Syge børn og arbejde.

Syge børn og arbejde. Juanita
Når man har syge børn er det svært hvis man ikke lige har bedste forældre i nærheden....
Man kan kun tage barnets første sygedag, omsorgsdage eller feriedage.
Men er der nogen af jer derude som kan blive hjemme og passe børnene (uden løn) indtil de er raske ? Hvis ja, hvilket job har i så ?
Jeg synes det ville være en god løsning hvis ovenstående kunne lade sig gøre, men det er min fornemmelse at det ikke er udbredt. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, men måske kan I gøre mig klogere...

Der er måske noget du kan undvære. Pengemangel
Når vi vil have børn, må man regne med at det koster penge, ikke alle virksomheder har råd til at give medarbejder fri med løn, det må vi selv betale.

Nabohjælp Lidt godt
Min nabo bliver hjemme så kommer hun og besøger mig, jeg giver hende lidt penge når hun går, det synes jeg er godt, for både hende og mig når ikke min kone ved noget.

Det danske samfund idag kaiogkaren
kan ikke håndtere problemet. Kender man ingen der kan træde til er man lost. Det er ikke sikkert man ønsker en fremmed ind i sit hjem. At tage en fridag, er ikke et spørgsmål om penge, kan man overhovedet undværes på sin arbejdsplads uden varsel?

børn og arbejdsliv enlig mor
jeg har også svært ved at få det til at hænge sammen. Jeg kan ikke møde kl 7 i praktik, når dagplejen først åbner 6:45 og jeg skal være i en anden by.

Der er ingen sammenhæng i noget som helst.. de har lagt foredrag på mit studie fra kl 16-18 og jeg kan ikke deltage.

Det famne ikke nemt, når man er 100 procent alenemor.

Hvilke job kan jeg få som både er udfordrende og spændende som alenemor ?

svært suresen
ja det er meget svært, jeg har nu været hjemme ved mit barn i 14 dage pga. sygdom, jeg er på kontanthjælp. jeg ville ikke vide hvad jeg skulle gøre hvis jeg kun kunne tage 1 dag, der er kun mig til at passe hende og når de kaster op eller har feber må de jo ikke komme i dagpleje. Jeg syntes dit spørgsmål er supert