Sverige

Sverige camili
Hej ... jeg er flyttet til Sverige og har adr der, vil nu gerne have min bil omregistreret til svensk nummerplade pga forsikring, jeg kører både i dk + sv.
nogen der kan hjælpe med hvordan man gør og hvem man henvender sig til.

MVH Camili

Hmm.. Poul Krebs.
Fundamentet for at være en god konspirationsteoretiker er:

A. at man erklærer sig som skeptiker og stiller spørgsmål ved al information fra officielle kilder.

B. at man blindt accepterer information fra diverse suspekte kilder, der har helt andre teorier end de officielle og som giver et "totalt sammenhængende" verdensbillede - altså hvor alt indgår i en større sammenhæng, som kan kædes til nogle helt overordnede strukturer, f.eks. New World Order.


Det første er såmænd udmærket, men det sidste er et tegn på, at man er lettere afsindig.

Har du været indlagt? jette-
Eller bare 'ude af drift'?

Svar KMS
Du skal til skat og få din bil vuderet, med henblik på at få afgift tilbage ved export,så skal du afmelde bilen i DK, derefter skal bilen til import syn hos bilprövningen i Sverige.

Nope. Poul Krebs.
Mexico :-)

hvis du intet anonym
skylder på din bil og den ikke er så gammel, er det bedste råd, sælg den herhjemme og for de penge køb en ny bil i sverige, så får du svenske plader på, stod og så på en renault megane st car fra 1999 km 55000 pris 28000 svenske ca 20000 danske og det er sku billigt.
Men hvis du skylder på din bil skal du indfri den inden skift til svenske plader.

??????????????????????? sendjano
Hvorfor spørger du ikke din nabo der hvor du bor i sverige???????? Men ellers ville jeg da gå til motorkontoret i Sverige. Der er vist også en charnce for at du kan få afgiften på din bil tilbage. VH S