SVIGERMMOR ER GRAVID

SVIGERMMOR ER GRAVID ÅHH NEJ
Som overskriften lyder er min svigermor gravid(Godt nok ved et uheld)
Hun er 56, og min svigerfar er 59. Da min svigermor er imod abort, beholder de sikkert barnet. Hun er gravid i 10 uger og opdegede det i 9 uge, da hun egentlig troede hun var i overgnags alderen.
Min mannd er 29, og håber inderst inde at hun alligevel vælger abort, når de er så højt op i alderen.
Jeg vil tage en snak med hende i morgen, og fortælle hende, at jeg nok skal støtte hende i, uanset hvad hun vælger.

Hvad mener I? :O

At det lyder temmelig usandsynligt. dulkis
...

Overgnags alderen kedelig-mand
Mon Peter A.G. har været i den ?

kan godt forstå din bekymring hellemuzz
Det var dog utroligt at hun kunne blive gravid! Og uheldigt!!
Men det vedner jo bare at de stadigg er seksuelt aktive, hviklet jo er dejligt for dem :O)

Ved du hvordan din svigermor selv har det?? Og hvad hendes mand? Hvordan har din mand det med det?? Har din mand andre søskende? Hvad siger de??

I bund og grund er det jo en lykkelig begivenhed for dine svigerforældre...men måske også en ulykkelig begivenhed for det kommende barn.

Jeg kan huske jeg gik i klasse med en pige på 15 år som havde en lillesøster på 13 år. Deres forældre var begge 70 år på dte tidspunkt. De var gamle og grå og havde forældede måder at indrette deres hjem på, at se ungdommen på og i det hele taget at være på.....
Smadder synd for børnene!

Jeg gik også i børnehaveklasse med en pige som kaldte sin niece for lillesøster og de var bedste venner. Hun var datter af storesøsteren og niecen var så datter af lillesøsteren der var en efternøgler (er det til at forstå?)....

Men på den anden side har jeg 3 veninder der alle er blevet forældre omkring de 40 år (dog ikke så gammelt som dine svigerforældre)...

Håber at I bakker op og støtter og er dre for den lille hvis den skulle komme til verden, for den har brug for ungdommen. Den vil se jeres børn som søskende....formentlig.

Håber det bedste for alle parter...
God jul, Venligst Helle

56?!? millen23
Det er total uforsvarligt at få børn i den alder!! Når ungen så er 15, så er de jo klar til plejehjem!! De får aldrig dette barns børn at se og ungen skal hele tiden gå og være bange for de kradser af lige om lidt. Synes virkelig det er pisseego at få børn i den alder! Det er SÅ egoistisk!! Ungen vil virkelig få det svært. Ville kunne se en mening (stadig en ego én af slags), hvis de ikke havde kunnet få børn og derfor valgte at få det, men de har jo voksne børn allerede.

Chancen for at få et barn, der ikke bliver helt som alle andre er kæmpe, når man er den alder!! Og der er ikke noget galt i at være anderledes, men når ens forældre snart selv skal ha' hjemmehjælp, hvordan vil de så lige kunne sig af et barn, som måske kommer til at kræve 24 timers hjælp? De kan selvfølgelig slå hjemmehjælpen sammen med barnets hjælp...

Nej, synes virkeig det er for egoistisk -i en verden med millioner af børn, der ikke har det godt, så skal man bare ikke som 56 årig ha' et selv!

vil du? anonym
Vil du så overtage det barn (der sikkert er handicappet pga for gamle æg) når de ryger på plejehjem?
HVIS det er rigtigt - så begår du omsorgssvigt overfor et barn, der endnu ikke er født - ved at støtte hende.
HUN ER FOR GAMMEL!

Slap dog af! hellemuzz
Det er da ikke svigerdatterens skyld at svigermoderen er blevet gravid og dte er heller ikke svigerforældrenes skyld da de sansynligvis selv er meget overrasket over det kan lade sig gøre at blive gravid i den alder!

Og dte er heller ikke svigerdatterens beslutning!! Det er den gravide og svigerdatteren kan ikke gøre andet end at støtte udfaldet!

Venligst hellemuzz

Vanvid anonym
Synes personligt det er vanvittigt at få et barn i den alder. Det er i hvert fald ikke i barnets tarv.

En anden vinkel.... Liste
Der er altså værre forældre i verden end gamle forældre, forældre som ikke elsker en osv.
Jeg er vokset op hos min mormor pga. forældre som har svigtet og tænk at mine forældre var unge....
Alder er ikke alt afgørende, ved godt at det ikke er smart at få børn så sent, men hvis de føler at de kan give det barn noget, så synes jeg ikke man skal se ned på dem.
Jeg ville til en hver tid hellere have gamle forældre end ingen...

Jeg læste engang... qqq
...at kvinder der naturligt kan blive gravide omkring 40 års alderen, er kvinder der har gener til at kunne blive meget gamle. Men 56... så ved jeg ikke helt om hun så bliver tilsvarende endnu ældre... det kan man nok ikke satse på. Hvis I er klar til at støtte op omkring det, og give barnet del i jeres liv også, og er indstillet på, at få barnet hjem til jer og bo, hvis det bliver nødvendigt om nogle år, så synes jeg det er fuldt forsvarligt at beholde det.

UTROLIGT........ LOLLI
for det første er det utroligt i den alder at blive gravid for det andet kan jeg ikke forstå hun ikke er fortsat med præventionen når de ikke har været 100% sikre omkring graviditet men det må være et chok for hele familien men håber de finder den rigtige løsning

man har set Irene
at børn er opvokset hos bedsteforældre, fordi moderen ikke kunne tage sig af sit barv og har haft et godt liv, så hvorfor ikke!!
Jeg er også imod abort.Irene

Gider du lige...!!!!! hellemuzz
Helt ærlig....hvad er det for en uforskammet kommentar at komme med?!!!

Og det er ingen andres beslutning en den gravides!

?????????????? anonym
Selvfølgelig kan hun da lade være at støtte kvinden i at få barnet!
Ville du selv, med god samvittighed sige "jamen selvfølgelig skal du få et barn, der har en forælder på 70 når det skal konfirmeres???"

Det bliver normalt Holger
med børn i 50 års alderen nu hvor folk bliver ældre fordi de lever sundt som man altid har gjort på landet.

pas nu på en kvinde
hvad du siger, du er trods alt "kun" svigerdatter. Vil nok råde dig til at det bliver din kæreste eller en af hendes andre børn der tager abort snakken op.
At støtte hende i beslutningen er det eneste rigitge du kan gøre. Det er HENDES barn.

Husk at tænke på barnet!! mariamaric
Det ville være rigtig synd. Tænk en tidlig alder det skal midste sine forældre i. Eller når barnet er 20 år, skal det så besøge sine forældre på et plejehjem?

I det tilfælde som dine svigerforældre står i, ville jeg stærkt mene at de skulle tænke på barnet og ikke på sig selv!!

Nå, så din mand håber på .... Den forundrede
....hun vælger abort???? Ahem,.....lyder interessant.

Egentlig burde han jo være ligeglad.
Men måske ville han have det dårligt med at SE SIT HEMMELIGE BARN VOKSE OP SÅ TÆT PÅ HAM!!

Jeg tror du skal tage en snak med ham, om det er ham, der har dyppet snabelen i svigermors syltetøjskrukke!!

Og Gud Jul forøvrigt!! ;-)

ABORT sunnyboy
nok det bedste.
tja hun dør nok under føslen alligevel *G*
gammel krage siger jeg bare

hallo hendes valg anonym
i må jo overtage ungen :-)

Hmmm Anonym
Og barnet der sansynligvis mister sine forældre i en tidlig alder... har du tænkt over det.

Har du tænkt over at en kvinde på 56 dårligt nok har energi til at arbejde fuld tid. Hvordan skal hun kunne magte et lille barn fuld af energi?

Hun er bedstemor - burde ikke få sine egne børn.

Men valget er hendes. Du fordømmer kvinder der vælger abort, men jubler over at en bedstemor vælger eget barn? Mærkeligt. Jeg vil nøjes med at undre mig over dels hendes valg, dels din mærkværdige holdning til forældreansvaret.

Jeg har lige............ troldekys
Snakket med svigermor. Indtil videre regner de med at neholde barnet, imorgen skal hun til scanning, for at se om der er skader på bebsen- Hun spurgte om jeg ville med, og det ville jeg selvfølgelig gerne..

ÅHH NEJ ? Hvor blev hun a` . En stemme
En god lang debat og hvor blev "ÅHH NEJ" af?

En stemme.

Fejl i familieforholdene Jyde
Du har da vist ikke rigtig styr på familieforholdene. Når man er datter af en storesøster og datter af en lillesøster er de kusiner og ikke som du skriver niecer. Min brors søn er min nevø, og min datter er nevøens kusine. Han er til gengæld hendes fætter.

Til hele tråden... miss-mee
...jeg mener godt, at det kan lade sig gør at blive gravid som 56 årig, især hvis man har taget hormoner mod overgangsalderen. På den måde holder man faktisk kroppen kunstigt fertil og udsætter overgangsalderen til man stopper med pillerne. Min egen mormor blev gravid som 53 årig på helt naturlig måde...hun mistede dog barnet pga. for tidlig fødsel:-(

Flere argumentere med at et evt. barn af så gamle forældre vil komme til at besøge sine forældre på plejehjemmet om 15-20 årig. Helt ærligt, der er sq da ikke ret mange 70-75 årige, der er på plejehjem. De fleste jeg kender (incl. mine egne forældre) er friske og rørige og meget aktive mennesker, der slet ikke kan komme på plejehjem.

Sandsyneligheden for at gennemføre graviditeten og føde et raskt barn, er imidlertid ikke så stor og jeg håber da, at de overvejer det meget grundigt før de vælger at sætte dette barn i verden. Et handicappet barn er en livsopgave og de har på dette punkt ikke så meget liv tilbage at give af...


...mee:-)

At støtte matsej4
Min "svigerfar" har et barn på 11 måneder. Min kæreste er 28 og har en storebror på 30...

Barnets mor er også 30...
Altså på alder med svigerfars ældste søn...

Hvis min kæreste og jeg får et barn inden længe (sikkert ønsketænknig, men man har jo lov at håbe *S*) så bliver de næs´ten jævnaldrende...

Men er det ok at få et barn, hvis det kun er den ene forældre som er "gammel"??

Jeg synes at i skal glæde jer over det lille nye liv som er på vej, og så ikke tage sorgerne på forskud. Nyd det, og lad barnet vide at det er elsket, både af forældre, søskende, onkler, tanter og hvad der nu ellers følger med!!

Som en anden skriver er det alt andet lige det vigtigste. Alle forældre kan dø når barnet er 14... Eller 2 for den sags skyld. Alle kan komme ud for en ulykke og skal have hjælp resten af deres liv, og alle kan få et handicappet barn!!

Og jeg synes at det er fedt at du ringer til hende og siger at du vil støtte hende, ligemeget hvad hun vælger!! Det er det hun har brug for!!

Held og lykke med det hele!!

Mis

ÅH NEJ = Troldekys... matsej4
Det får jeg i al fald ud af de ting som troldekys skriver...

Mis

Tillykke anonym
Det lyder spændende. Din mand får sig en lillebor, og en god grund til at tænke nye tanker om sine egne fordomme og indre billeder.

Din lille nye svoger, bliver født med en guldske i munden.

Problemet er at det er mig der har bollet hende tyk ÅHH NEJ
Ville bare se hvor naive i er:))

Hvad scorede vi så anonym
ì dit spil med vores opmærksomhed?

Hvad scorede du?

Håber du scorede en hel masse point og sidder og griner højlydt af os, og hvor meget du snød os. Det er sådan en rar følelse at snyde andre mennesker. Man bliver så varm indvendig og føler rigtig samhørighed med andre. En rigtig god grund til at fuppe, snyde og bedrage. Tillykke med det.

Gid du trods alt må finde lykken.

ehm undskyld Tilde Rie
det er jo ikke forfatteren af indlægget du lige svarede. Bare en der som sædvanelig ville ødelægge det.

veninde anonym
er selv 15 og har en veninde på 16, hvis far er i 70'erne. Hendes mor er dog også en del yngre, men hun har det fint!!

God jul

10 point mere på dit indlæg pointtæller
Stod du i 2. gang også?

Det er skræmmende hvis besvarelserne på det indlæg er indikator for tankevirkomheden/evne herinde. Udover Supermum og Dulkis er der en eller to mere, der ikke stod i med begge ben.

Smil - i er på, og det er skjult kamera.

Millen, du er for negativ. Ali' ass' en.
så længe samfundet tillader, at åndsvage får børn, kan jeg ikke se noget forkert i, at en kvinde på 56 år, bliver gravid, det er sikkert også bare en juleand, jeg tror ikke rigtig på, at en kvinde i den alder kan blive gravid. samfundet tillader, at åndsvage og handicappede får børn, ja der var en sag med en savlende kvinde på TV, som skulle have barn nr. 2, hun var absolut retarderet, og det endte med, at kommunen ansatte manden til at passe på hende og børnene.
jeg kender et ægtepar, som har 2 åndsvage piger, de kan ikke bo hjemme, fordi forældrene ikke kan passe dem, samtidig med, at de skal passe deres arbejde, der bliver født ufattelig mange børn, som ender på instutioner, og som bliver glemt af familien.
i USA kan næsten enhver få plejetilladelse, vi har lige set en sag, hvor børnene blev opbevaret i bure. det er sikkert forbudt her i landet, men der skal alligevel nok være mange plejefamilier der scorer kassen på lemfældig pasning af svage børn.

gravid som over 50 årig Den modne
Jeg synes det er helt ok at blive gravid , når som helst en kvinde ønsker det.
Omgivelserne er fyldt med forargelse, hvem siger at det går galt for den lille familie. En kvinde i 50 erne ( i hvertfald hvis du lever sundt er jo ikke så gammel som man var for 50 år siden. vi lever længere og er aktive længere. Det vigtigste for et barn er at det er elsket og ønsket og får al den støtte det har brug for.Ja det kan blive pinligt for barnet med gamle forældre, men hvad med moren der vejer 150 kg, faren der drikker hver dag, forældrene der knokler hele dagen og glemmer barnet i jagten på det materielle, den unge mor uden ansvar og forståelse for børns behov, den autoritære mor og far, den lesbiske mor . Ja jeg kunne blive ved. Enhver teenager synes at forældrene er dybt pinlige uanset hvordan de er!
Brug hellere jeres energi, på dem omkring jer og sørg for at de har det godt.
Foragelse er en grim ting.
Personligt kunne jeg godt tænke med en mere. Jeg er først i 50erne , min mand 8 år yngre.
ganske vist er det min krop, der skal klare det men samlignet med mange andre yngre, der ryger,drikker , er for overvægtige synes jeg at jeg har masser af overskud. Hvis man får hjælp med donor æg er man jo også meget mere sikkert på sundt resultat. Hilsen kvinden med masser af energi. Ps. dem der vælger børn i en sen alder er jo dem der kan overskue det og er friske med masser af energi.