Syrien rasler med sablen

Syrien rasler med sablen Anonym
Den syriske præsident, Bashar al-Assad, giver landets militær ordre til at optrappe beredskabet. Hans ordre skyldes Israels fortsatte offensiv i Libanon.

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=458442:fid=100300534/

Islam betyder fred?

Kig igen xtranummer
Israel betyder krig!!

Lad dette ske!! Jonas84
Mon ikke de israelske soldater, der blev taget til fange af Hizbolla, bliver dræbt af Isreals egne bomber, der ramler ned på civile og hizbolla, og ødelægger Libanons miljø, infrastruktur osv??

Terrorstaten Israel ødelægger det hele, mens EU og andre lande skal bruge penge på at genopbygge Libanon igen.

Tak Israel!

Men hva m hizbollah? Ja-y
Israel ville nok ikke bombe, hvis ikke det var for Hizbollah der stadig har de to israelske soldater og som til stadighed fyrer raketter ind over grænsen. Hvilken stat ville finde sig i dette?!

Hej.. Marwah
Heej..:)

Ville lige skrive, at selvom Hizbollah har taget de to fangere vil der stadig blive krig i Libanon. Det er overhovedet ikke pga. de to fangere. Kan du se, hvor mange libansiske og palestinenske fangere har israel ikke? De mishandler palestinenske og libanesiske fangere, også kommer de og laver krig kun for to fangere?

Seriøst helt ærligt, hvem er du imod? Hizbollah eller Israelerne? For det er egentlig Hizbollah jeg er med, når de kæmper for Libanon.
Håber du svare..:)

Til anonym kadia
Ja anonym,
Islam betyder fred. Men hvorfor ikke kæmpe mod deres land når andre ødelægger Libanon og Palestina. Det kan jo ikke passe at kun hvis Islam er fred, men når det er sådan at der er krig i de islamske lande, Libanon og Palestina så har de altså ret i at os gå i krig mod Jøderne.

Håber ikke jeg skriver forkert, ellers så ret mig lige.. :)

Enig.. kadia
Jeg er 110% enig med dig, Jonas..

Kan ikke skrive andet.. ;)

Hørt Oranje
Israel kan ikke sidde med hænderne i skøddet, mens terroristerne sender raketter og selvmordsbombere ind i Israel.