tøjstil. er jeg mærkelig?

tøjstil. er jeg mærkelig? jaja olga
Hej.
Her idag blev mig og min søster uvenner, og hun sagde til mig at jeg havde otte forskellige stilarter. Det rørte mig virkelig, da det gik op for mig at det har nok faktisk. den ene dag vil jeg gerne være rigtig hippie og tager nogle mønstrede gemasher og en stribet bluse på og en anden dag tager jeg måske nogle miss60 bukser på og en nørgaard? er man så mærkelig, hvis man går i flere forskellige stilarter? please svar. jeg er virkelig fortvivlet?????

Jeg gør det samme - "pyt med det" siger jeg! casual gut
og jeg føler ikke jeg lider af personlighedssplitning, bare fordi jeg har rigtig mange forskellige typer venner - lige fra businesslike, punker, hippie, sporty og afslappede mennesketyper. Så det bærer mit klædeskab også præg af, hihihe!! *-)

Jeg tror bare du er midt i en identitetskrise, som mange andre af os unge er...mange finder så en speciel "niche", som de hænger ved nogle år for så at skifte total ham nogle gange derefter.

Jeg selv gider dog ikke tænke over, hvad andre tænker om mig - hvis vennerne fra punkermiljøet fnyser over at de ser mig i jakkesæt en dag: deres problem! Hvis mine business-venner ser mig en dag i hippietøj og rynker på næsen: deres problem! Osv, osv, osv.

De kender mig jo for den jeg er og ikke mindst de ORD, der kommer ud af min mund.

Mit tøj kan ikke tale, det kan dit garanteret heller ikke. Det kan kun sende signaler til folk, der ikke kender dig som den person du er. Og da vor herre til hest om hvad ukendte mennesker mener om os - gi'r du mig ikke ret?

Bliv endelig ved isabelltopp
Du skal bare blive ved med at holde dine mange stile, det er med til at gøre dig til et interessant menneske. Der er ikke noget ved at blive puttet i bås med typer.
Fortsæt den gode stil.
K.h. Isabell

tak jaja olga
I har nok ret. Der er ikke noget galt med at have flere forskellige stile. Pg det er jo også bare tøj :D
Mange tak!

Hmmm Lalalalal
Hvis det er det eneste der kan gøre dig fortvivlet, må du være et meget lykkeligt menneske.
Hold kæft hvor åndsvagt, kan du ikke bare havde din egen stil? eller skal der være rammer for hvad du skal gå i.
Tøj er for HELVEDE bare tøj din usikre poptøs.
Mennesker som dig pisser mig af, tag dig sammen kælling.

nej!!! tavv
slet ikke der erdgfusdvh

slet ikk Diva
nææ det er da kun fedt at kunne klæd sig efter hvordan ens humør er............

jer fedt Diva
jer det vill jeg gøre for tiden tak.