Tænder i Piger

Tænder i Piger vagn3
Hey jeg vil godt høre jer kvinder om jeres mening for jeg er meget i tviel for da jeg er blevet indkaldt til den Kongelige Livgarde er det noget der tænder jer hvis jeres kæreste/mand har været i den kongelige livgarde for jeg er meget i tviel om jeg skal søge et andet sted...

Håber af hører jeres mening...!

Altså helt ærligt! Hende her
så skal du da ikke vælge efter hvad andre syntes, men vælge det som du selv hælder mest til, andet er bare for umodent, og det er noget piger ikke tænder på.
En anden ting er at det modner en fyr gevaldigt at komme og springe, og det kan din fremtidige kæreste/room-mate nyde godt af.

Valget er nemt Stella
Du skal da under ingen omstændigheder vælge uddannelse efter hvad der evt. tænder pigerne. Det er da det dummeste du kan gøre.
Vælg efter hvad du har lyst til, og vær dig selv.

Det er meget mere fasinerende at folk taler pasioneret om hvad de laver og er glade for hvad de laver, end en der har en sej stilling (hvad det så end er) som ikke overhovedet lyder til at kunne lide jobbet.

Desuden er det ikke mænds job piger tænder på men den person du er.

Nå? vjdfnjdgjdfgdfjkgn
"Desuden er det ikke mænds job piger tænder på men den person du er."
Det synes jeg, du skal fortælle til Anna Nicole Smith, Jannie Spies, Prinsesse Alexandra, Prinsesse Diana osv. osv.

NEJ debatnumsen
vil helst ha dem UDEN noget på.

måske icarus
ser sku da alligevel frækt ud i uniform...

tror da nok søværn og mili er lidt frækkere...meeen tror nok ikke det var det jeg ville gå mest op i. er kun 4 mdr. ik???

Det skal lige siges vagn3
Det skal lige siges af jeg ikke Har skevet om det her for af virke umodent.
Men fordi jeg bare var nysgerig. for ville i helst have en der var bare almindelig soldat eller en Livgarde jeg håber ikke jeg støder nogle med denne debat..?

8 måned.. vagn3
Det er 8 måneder det tager for af blive Kongelig livgarde

oki... icarus
så vil du fortsætte længere tid end værnepligten? den tar da kun 4 mdr?? ik?

Hmm vagn3
Néj når men bliver meldt ind til livgarden eller skal tjæne sin værnepligt tager det 8 måneder men hvis det bare er almindelig soldat man skal være skal man kun være inde i 4 måneder

Du aner ikke.... jp6
....hvad det er du går ind til!!!! Laaaaange vagter - på de underligste tidspunkter, hvor du skal vade rundt og passe på Dronningen og Hendes palæ. Når du ikke vader rundt, eller står ret op og ned i tiiiimevis, bliver du flyttet over i vagtstuen, hvor du kan sidde og pudse dit gevær til du får blister på fingerne. Tro mig....min far var sergent ved Den Kongelige Livgarde, og da det blev min brors tur, var min fars råd; "Lad vær`!".
Iøvrigt tror jeg ikke, at der er noget specifikt HOT ved en mand, som står i den flotteste uniform MEN med en halv bjørn ovenpå hovedet. Flyvåbenet er der imod et udemærket alternativ.....med rigtigt mange uddannelsesmuligheder oveni købet.

Håber du bliver glad for dit valg ;o)

Hilsner fra B.