Sverige på rette vej ?!?

Sverige på rette vej ?!? anders_engberg
De svenske socialdemokrater er i fare for at tabe valget i næste måned, og det blev yderligere understreget tirsdag i en meningsmåling, der viste, at støttepartiet Vänsterpartiet end ikke kommer over spærregrænsen.

Målingen, der blev offentliggjort i avisen Dagens Nyheder, giver den borgerlige koalition et flertal med 49,3 pct. af stemmerne mod 46,6 til socialdemokraterne og dets støttepartier.

Men det må give statsminister Göran Persson anledning til bekymring, at Vänsterpartiet med 3,6 pct. ikke klarer spærregrænsen på fire pct.

For kravler Vänsterpartiet ikke over de fire pct., vil de borgerlige have et forspring med 49,3 pct. mod 43,0 pct. til socialdemokraterne og Miljöpartiet.

;o)
A

S light Assessment2
Det er stadig socialdemokratisk tankegang. Vi vil blot se en lyserød regering frem for en ren rød.

Villa, vovse og Volvo simon-says
Er du blevet svensker?

*FB* - der tror du bare lige kigger over broen og sammenligner

Ja, på rette vej! Anonym
Svenskerne har nok set hvor godt det er gået for Danmark, siden vi fik en borgerlig regering og håber det samme vil ske for dem. Desuden har de også stigende problemer med muslimer, hvilket også bedst afhjælpes med en borgerlig regering.

Men nu er det ikke nok bare at have en borgerlig regering, det skal også være en professionel borgerlig regering... det må vi se om de kan stille!

Typisk drejning anders_engberg
Ventede med længsel på en eller anden skulle komme ind på "integrationen" - hvilket egentlig ikke var min tanke med indlægget - mere den liberale/borgerlige politik generelt...

;o)
A

Den er så fin den bro... anders_engberg
Men men men...

Afslører nu, ville se hvor lang tid der gik før der kom et indlæg om muslimer, integration osv... og et enkelt kom der da...

Undre mig meget over at politik altid ender med at handle om integration og brok over "fremmede".
Politik er jo vel mere end det!?!

;O)
A - som synes han er flyttet tæt nok på broen... (fra Silkeborg til Rødovre)

Det var naivt at vanallan
tro du kunne snakke om det. Det vigtigste i politik i øjeblikket er netop indvandrere, og det er netop derfor de borgerlige har vind i sejlene, at folk så opdager når de borgerlige kommer til magten at det er det bedste for landet er en anden sag

Tja... det har jeg også altid stillet mig undrende overfor simon-says
Forunderligt er det her på sol, og især når politik ender med fremmedhad og racisme.

- På den anden side, så afspejler det jo egentlig dagens danmark (desværre)

*FB* - fra Silkeborg til Rødovre = Det ved jeg jo godt C",)

PS: Fortsat god aften

Din tanke Anonym
med indlægget = ((.))

Vil man diskutere politik, må man have alle aspekter med. Vender man det blinde øje til så vigtigt en del af det politiske spil, har man tabt på forhånd!

Vender den lige om... anders_engberg
Selvfølgelig er det et vigtigt emne - men det er bare ikke det eneste.

Generelt er det sjældent at se et politisk indlæg som ikke omhandler udlændinge - så spørgsmålet er om det ikke er denne debat der gør os blinde og glemmer alle andre ting i samfundet.

F.eks. rockwool-fondens undersøgelser der viser, at der bliver brugt 8% mere på ældre nu end for x antal år siden - men dette indlæg har ingen bragt - selvom det modbeviser mange andres påstande om at der bliver sparet og sparet! At man ikke helt ved hvor pengene bliver af - det er jo så den opgave nogen har at vise os andre "menigmænd".

;o)
A

Naiv og naiv... anders_engberg
Men ja - som jeg lige har skrevet - så er det da et vigtigt område -meeen! - ikke det eneste.

Men bare rolig - var ikke så naiv at tro at jeg kunne undgå at få svar ang. udlændinge...

Bare lidt nysgerrig...

;o)
A

Højre ekstremerne går til angreb i Sverige nu Fnidder
På mindre end tre måneder er der sket mere end 20 politiske angreb fra de yderligtgående højre ekstremer som f.eks. nynazisterne.

Sveriges højre ekstremer koger nu op til valget, hvor børnefamilierne ikke tør vise sig i de større byer som Stockholm og Gøteborg, grundet angrebene fra højrerabiate ekstremer.

Noget anonym1
Det er kommunister og utilpassede og kriminelle udlændinge fra den islamfascistiske del af verden, der laver mest vold og anden grov kriminalitet i Sverige. Derfor vil flere og flere svenskere have velfærdsturisterne hjemsendt.

Men nazisternes hærgen kan undværes Fnidder
Svenskernes DF parti gør ligesom den danske DF parti, de luger ud i ukrudtet af nazister, der smides på porten.

Ukrudtet skal bekæmpes før det breder sig for meget, det gælder både her og i Sverige.