Tænder på min kusine

Tænder på min kusine m19
Hej allesammen.

Jeg tænder helt vildt meget på min kusine, og har vildt meget lyst til sex med hende, vi har snakket om det og hun vil også gerne, men skal vi?? Er der noget galt i det?? Hva synes i??

Hilsen m19

Hvis hun vil. UniX
hvis hun gerne vil, ville det da være helt i orden, men ik gør hende gravid, det er nok ik så smart.. og det er nok bedst ik at sige det til forældrerne..

hilsen kristian

NEJ anonym
I er styret af hormoner, og vil for evigt have et sygt forhold til hinanden.

Fuldt lovligt Hun
Det er fuldt ud lovligt at blive gift med sin kusine/fætter og dermed også at have sex med denne. Så rent juridisk er der ingen der kan sætte en finger på det I har gang i.

Kan I derimod også overskue at skulle se hinanden i øjnene til samtlige familiefester osv. resten af livet. Et almindeligt vensab kan nemt ødelægges af sex, så mon ikke også et fætter-kusine forhold kan....?

Samliv c-musen
Jeg kan intet forkert se i at fætter og kusine er sammen. Og jeg synes i skal fuldstændig som i har lyst til. Både i kongehuset med også i udlandet er det fuldt legalt, så hvorfor skal vi andre ikke have frit valg??

SEX Kusinen
Jeg vil bare sige at jeg har fået det bedste sex EVER af min fætter..... Og vores forhold er helt fint også når vi ses til familiefester :O)

Tak kusine Fætteren
Hejsa - tak for de pæne ord :o)

Just do it! Rujuk
Just do it! [;)]

Jeps... FættereNicolai
Min kusine og jeg har ofte dyrket sex, siden vi var teens. I dag er vi snart 30, og hsr begge vores kærester.
En dag, fandte vores forældre ud af det, og så stoppede vi. Men vi kan ikke lade være, og nu skal vores kærester bare ikke finde ud af det.... Vi har genoptaget legen.
En gang bolle sin kusine... Så bliver man sgu ved. For det er god sex, fordi man kender hinadnen så godt, og har gjort det fra vi var små og startede med at lege.
Selfølgelig er det, det FORBUDTE i det, der er sjovt - og derfor vi gør det.
Mange vil nok have ondt i røven over det, men så er det fordi man ikke kender sin kusine og har leget sammen, fra man var små... Og derfor også kom til at lege med noget andet:-)

Der sker altså ikke noget ved det... Så længe ens kærester og forældre ikke ved noget...

Helt i orden Den_uskyldige_eller
Jeg er lige begyndt at have sex med min fætter. Og jeg må sige at jeg aldrig har prøvet noget lignende - SÅ FRÆKT!!! Da sex tit er et godt samtaleemne ved vi jo hvad vi tænder på. Det var lidt mærkeligt til at begynde med, men nu - puh kan næsten ikke sætte ord på hvor godt det er.
Vi er begyndt at tale om hvad der skal ske fremover hvis vi går hen og bliver alt for glade for hinanden, for vi ved begge at der ikke vil komme noget godt ud af at fortælle familien det, så det kan godt have nogle grove konsekvenser.
Men hvordan kan man undvære så god sex. WOW :)

Ja - helt i orden fætter28
Hej Den_uskyldige

Jamen det er helt ok at have sex mellem kusine/fætter
Har selv en kusine som jeg er meget, meget vild med. Vi
er dog ikke begyndt at have sex sammen (endnu) selvom vi
begge har lyst til det. Vi er ret sikre på at vores
familier vil acceptere os som "et par" hvis det skulle
udvikle sig. Men hvordan får vi taget springet?

Mvh

fætter28

Tænder på min kusine jaja
kvinder og hemmeligheder. Det er som at øse vand med en si.