Tænder på kropsdele

Tænder på kropsdele TanjaPPP
Jeg tænder helt vildt på store, stærke arme, og det er mange gange netop DET, jeg har forelsket mig i hos mænd, og slet ikke deres personlighed i første omgang... er der andre der har det på samme måde? Hvad er DU bare totalt vild med hos det modsatte køn? Og kan det være afgørende for dit valg af partner?

FØDDER OG HÆNDER. 123456
bred håndryg - høj vrist osv

Nederen: lange tæer

Buet næse Morten123
Falder jeg altid for - og ja.. ser jeg en god numse er jeg gifteklar på et sekund også selvom hun har hornbriller og bøjle på tænderne :o)

Hår på brystet åh ja
Hår på brystet, behårede underarme og kraftigt skulderområde... uhmmm...

jeps Simone P.
definitivt en STOR legemesdel. Hi hi du ved nok ;-??

*S.P.*

Stærke arme Rocco wuu
Hey Tanja !

Man kan da sagtens "tænde" på forskellige ting hos det modsatte køn, men ligefrem forelske sig i det skal du altså passe på med. Du bliver hurtigt træt af at sidde og nyde et glas rødvin sammen med sådan et par humorforladte kæmpe arme , - Udtrykket at "forelske" sig bruges også i flæng specielt af mænd om feks. Biler, både, motorcykler osv (mest motor drevne køretøjer som siger vvvruum), : "Jeg blev totalt FORELSKET i den, med det samme jeg så den". NEJ, du blev forelsket i dig SELV, ved tanken om at tilføje tingen til dit "EJE" bibliotek" og dermed gøre den til en del af din nye identitet. Jeg er selv helt vild med kønne piger, men jeg har også erfaret et par gange, at ikke så kønne piger, langsomt er blevet smukkere og smukkere, jo bedre jeg har lært dem at kende. Jeg er selv en trænings freak (med medium store arme), og jeg går da også op i hvordan jeg ser ud, men jeg ville nogle gange ønske at folk generelt ikke fokuserede så meget på det ydre, når det i længden er det indre der virkelig tæller. Husk på, kroppen forfalder med tiden, hvorimod sjælen bliver stærkere. Det modsatte ses jo hos helt unge mennesker, som næsten ikke kan være i deres krop.

Hey

jeg tænder på tæænd
jeg tænder på pæne feminine pigehænder, det er nr. 2 jeg kigger på, det første er ansigtet om hun ser sød ud

jeg elsker at gnaske skamlæber. skedeslikker.
det er skam læberne det kommer an på.

hvis pigen nægter, at jeg skærer dem af, kender jegen hønsefarm, hvor jeg kan stjæle hanekamme.

det er nice Thomas_sød
Jeg syns det er feminint hvis man kan se deres brystben/krageben What ever....

Bryster er self en go ting, men hellere en go enden og så en A skål end en dårlig røv og så en D.

Nåhh ja.. piger skal ha små øre og føder :)