Tør du flyve med Sterling-fly?

Tør du flyve med Sterling-fly? Sylvia Val
Måske så du udsendelsen i går i Kontant.
Det var vel en opfølger på, at en billet måske mere er en lodseddel, mere end en eksakt billet.

http://www.dr.dk/DR1/kontant/2006/10/24172745.htm#

Læs artiklen. Og følg under denne hvad programmet også indeholdt (genudsendes!).

En kunde oplevede, at tjeck-ind skranken brød sammen, da prpir-rullen brød sammen. Ingen kunne udskifte denne, og tiden gik.
Så kom en ny rulle ind. Overvægt!

Overvægt!, skreg kunden,,, tiden gik, ja, forgængerens kuffert var vejet med - men anyway - tamy-out - du har tjecket forsent ind. Du kommer ikke med, din billet er cancelled og gå hjem.

En anden kunde i Sterling oplevede sin plads optaget, og tog så en anden ledig plads: resultatet herpå var håndjerne, pasindragelse og polititvang ud af flyet.

Har du også "gode" historier om rejse med flyselskabet Sterling, så skriv.

Jeg kan selv starte: Flyet startede til take-off en time og 15 min for sent. Derpå fløj vi, og blev angrebet af kaffe/drinks-stewardesser, der ikke mente det nødvendigt at lade os tisse-trængende prøve denne øvelse forinden - nu de havde sinket os unødvendigt.

Fortæl jeres oplevelser - også om andre flyselskaber end Sterling - omend de findes?

Sylvia Val

Hmmm hannibal1977
Jeg skal faktisk flyve med Sterling i næste uge til London. Jeg har bestilt biletter, som kommer pr. mail (er kommet). Så nu glæder jeg mig da endnu mere til jeg skal afsted ;-) Skal nok vende tilbage med "resultatet".

De mange andre gange jeg har fløjet, har altid været med Maersk air. Der har jeg været 100 % tilfreds med både det ene og det andet. Der har selvfølgelig været de sædvanlige take off forsinkelser, men det er jo ikke altid selskabets skyld.

Ja da! Anonym
Jeg så også Kontant i går.

Sterling har faktisk en bedre fortrydelsesret end andre selskaber, idet de tilbyder at man kan få pengene for billetten (-1200 kr i gebyr) indsat på en konto hos Sterling, hvis man fortryder, og derefter bruge dem næste gang man køber billet.

Det blev nævnt at andre selskaber slet ikke havde en fortrydelsesret... var billetten købt så var pengene også brugt!

De øvrige episoder du nævner kan med garenti også forekomme i andre selskaber!

Ryanair Anonym
Jeg plejer at tage Ryanair til Stanstead, når jeg skal til UK. Det er ret billigt. De flyver fra Esbjerg Lufthavn.

god ide. hannibal1977
Jeg skal afsted fra Aalborg, og Stansted er for langt fra det sted jeg skal hen. ellers tak for tippet. :-)

roser til Sterling Djuggi
Vi har rejst med Sterling rigtig mange gange - og kender ikke til alle de omtalte problemer..altid venligt kabinepersonale, mod SAS som vi har brugt 2 gange for nylig,- det var begge gange nogle kedelige halvsure damer,- som burde være blevet hjemme - eller søge et nyt job . De mandlige Stevarder er der imod altid hyggelige,- og klar med service.

Tilfreds med Sterling London
Jeg synes at Sterlings regler er for indviklede, men flyverturen er fin. Jeg har fløjet med Sterling mange gange (London - Gatwick) og de har for det meste fløjet til tiden. Turen er hurtigt overstået osv. Jeg synes ikke SAS er bedre, bortset fra at man kan have mere baggage med.