Tænder du på

Tænder du på Lalalalala
Tænder du på sex med gravide?
Jeg er selv gravid i 8 måned

Hvorfor ikke Glædesfælle
Der er kun en ting at sige til dit spørgsmål:
Sex er godt, sex er sundt -- at du er gravid er blot en lykkelig omstændighed du er i - ikke en hindring for at nyde livet.

Er kun en mand Klar
Hvis det er sex med dig du spørger om, er jeg klar, jeg er trods alt en mand, så længe du er villig til at nøjes med det - at du er gravid er blot noget der gør det anderledes en sædvanlig. Skriv bare til mig (kjul@mail-online.dk) - så taler vi om det.

ELLERS TAK troldekys
Det var ikke det jeg mente. Bare generalt hvad du synes om det. Hat kæreste osv.

Beklager Klar
Beklager jeg misforstod dig.
Jo, gravide kvinder er lige så sexede som ikke-gravide. Sex for mig foregår for 90% vedkommende i fantasien - resten er blot en fysisk følese som, med riskiko for generalisering, ikke varierer ret meget fra kvinde til kvinde. Sex er hvad du selv gøre det til. Hvis du selv gør noget for god sex bliver det altid godt (og omvendt). Om en mand tænder på en gravid kvinde, tror jeg er en angst som kvinder tillægger mere bekymring end nødvendigt er - lad det være op til manden at afgøre om du er sexet eller ej - jeg er sikker på, at mænd nok skal tænde på en kvinde om hun er gravid eller ej, hvis bare kemien svinger.
Endnu engang - beklager fejltagelsen.

Jepper.. hey79
Indrømmer at jeg aldrig har prøvet det, men har hørt at gravide kvinder stadig har lysten, og nogle gange mere, så hvorfor ikk :-)