Sygemelding

Sygemelding Mette 26
Hej alle,

Jeg er gravid i 17. uge og har begyndende bækkenløsning, som jeg går til behandling hos fys for... Det har desværre ikke hjulpet endnu med behandlingen...

Har tidligere haft depression og kan mærke at jeg er ved at falde ned i samme "sorte hul" igen, mest grundet mit arbejde (chef + kollegaer der er meget utilfredse med at jeg er blevet gravid og kører mig ned psykisk)...

Hvis jeg går til min læge og forklare hvordan jeg har det, tror I så han vil sygemelde mig ??
Kan mærke på mig selv at hvis jeg ikke kommer væk fra den arbejdsplads, så går det helt galt...

RE:sygemelding Anonym
Uden at være ekspert på området vil jeg da ikke mene at din læge kan melde dig syg, da det jo ikke er en sygdom at være gravid. At du er ved at få en depression kan vel hjælpes ved at gå til en psykolog en gang om ugen.

Jeg vil ikke mene at du på det grundlag kan få din læge til at melde dig syg. Man kan selvfølgelig være stresset på jobbet og når du samtidig er gravid gør det jo ikke bedre, så du kan vel bede om nogle fridage til at slappe lidt af på.

Men jeg er som sagt ikke ekspert på området så mit svar er set helt ud fra min egen subjektive mening og ikke efter en faglig/professional viden om det.

Pjat... mohia
Selvfølgelig kan lægen give dig en lægererklæring hvis han skønner det nødvendigt, og der kan din situation sagtens gøre sig gældende.... Held og lykke med graviditeten og se at komme væk fra det sted hvor du er nu, på den ene eller anden måde...og få bestilt en tid hos lægen som det første i morgen tidlig.

Godt du ikke er læge Mette 26
Er du ved at få depression kan du bare gå til psykolog 1 gang om ugen, så skal det nok gå i sig selv... hvordan skal en psykolog 1 time om uge hjælpe, hvis jeg er på mit arbejde 37 timer om ugen og det er det der skaber og forværre mit problem?!

Jeg vil heller ikke meldes syg pga min graviditet, men pga det som graviditetshormonerne gør ved mit bækken. Jeg kan hverken ligge, sidde, stå eller gå uden smerter...nej selvfølgelig er graviditet ikke en sygdom, derfor er det stadig en stor belastning af kroppen.

Tak for dit svar mohia, jeg tror også lige jeg ringer til lægen imorgen.

afsted med anonym
dig til laegen og faa en stgemelding.Min svigerdatter er i samme baas som dig og hun har lige faaet forlaenget sin sygemelding.Baby og digselv kommer foerst og jobbet er laengst ned paa din liste.Jeg oensker dig held og lykke!

Re godt du ikke. Anonym
Nu skrev du at det til dels var arbejdet som var skyld i din depression så en psykolog ville da hjælpe med at kunne få talt om tingene. en psykolog vil kunne hjælpe dig med at blive stærkere, for du kan åbenbart ikke finde ud af sige fra på dit arbejde. Og hvis du mener at det er så slemt på arbejdet så find dog et nyt eler sig op, for hvis de alligevel har den holdning til at du er gravid er det jo ikke sikkert de vil have dig efter du har født.

Det fysiske må din læge vurdere og se om det er nok til at du kan melde dig syg.

Helt enig... Bullerfnis
... Du skal slet ikke tænke på nyt arbejde. Det kan du sgu tænke på når din barsel er ved at være slut. Man skifter sgu da forhelvede ikke job, midt i en graviditet. Så er der ikke nogen til at betale regningerne - så det er da et forbandet dårligt råd at give.
Få dig den sygemelding. Og skulle du sige "fra" overfor dine kollegaer, så lad vær med at lade det gå dig på. Også håber jeg for din egen skyld at du er medlem af en fagforening, hvis det skulle ende med at bliver fyret eller lign. For de vil nok ikke have en sag på sig - og især ikke med en der er gravid. Så du står forholdvis stærkt. Så ta´ det roligt og tænk PÅ DIG SELV [:)] og bebse selvfølgelig! [;)]