Syg snorken

Syg snorken Snorkeren
Jeg snorker meget højt og især på det sidste...jeg kan til tider vågne af min egen snorken - og min kæreste gider selvfølgelig heller ikke at sove med mig mere....(det kan hun ikke)
Jeg har forsøgt at ligge på siden "fastlåst" og forsøgt med forskellig snorkemedicin (Asonor var det sidste) men intet hjælper - er man så kun en laserbehandling fra det hele og hvordan får jeg sådan en hurtigst muligt inden alle i min nærhed er skredet...?
Er der andre der har oplevet det så ekstremt ?

Zzzzz... elway
Jeg snorker også så det brager.. Eller jeg er begyndt på det !
Det nu heller ikke skide populært når man ikke sover alene.. hehe.. :)
Det hjælper på mig, hvis jeg ligger på siden ! Så det er primært når jeg ligger på ryggen.. ELLER når jeg har været på druk.. så er det ekstra slemt.
Har fundet ud af at det er pga af jeg har svært ved at trække vejret gennem næsten. Så næsedråber hjælper.
Ved ikke rigtig hvad jeg skal råde dig til, men ville bare lige informere dig om du langt fra er det eneste :)Har hørt om nogen som bruger næseplaster.

er heller ikke noget hit ! snorkeren
næseplasteret har jeg også forsøgt, det virker desværre heller ikke...

Snorken Penguvin
Operation er sjælden en løsning, med mindre man har fx en meget lille kæbe. Man kan få undersøgt om problemet kun er snorken eller om man har små perioder om natten i forbindelse med snorken hvor man ikke trækker været - kaldet apnø. Er dette tilfældet kan det i nogle tilfælde behandles ved hjælp af et apparatur der holder luftvejene åbne mens man sover.

... MBN
Jeg startede med at snorke for en del år siden. Det kom af at jeg havde taget en hel del på. Jeg er gået ned i vægt nu. Ikke helt til den ideal vægten. Ligger ca 10 kg over. Min snorken er næsten væk...
Jeg har ikke prøvet nogle midler og det med snorken var en overraskelse for mig at den gik væk. For jeg gik ud fra at jeg ikke slap af med den mere...

stop med at snorke exsnorker
Jeg har prøvet alt - undtagen operation. Jeg har fundet ud af at Asonor næsedråber virker mod min snorken. Jeg har snorket de sidste 5 år og min kone og jeg har i en periode haft hvert sit soveværelse på grund af min kraftige snorken. Der findes en hjemmeside for dette produkt. Søg på asonor. Der kan du også finde dokumentation for at produktet virker mod snorket i 3 ud af 4 tilfælde.

Anti - snorkeskinne Anonym
Jeg har haft held med en anti - snorkeskinne og min snorken er forsvundet og samtidig føler jeg mig mere udvilet. Prøv at søge på snorban.dk

snorken snorker 500
Hej med jer.
Min kone har købt næseplaster (air plus), hun siger at det hjælper meget. Jeg synes selv at jeg får en bedre og roligere søvn, og konen siger at det har lagt en stor dæmper på min snorken. Så nu leder jeg efter et sted hvor de ikke koster 4-5 kr pr. plaster.

Næseudvider Snorker
Jeg har også problemer med at trække vejret gennem næsen, men har haft held med en næseudvider - en snooze. Den skulle kunne holde i 6 måneder.