Syg hund

Syg hund mj.
Hej

Jeg har en hund der plejer at være meget livlig og trække når man går med den og springe rundt og lege, men lige pludselig den anden dag har den ændret adfærd til noget rigtig slemt. Den vil ikke spise, selv dens yndlingsmad, den vil ikke drikke. den går meget forsigtigt rundt med halen mellem benene. Det virker som om den er helt afkræftet, den ligget bare der. Det væreste er, den ryster, den ryster helt vild og hele tiden. Dens snude er kold så jeg tror ikke den har feber, er der nogle der kan hjælpe?

DYRLÆGEN Hundefar
Afsted til dyrlægen. Hvad venter du på?

Syg hund. anonym
Du skal sku da til dyrelægen med den NU. Man spørg ikke om hvad er der mon galt mm når den er SÅ søg. Bare afsted med dig og den arme hund NU. Du er tæt på at være en dyremishandler du

HVAD VENTER DU PÅ? Grrrrrrr
TIL DYRLÆGEN NU

enig afsted til dyrelægen hmmm
Ifølge din forklaring har den ændret adfærd ret drastisk... så se dog at komme til dyrelæge. Dyr kan ikke tale med os, men de kan give os tegn til at noget er galt. Hvad venter du på?? Se så at få slukket computeren og få bestilt en tid hos dyrelægen. Så slipper du også for at undrer dig over hvad der er galt. Det er jo det der er dyrelæger til for.

AFSTED!!!! Anonym
Kan du da se at komme afsted til dyrlægen! Din arme hund lider jo helt vildt! Det lyder som om, den har spist en eller anden form for gift, så hvis du vil redde den, så skal du afsted nu! Det skal du også, hvis du nogensinde vil kunne se dig selv i spejlet, for som en anden skriver, så er det virkelig tæt på dyremishandling bare at lade den ligge! AFSTED!

Sælg huset og bilen Dr. Dyregod
og spørg din chef om alt det overarbejde du kan få.

På den måde kan der nok lige netop blive råd til at betale for en enkelt konsultation hos dyrlægen.

Ro på nu..... Anonym
Tag det rolig, hundetosser !
Det er sgu da bare en hund.

Man kan da også bare prøve at give den et par panodiler - eller i sidste ende kan man også bare aflive kræet. Så sparer man jo også pengene til dyrlægen :-)

Hav en god dag, alle I hundetosser.

Enig desværre Vil du oprette en debatprofil?
Hvis de symptomer varer mere end et par timer, er det dyrplageri hvis du ikke kommer afsted.

Uanset hvad !

Aflivning er et alternativ Vil du oprette en debatprofil?
Men så skal det ske nu og hurtigt og uden at dyret lider!

Holda kæft hvor er… Tarzan f.eks. Jane
..det sørgeligt der findes hundeejere som er så intelligent forladte, jeg har i mange år ment at man skulle indføre et ”hundekørekort” så man er sikker på hundeejeren ved hvad det at have hund går ud på, og det skal ikke være et kursus på 2 timer, det må gerne tage et par uger (f.eks. 2 timer om ugen i 3 mdr.) så er der sikkert mange af dem der ikke har/kan tænke sig om der hopper fra inden de får en hund -som de heller ikke kan passe.

Jeg håber indlægget er en ”joke” fra en af de debattører der elsker at lave indlæg der forarger, og dem er der jo et par stykker af herinde.

Hvad kan man lære af det? Anonym
Ingen husdyr uden et bestået kørekort
til dyret, det skulle også sørge for at
folk kender prisen for anskaffelsen, dyrlæge
regninger, mad og dyreværnsloven mv.


Hvornår vågner politikerne op inde i
folketinget?

Man slår da ikke en hund ihjel ftg
hvis den kan reddes.

Husdyr og børn? Vil du oprette en debatprofil?
Ingen husdyr uden kørekort... Men børn kan du få bare du er passende liderlig på det rigtige tidspunkt.

Kan I ikke se at det ikke hænger sammen?

i din lille verden... Tarzan f.eks. Jane
...hænger det måske ikke sammen, - men et husdyr føder man ikke selv, så kan vi måske sammenligne det at få hund med at adoptere et barn, der er en masse (strenge) regler for adoption af børn. Og hvis loven kan kræve at man opfylder div. krav når man vil adoptere et barn kan jeg ikke se problemet hvis det samme gælder en som ville have hund eller kat.

Hvis din mand har jagttegn Hundehader
ved du hvad i skal gøre.

Grav et stort hul og stil hunden ved siden af. Bang siger det og så er den skid slået og vuffelivovsen falder lige så fint ned i hullet som dækkes med jord.

Ikke en joke mj.
Det indlæg var bestemt ikke en joke, og jeg kontaktede da også dyrlægen og fik en tid, men jeg blev pænt sendt hjem igen og skulle se om det ikke gik over efter et par dage. Så jeg må sige at I lige har overdrevet lidt med jeres kritik. Bad om et reelt svar fordi jeg var bekymret for min hund, ikke en kritik af mig som hundeejer. For det er der ikke nogle af jer der har grundlag for at vurdere.

Har du overvejet... rimtursen
...at skifte dyrlæge? Jeg ville personligt ikke være tilfreds med sådan en rådgivning. Nogle dyrlæger har også klinik assistenter til at svare telefonen og de ved ikke altid hvad det drejer sig om.

Jeg har to gange måtte kræve øjeblikkelig hjælp til mine kæledyr. Den ene gang var det dyrlægen selv, der mente jeg var hysterisk (det viste sig, at det var jeg ikke. Dyret blev reddet i sidste øjeblik, dyrlægen blev skiftet ud). Den anden gang var det en assistent jeg snakkede med, som efterfølgende fik en påtale af dyrlægen fordi det drejede sig om et akuttilfælde.

Dyrlæger er ikke ufejlbarlige. Det er dig, som sidder med dyret og kan se hvor slemt det har det. Er du ikke tryg ved dyrlægens udmelding, så må du insistere på at han/hun i det mindste kigger på dyret eller henvende dig til en anden dyrlæge.

Hvordan går det i øvrigt med din hund?

Enig! en god dyrlæge er g-l
alpha og omega! Gudsklov har jeg en god dyrlæge til min kat og to labradorer.

Den ene labrador (begge tæver) blev sidst i maj opereret for en STOR undelivsbetændelse. Efterforløbet blev grimt, fordi hun ikke rigtig rettede sig som hun skulle. Vi måtte til dyrlægen 4 dage i træk, hun fik en masse medicin og intravenøs væske (dvs. direkte ind i blodbanen) og intensiv pleje af mig især. Dyrlægen var meget med i tingene, og jeg fik bl.a. et akut nummer, så jeg altid kunne få fat i en af dem.

Nu næsten tre måneder efter, er der desværre stadig problemer, men jeg bruger telefon kontakten meget til dyrlægen (som også står uforstående overfor det her), plus at jeg selv er blevet rigtig god til at "læse" hunden. Idag ville hun ingen mad have til morgen, men det havde jeg allerede set på hendes opførsel - som iøvrigt meget ligner den du beskriver, bortset fra at min hund er i godt humør. Og det er nok en af de vigtigste ting. Hvis humøret ikke er godt (halen mellem benene), skal man bestemt reagere som du gør.

Nu skriver du ikke noget om hvor gammel og hvilket køn din hund er, men kan det være noget omkring løbetid, hvis det er en tæve. Der er der mange der bliver forandrede specielt hvis det er første gang.

Jeg håber det bedste for dig og at du findet en god dyrlæge som du er tryg ved.