tøj til hunde. hvad er jeres mening..?

tøj til hunde. hvad er jeres mening..? chilichanel
fine bæretasker, smykker,jakker og t-shirts til de kære små=) er det imod hundes natur eller synes i godt om det...?

langt ude... nezz
Ja....det er...det mennesket der er syg

min hund har bukser på... spurs.lane
men det er fordi hun er i løbetid i øjeblikket, oven i det synes hun så at det var sjovt at tisse i bukserne forleden dag da hun var alene hjemme...

Alt med måde..... Hundeven
Hvis du gør det for at passe på din hund, så kan jeg acceptere det! Men hvis du gør det fordi du synes det ser smart ud eller tror det er mode, så køb dig en barbiedukke i stedet for!

Hvis du køber et dækken fordi du har en kortpelset hund der skal ud og gå langt i frostgrader, så kan jeg forstå!

Men smykker til din hund! - Er det ikke nok at den skal have halsbånd på?

Gør ikke din hund til noget den ikke er!
Du ødelægger den bare!

Latterlig amerikansk kedsomhedsdille repeater
Det er tæt på dyremishandling når folk iklæder hundene diverse former for beklædningsstykker. Jeg tror sgu de personer har et afsavn i dagligdagen. Det næste bliver vel at de giver kanariefuglen gummistøvler på så den ikke skal rende rundt i alt lortet og madresterne. Det er jo trods alt dyr og ikke små babyer.

De stakkels hunde graf
De stakkels hunde og ja, sådan set også mennesker.

kommer an på mollymor
om hunden har underuld, nogle hunde der for eks kommer fra afrika, de fryser meget her i danmark om vinteren, der er det på sin plads med et overtræk, men ellers alt det andet pjat, bryder jeg mig ikke om, det er jo ikke en udklædnings hunde, vi skal behandle vores dyr ordentligt.

men hvis nu sasha
hunden virkelig ikke kunne lide at have det på ville den vel prøve at få det af?? f.eks tinkerbell paris hiltons hund den gnaver aldrig i tøjet. den ser da ud til at trives. jeg har ikke set den med halen imellem benene.
og bliv nu ikke sur. det er bare et spørgsmål.

Jeg repeater
bliver meget sjældent sur. Jeg synes alligevel ikke det hører hjemme på en hund.
Hilsen mig.

lær dog noget Hejren
om hundesprog, så kunne det være at du kan se at hunden ikke bryder sig om at blive udklædt.

okay hundeidiot
du store hundegud,som bare ved alt..!
jeg tror ærlig talt folk er lidt "jeg går ikke ind for det fordi jeg ved jo hvad der er bedst for hunden" hvis hunden ikke ligefrem prøvet at få det af, kan jeg ikke se hvad der er så forfærdeligt ved det.

jeg synes gylden
at en bære-taske er okay hvis man skal f.eks. i toget og en bluse er okay hvis hunden fryser og en hat ser da sødt ud, men en halskæde er for grimt

ok,, hehe,, mig!! :)
hej, jeg synes at det er okay at give hunde en lille trøje på men det skal være en lille trøje som ikke genere hunden, og hunden skal heller ikke lide overlast. nogle hunde har jo brug for tøj, men jeg kan ikke lide små læderjakker, nogle hunde har jo brug for et dækken, og det er da også okay. men hunde med masser af pels skal ikke have tøj på fordi den kommer jo til at svede en helt masse. og hunde med sko på er jo rent mishandling, for den lille hund kommer jo til at gå så akavet og det stakkels dyr ved jo ikke hvad der foregår!

Ellers fryser de Muje
Det er ikke synd og give hunde tøj på, visse racer skal rent faktisk have tøj på, fordi ellers fryser de.. hvis vi tager et eksempel, min søster har en Yorkshire terrier og den har ikke det der hedder underuld.. alt det pels den har på huden, svare til det du har, så prøv engang og gå nøgen rundt en vinter og se om du ikke også ville fryse... så det er ikke synd, det handler bare om og vende dem til det fra hvalp af..

hunde fryser sebe
hunder fryser lig som mensker de små selvf mer ind de stor som er lang hår`er

Tøj ok Borgunde
Nogle hunde har ikke så meget pels og så er man nødt til at give dem tøj på om vinteren.
Men syntes at det er i overkanten at udsmykke dem med diamanter og hvad man ellers kan købe.
Men det må jo være op til folk selv, hvad de har samvittighed til :-)

regntøj til hund svar, hundetøj
min skt bernhard ligner jeg ved ikke hvad med regntøj på, men det er skønt at slippe for 85kg våd pels efter en tur i regnvejr, så den får regnfrakke på en sjælden gang alligevel. Den elsker bestemt ikke outfittet..

Det er okay men alligevel ? Mig !
Jeg syntes det er okay at små hunde har tøj på. Hvis det for eksempel er en Yorksihre Terrier er det okay. Hvis det er ca. samme størrelse er det også okay. Men hvis det er større hunde syntes jeg ikke de skal have tøj på.

Jeg syntes kun hunde max. skal have en t-shirt eller jakke på. Ikke "busker".
Jeg syntes ikke man skal give hunde sko på. Det er noget mærkeligt noget og ja det er ikke hundens natur at have hverken tøj eller sko på men jeg syntes det er værre hvis de har sko på.

Det er i hvertfald bare min mening.

§Helt klart.... Jóhanna
Jeg synes helt klart det er okay at give en hund tøj på ..
MEN jeg synes tilgengæld ikke det skal være store jakker og sådan noget for deres pels er lavet til at holde dem varme, men en let T-shirt er bestemt helt okay.
Smag og behag. Jeg har endda en stor hund en blanding af labrador og hønsehund så den er meget tynd og flot så overvejer helt klart en let T-shirt.
Hunden mærker ikke den store forskel af det [;)]