Synd for dem i Silkeborg!

Synd for dem i Silkeborg! ibmichael
Det er synd for dem i Silkeborg og deres utilfredshed er da forståeligt. MEN!

Naturen er noget af det vigtigste vi har!

En motorvej gennem gudenådalen vil være en skandale.
Byer er alligevel naturområder der allerede er ødelagte, så anlæg bare en motorvej gennem sikkeborg... Silkeborg er trods alt jo også bilernes by!


ibmichael

Stop klynkeriet Fyr35
Bor selv i Silkeborg, og synes det er OK med kombilinien. Det med at den skærer byen over i to dele er noget vås. Idag er der også en ringvej rundt om byen. Da man i sin tid for mange år siden anlagde en ringvej omkring byen var der sikkert også en masse protester, men ærlig talt!!

Nu får vi så blot en 4 sporet og endda med ekstra støjdæmpning. Så til kritikerne af kombilinjen: Stop klynkeriet og få det bedste ud af kombilinien.

Nemlig ja s.s.blicher
Jeg mener heller ikke at den kan ligge meget bedre. Det der undrer mig mest er dog at idéen der på et tidspunkt kom på bordet med at grave den ned sammen med togbanen, der i DEN grad deler byen i to, blev kastet af bordet uden videre.

Den løsning ville ikke alene pynte ret meget på Silkeborg, men også løse en del af det trafikkaos der hersker hver dag i myldretiderne. Jeg er spændt på hvordan Silkeborg vil takle problemet med trafikken om ti eller tyve år, når den er fordoblet.

Kombilinien den bedste løsning Anonym
Alle var i starten positive for den kombinerede jernbane og motorvejs tunnel under Silkeborg, men da Vejdirektoratet fortalte hvor mange huse der skulle fjernes, så blev den skrottet pga. stor modstand.

Af de alternativer der er tilbage, er Kombilinien klart den bedste. Den løser de trafikale problemer langt bedre end Resendallinien, og så kan man undgå senere at skulle udbygge den eksisterende ringvej til 4 spor, og undgå en kæmpe dalbro. Og hvem er det nu lige der vil have den motorvej?