Tænder på at tænde

Tænder på at tænde Fantasifuld Mand
Hejsa, jeg er en næsten almindelig mand på 35 år, jeg elsker at tænde en kvinde ved at skrive frække mails/chatte og lign. Jeg er både gift og har børn, og det er absolut ikke et sidespring jeg kigger efter. Jeg vil gerne i kontakt med en kvinde der som jeg elsker at skrive erotiske fantasier, og på den måde inspirerer og tænde hindanden. Min dejlige hustru kender godt til dette, og synes også det er spændende. Hun elsker at læse mine mails, men ønsker kun at deltage som passiv. Vi har et spændende og meget eksperimenterende sexliv, og har masser af rigtig gode og frække oplevelser, som jeg gerne fortæller om. Men findes der en pige/kvinde, der er interesseret i dette, og der er kunne tænke sig at skrive sammen, chatte og måske også snakke i tlf.??? Eller er alle kun ude efter IRL?

Det lyder frækt Susanne
Det lyder helt vildt vildt frækt, det må være dejligt at se en kone/kæreste der har hed sex med en anden mens man selv kigger på, og måske bliver inviteret ned til dem i sengen.
Jeg håber i for mange flere af disse ture sammen.
Lyst fyld weekend
Susanne

Det var frækt!! Fantasifuld mand
Hej Susanne
Tak for feedback på vores oplevelse *S*
Det var rigtig dejligt og ekstremt frækt, og vi har også haft flere dejlige oplevelser siden.
For os er det noget vi har sammen, som er en hemmelig side af os, som ingen venner eller familie kender noget til. De ville nok også falde bag over hvis de vidste det..*G*
Men tak for dit svar.

Lyder som en rigtig Hende Selv
fræk og god ide..............jeg vil gerne skrive sammen med dig....elsker frække mails........

Hende selv