SYSTEM OF A DOWN

SYSTEM OF A DOWN Ran
nu har jeg i et par måneder været stor fan af SOAD og jeg har fået fat i 2 cd'er og er ved at spare om til den sidste...
mine forældrer forstår det ikk
mine venner forstår det ikk
selv ikk min undulat kan li' det...
men seriøst... jeg synes det er geniale tekster som man skal hører virkelig. virkelig, virkelig mange gange igennem før man finder en højere mening med selve sangen

ALT RESPEKT TIL SYSTEM OF A DOWN.....
især Daron Malakin han styrer :D

//Ran's mening

Hmm... Lycif
Tja, og jeg forstår det heller ikke. Jeg kan simpelthen ikke se det gode i System of a Down.

Haha, jeg tror ikke at undulater og heavy (plus subgenre) passer så godt sammen. Min musik smag ligger over i black og death metal, og min undulat er ikke vild med det. Men til gengæld headbanger den gerne til lyden af en støvsuger ;).

Jeg forstår dig godt! Elanor
Jeg er helt enig. Deres tekster er virkelig geniale, og de er dygtige til at udtrykke deres meninger på en måde så det kommer ud til folk. Bands som SOAD og RATM kommer ind til folk og får folk til at tænke over verdenssituationen og sådan. Det er selvfølgelig ikke altid nogen tænker over teksten. Men der er da nogen som lærer meget af teksterne. Det har jeg i hvert fald erfaret.
Og så er det fanme dejligt med noget musik som ikke handler om hvor "fucking hardcore" man selv er, det musik er ikke andet end patter, røve og selviske, umusikalske, ligeglade tåber.
Hej

svar dr.tis
hej jeg er også stor fan af soad

og jeg har også svært med at høre hvad de siger

og hverken min mor eller mine venner kan forstå hvorfor jeg høre det

det er kun min far der forsrår det

men jeg siger bare til dem at jeg syndes at det lyder fet og så er det jo mig der skal høre på detHelt enig! Sofie
Jeg er helt enig i at SOAD er for gode. Deres tekster er som du selv så smukt siger det geniale! Der er ingen af mine veninder der kan lide min musik-smag. De hader især SOAD. Det forstår man jo slet ikke! men hva' det er vel deres egen problem.

Cool MaaanD Anonym
OhYeaH
Endelig en fan jeg forstår...
INGEN af mine venner //IIIINGEEEEN// af dem, forstår soad... De hører mere Britney spears, B-Boys(??) og Busted..
(:

--Suune

Forstår ikke? bøh!
Du skriver at hverken dine venner, forældre, ikke "forstår" det? Ja, så er det jo ikke så underligt :)

kunst er noget, som skal "forstås"; Digte, Malerier, osv. skal "forstås"! "System of a down" - deres musik er jo ret anderledes, end hvad dine *venner* normalt hører i radioen. Derfor kan det være svært for dem at "forstå" deres musik!
Man er nok lidt af en idiot, hvis man prøver at nedgøre det, fordi at man ikke "forstår",ik´? Det er reélt set at gøre sig selv til grin.

Jeg er personligt vild med SOAD, og var det også før deres gennembrud(sjovt at folk der normalt kaldte det larm,pludselig syntes, at det er vildt "sejt"! For nu er det populært! Fuck Off! Gå dog hjem og kram jeres nsync/Britney plader! ;)

SOAD er utrolig dygtige musikere, om man så kan lide det eller ej! Sådan er det bare. Mange af deres numre består måske af en masse larm, men det gør jo ikke musikken dårligere! Mange mennesker nyder at lytte til metal, da det er en godt at stresse af til! Folk som ikke kan finde ud af at leve deres følelser ud, vil aldrig kunne fatte det!

METAAALL! :)

/paradroid

Mening med tekster? Admir
Du siger man skal høre deres sange igennem mange gang for at få meningen? Godt nok handler største delen af deres sange ikke om noget ^^ det siger de selv.