft svamp et par gange, første gang købte jeg sådan nogle vaginalkapsler og noget intimshampoo, og det var noget værre noget..

Nu tror jeg så jeg har det igen, det lugter ik for godt og øget udflåd.. hvilken creme bruger du?
Jeg bruger bare intimshampoo men lige ldit hjælper det...... :(

... snuf
Jeg mente hvilken creme hun smører med efter føntørring, så det hele ikke tørrer ud. Men hvis du er sikker på det er svamp du har, skal du ikke bruge vivag pillerne, det virker kun mod ubalance i skeden... Hvis du har svamp skal du burge cannesten, jeg plejer at købe pille og creme. Pillen bruger man, og så smører man med cremen i 8 dage efter, så plejer det at forsvinde.
-snuf