Tænder ikke på ham

Tænder ikke på ham Anonym
Jeg har det problem, at jeg ikke tænder på min kæreste længere. Vi har kun været sammen 3 år og det har stået på i knap 2 år nu. Han er en dejlig og rar fyr, men jeg er overhovedet ikke tiltrukket af ham længere. Jeg kan ikke klare at han rører ved mig eller taler om noget som helst der minder mig om sex med ham. Jeg kan godt engang imellem synes han er flot, men det giver mig ikke lyst til at have sex med ham. Jeg elsker ham virkelig højt og vil gerne leve sammen med ham, men hvad skal jeg gøre? Det er nu et halvt år siden vi sidst har haft sex og selvfølgelig går det ham utrolig meget på.

Du må være trængene En_mand
jeg hjælper gerne til??

Det er da ikke værdigt det der... miss-mee
...hvis du ikke tænder på manden, så må du da melde ærligt ud. Ingen af jer kan da være tjent med sådan et forhold...(jeg har nu lidt ondt af din kæreste; han må jo føle sig som en klam sexfikseret idiot, når bare han forsøger at få et kys...)

Har du overvejet at tale med en psykolog om dine problemer? Det lyder faktisk ikke særlig "sundt" som du tænker, måske du har noget du kunne have godt af at få vendt med en proff?

Jeg håber da at du finder ærligheden frem og får løst dine problemer ...mee

Vi er nu meget ærlige Anonym
herhjemme. Nok mere end de fleste andre er. Og jeg har sagt til ham, at det nok er bedst at afslutte forholdet, hvor han har sagt, at han vil blive ved med at prøve.

Hvad så med noget ... miss-mee
...parterapi/seksu-et-eller-andet-rådgivning eller sådan noget? En god bekendt af mig fik faktisk lysten tilbage igen efter flere år. Hun havde mistet den efter en traumatisk fødsel.

Hvis du aldrig tror at du får lyst til ham igen, overvejer du så ikke at stoppe forholdet? ...mee

Tror det du mangler er.... F3!
Find ud af hva derv tænder dig mest udstråling tøj bevægelser og på en måde fortæl ham om det f.eks. rollespil politimand eller postbud!?

Walk the line Cyan-Ray
Jeg ved sku it rigtig, det er svært det her.

Du tænder ikke på ham, men du elsker ham meget højt ? Samtidig skriver du, at du faktisk synes han er en flot fyr !

Find ud af hvad det er der nager dig.
Har du ikke fået rendt hornene af dig endnu, er der nogle ting ved ham som gør du ikke tænder. Er i blevet hr. og fru. Danmark for hurtigt, er han for kedelig generelt ? ikke spontan nok, mangler du lidt dynamit og initiativ.

Hvis han bare står og væver og ikke ved hvad han skal gøre, når du ter dig, så har du måske mistet respekten for ham.
Måske er i mødtes for tidligt, han har ikke fundet sig selv, og kan give dig den røvfuld du måsker fortjener.... eller rettere drømmer om han giver dig.
Måske savner du simpelthen at opleve at prøve andre mænd, hvis det er tilfældet så kan det være derfor du har mistet lysten til ham. For han er jo kendt og trygt, og du savner det ukendte og farlige.

Det kan være mange ting, måske skal du se i øjnene at din kæreste faktisk ville først passe ind i dit liv om 5 år !

Find ud af hvad du mangler i dit liv, og vær ærlig over for dig selv. Gem dig ikke bag den pæne pige, men erkend hvad du drømmer og fantaserer om, hvad enten det er sex eller andre ting.