Synsprøve

Synsprøve Adelfi
Hvordan kan det være, at går jeg til 2 forskellige optikere bliver der målt 2 meget forskellige styrker. F.eks måler den ene + 3.75 på venstre øje og bygningsfejl. Den anden måler + 3.0 og ingen bygningsfejl. Her får jeg også at vide at mit venstre øje ikke er mit styrende øje så jeg vil ikke komme til at se bedre selv om jeg får mere styrke på ???

jaså mig&mig
Så prøv din øjenlæge

IKKE øjenlæge Adelfi
Øjenlægen er god til øjensygdomme - ikke til at måle styrke. De har kun brugt en lille del af dette på deres uddannelse, hvorimod optikeren har brugt flere år.
Og iøvrigt har jeg prøvet øjenlægen - hun "bedøvede" øjnene og målte mig til +5 hvorefter hun sage, at det ville jeg selvfølgelig ikke kunne se med. Så hun sjussede sig frem og sagde at jeg nok skulle have +4...

Hvor er jeg glad anonym
for enigheden.
Min øjenlæge gjorde næsten det samme. Han spurgte: Hvem har givet dig de glas. De skal slet ikke have den styrke. Og du skal have rettet din bygningsfejl.

Jeg gik til min optiker og siger: Jeg har været hos øjenlægen for at få kontrolleret om der var grøn stær. ( Det skal man passe mere på med, når man er nærsynet)

Han siger styrken i glassene er forkerte. Jeg har en recept, men jeg stoler ikke på den.
Optikeren siger: Vi laver glas efter den. Jeg siger: Det bliver på dit ansvar. Det lover han. Jeg får brillerne, men føler mig rundtosset og forvirret i hovedet. Ser heller ikke klart.
Optikeren laver dem om efter hans udmåling uden beregning. Gudskelov, jeg kan se igen.

vi syner Synshallen
tag i synshallen selvom detkun er for et syns skyld

Du godeste anonym
Prøver du på at være morsom. [:O]