Syn på forhold indenfor familien

Syn på forhold indenfor familien thedoortotheleft
Hej alle debatfolk :)

Jeg har fornylig forelsket mig i en vidunderlig pige som jeg har været lun på i et stykke tid. Vi begyndte at snakke lidt sammen til fester og sådan noget. Nå nok om det.
Efter et stykke tid begyndte vi at nære følelser for hinanden og vi begyndte at kysse lidt osv. Hun er begyndt at betyde rigtig meget for mig, men en aften spørger mine forældre mig hvad hun hedder, og det viser sig at hun er familie langt langt ude. Det viser sig at min oldefar er hendes bedstefar fordi han blev gift et par gange. Vi finder så ud af at hun er min halv-grandkusine. Det er langt ude i familien, rigtig langt endda. Men jeg har brug for nogle meninger om dette før jeg kan starte et forhold med hende. Jeg har nemlig gået og tænkt over det og hvad folk ville tænke hvis de fandt ud af det.

Anders

Spørg din familien først Really
hehe så tror jeg at vi tror du er i familien med de muslimske folk, der kan finde på at gøre sådan slags ting. men hvis du mener at I er lang væk fra familien så hvorfor ikke hende [;)] jeg vil tro at din familien har mere styre på det. Så hellere spørg dem end at bare gøre det. Det lyder lidt blæ.

problemet thedoortotheleft
Jeg har snakket med mine forældre om det og de siger at jeg overhoved ikke skal tænkte over det når det er så langt ude. Jeg står bare i det problem at hun ikke ved at vi er i familie langt ude, jeg ved heller ikke om jeg skal fortælle hende det eller hun måske vil se forkert på det. Hendes forældre er MEGET kristne og jeg er bange for at de måske ikke ville se rigtigt på det og måske se det som blodskam og ikke som 2 mennesker der er forelsket.

Det kan du sagtens Kamillapigen
Hej Anders

Jeg ser ingen problemer i, at du fortsætter med forholdet. I min familie er der en kusine og fætter, som er blevet gift og har to børn. Det var selvfølgeligt lidt akavet i starten, men det er det overhovedet ikke mere. Alle har det godt med det. Særligt fordi de to bare er så glade for hinanden, og det er jo det vigtigste.

Kamilla

Hvor får du alle de ideer fra? dulkis
- det har INTET med blodskam at gøre, det er så langt ud, at en stor del af befolkningen i enhver landsby har tættere familiebånd.

Hendes mening thedoortotheleft
Det jeg tænker mest over er hvordan hun vil reagere på det. Skal jeg fortælle hende det eller lade som om at jeg ikke selv ved det? På en måde har hun vel pligt til at vide det...

syntes kvindemin
du skulle droppe tanken..

Hvordan ville du ha hvis dit barn en dag kom til dig og sagde : far jeg er sku vild forelsket i grandkusine tanja...

det kan godt være det er langt ude i familien, men nej. det er stadig familie. gener osv. der bliver eller kan blive mixet sammen.

nej nej nej.. men HUSK nu ikke at tage alle ord herinde [:D] siger bare min menenig [;)]

tillykke Anonym Q
Jeg synes det er dejligt, at høre du har fundet en sød pige som du elsker.
Det med familieskabet så lagt ude, ser jeg ingen som helst problemer i, som du siger har jeres fælles bedstefar/oldefar været gift flere gange. Jeg synes du skal fortælle hende det, så må hun vælge om hendes forældre skal vide besked, man kommer længst med ærlighed. Mange piger ville synes det var sjovt med familieskabet, men jeg kender jo ikke din kæreste.

Ja, ærligt talt unlogged
det virker som om du gerne vil have lidt drama ud af det. Den er for langt ude til at være en "god historie".

Du ville blive forundret over hvor mange mennesker du er i familie med ude i det led.

Kan også kun sige tillykke olding
Men altså, hvis det var mig, så ville jeg fortælle hende det, man skal ikke gå ind i et ægteskab med hemmeligheder.
Angående fætter og kusine, så kan de da sagtens gifte sig med hinanden, vi har det da selv i familien, og de har nu været gift i 57 år.
Så nyd nu den spirrende kærlighed, som så let kan forsvinde, men fortæl hende sandheden.[l] [l] [l]