Tænk at jeg skulle vinde!

Tænk at jeg skulle vinde! Kloge Åge
Har lige modtaget en e-mail. Jeg har vundet 1,5 mill Euro på et italiensk lotteri, og jeg som ikke spiller vinder er så heldig.

Nu skal de bare lige have et par oplysninger så er pengene min, men hov jeg mangler slet ikke de penge, så jeg lader bare som ingenting - men tænk engang at være så heldig.

God weekend!

hi, jeg har modtaget utallige lars.
af den slags breve, og jeg sender dem altid til inter@spammail.dk, det er et eller andet kontor der tager sig af den slags spam.
er det dansk spam, kan du bruge addressen spam@mmail.dk.

jeg har også retuneret nogle af de spammails, og bedt dem om at sende mig pengene, med western union, og som regel underskriver jeg mig som politiinspektør gravbeer, langkastrup policedepartment, og så hører jeg intet i lang tid.

forleden aften blev min kone ringet op, af en fyr, som hævdede, at hun havde vundet 2 billeter, til en rejse hun selv bestemte, vi ved jo alt om spam fra nigeria, men denne fyr påstod han var fra new york, så hun bad ham forklare vejen til point zero, men det kendte han intet til, huh.

Ja tænk engang... Fjoge Åge
Det kan snart heller ikke tælles hvor mange gange jeg har været nummer 15 mio. på en eller anden side, og har vundet flere tusinde! Jeg bliver så glad hver gang, men så senere kommer skuffelsen, for jeg har mærkelig nok aldrig set noget til de penge... Mon det er fordi de mangler oplysninger fra mig?

Jeg ved heller ikke, hvor Point Zero er Har ikke sovet i 2 n
Hvis det er katastrofeområdet ved tidligere World Trade Center, så kaldes det med et populært amerikansk militærudtryk for "Ground Zero".

Ground Zero er for den almindelige dansker så blevet DEFINITIONEN på det pågældende sted på Manhattan. Men vendingen har været anvendt utallige gange tidligere, første gang under 2. verdenskrig (Pearl Harbour), Oklahoma City terrorbombningen i '95 og sågar i et South Park afsnit fra '99 hvor 4mio skoleelever er samlet i Arkansas og dør en grusom død ved at skide i deres bukser fordi Cartman har ændret noderne til deres blokfjøjtespil, "the brown noise".

Nuvel, ellers har du ret, jeg kendte ikke til den danske antispamadresse, men ellers er der også csirt@csirt.dk, hvis det drejer sig om større IT-sikkerhedstrusler, hvad denne spamsag måske godt kan tendere til.

Snyd og bedrag Kitt.-
fatter ikke at nogen hopper på det. Godt du ikke reagerer på det