Tænke tænker tænke og tænke

Tænke tænker tænke og tænke TÆNKER
Hvorfor kan jeg ikke bare slå tænkeren fra?? Netop på optrapning af Citalopram igen, da jeg oplevede nedtur ved udtrapningen. Troede ellers jeg var klar. Bygger nyt hus med kæresten, skide godt parforhold, godt arbejde.....men næeh nej!

Så hurtigt kan man få nedtur...Nu er jeg i tvivl om mine følelser for kæresten (det har kommet on and off genenm hele forholdet men aldrig alarmerende slemt), nu er jeg allergisk over for tanken om det store flotte nye hus. Jeg glæder mig ikke over det...jeg glæder mig ikke ligeså meget over min kæreste, som jeg gjorde for bare 3 mdr siden.

Bli'r det godt igen?? Eller skal jeg rende og spekulere alt til døde...?! jeg kan dårligt huske, hvor længe der gik til jeg fik det godt, da jeg startede på lykkepillerne i sin tid. Jeg vil ud af den onde cirkel, og ikke tænke alt ihjel....jeg vil bare mærke og ikke spekulere.....![f]

Snak med lægen bruble gruble
Måske du skal droppe pillerne, eller have nogle andre?
Eller droppe både kæreste hus og piller?
Gruble gruble

Hmmmm TÆNKER
Hvis jeg skulle droppe alt, jeg har, hver gang jeg satte spørgsmålstegn ved det, ville jeg stå tilbage med ingenting resten af mit liv! Sad but true....tror jeg...

selvfølgelig brønddammen
Skal du ikke droppe nogen af delene - du er deprimeret, og det hele kommer til at virke lyst igen. Det vil nok tage en 2 til 4 uger.