Synptomer

Synptomer en ung
okay, jeg tog en test da jeg var gået ca. 2 dage over som var negativ igen (surprise) men her i nat fik jeg så, ja jeg kalder det en halv roskildesyge da jeg ikke kastede op men var tæt på siden der har jeg haft kvalme og føler mig oppustet og mine bryster er begyndt at gøre ondt og så får jeg lyst til at spise de mest mærkelige ting jeg ellers aldrig ville røre. og nej det er ikke noget jeg bilder mig ind ved at gå og tænke "er jeg mon gravid" stoppede med at tænke over det da jeg så kun den ene streg igen, men min mens er ikke kommet har haft nogle små mavesmerter og plejer så at få det i læbet af natten, men den er stadig ikke kommet, ringede og snakkede med min læge og hun sagde jeg skulle vente nogle dage endnu og så tage en test igen.

men er der nogen her der har prøvet noget som dette?

tror ikke... catwoman unlogget
Ja det tror jeg de fleste piger har prøvet på et tidspunkt.
Jegv tror bare du skal vente og se tiden an. Jeg ved selvfølgelig ikke hvor gammel du er - men er du ret ung, så er det jo faktisk normalt at din mens kan være lidt uregelmæssig indimellem.

Dine brystspændinger kan lige så godt skyldes at du er ved at få din mens - og kvalmen kan skyldes at du er blevet smittet med noget som florerer rundt i øjeblikket.

Med hensyn til dine underlige spisevaner, så er det et symptom som først viser sig længere henne i graviditeten.

Selvfølgelig er muligheden til stede, at du er blevet gravid (hvis du ikke har brugt beskyttelse) - men det skulle undre mig at testen så ikke viste noget.

min mening