Tør en pige fortælle sandheden ?

Tør en pige fortælle sandheden ? Hr. vil ikke miste m
Både mig og min kæreste gennem 3 år, har tidligere været i ca. 8 års parforhold, med op og nedture - og i vores forhold har vi meget glæde af hinanden, og elsker hinanden og er glade for vi begge har ret ens "fortid"

vi har firma og arbejder ofte sammen, men tit er jeg ude hos kunder, mens hun er på kontoret...
og for ca. 3 måneder siden fik vi en opgave som gjorde at hun skulle ud 3-4 timer hver dag

Vores forhold er meget varmt, åbent, romantisk og lækkert sexliv...

Men her inden for de sidste 3 måneder, er mangler der pludselig en del af den opmærksomhed som der plejer at være til stede framin kærestes side, og når jeg fortæller jeg føler mig forsømt, går der 1-2 dage så "glemmer" hun det igen
jeg har endda sagt at hvis den varme kærlighed ikke snart kommer igen, vil det koste os vores forhold, da jeg ikke kan bære den smerte...
-igen gik der et par dage, og vi måtte tage snakken igen...

Jeg spørger af og til om der er en anden fyr ??.. - om hun har været sammen med en anden, eller om der er en der har smilet og sagt noget sødt til hende - et eller andet ?? - men hun nægter...

jeg siger til hende at kærlighed ikke bare forsvinder uden grund, enten er det pga. problemer i forholdet (og det har vio som sagt ikke) - ellers er det fordi ens opmærksomhed er hos en anden...

men hun nægter at der er en anden..

Jeg har endda sagt til hende at jeg er så bange for vores forhold ikke holder, og jeg vil gøre alt for at redde det - og det nemmeste er hvis huin fortæller hvad der er galt - for uden grund vil det tage lang tid at genoprette, så det ville faktisk hjælpe mig hvis hun havde været sammen med en anden, for så kunne hun sige om det var en engangs historie, eller en hun skriver/snakker sammen med, for så kan huun jo finde ud af om det kan stoppes eller om vi skal gå hver til sit...

men hun siger og står meget fast på der ikke er andre...


så kære kvinder, hvis i havde været sammen med en anden fyr, og jeres kæreste græd for jeres forhold og lovede at i bare kunne ligge og holde om hinanden og at i nok skulle blive sammen - bare i fortalte sandheden - ville i så fortælle eller tie forevigt ???..


Er hun bare træt af ekstra arbejde, ellerer der en anden ???

Vend bøtten! (eller klynke videre?) tomoe unlogg
Du kan ikke holde til at hun er nogle dage uden at GIVE DIG?

Jamen, kære mand, så vend bøtten!!

Og GIV TIL HENDE, på en stille og rolig måde i nogle uger.
Og se om ikke hun får lidt overskud igen!

(hvorfor tvivler du straks på hende og kræver at hun skal være om dig hele tiden? Er du en klynker eller en mand? ...en mand bakker sin kvinde op, og kræver iKKE af hende når hun er flad. Det er sgu da nu du skal være mand og give til hende uden at forvente tilbage.)

vh tomoe

Giver skam.... Hr.
Jeg giver skam alt hvad jeg har i mig,

nusser, pusser og gør alt det vi plejer at gøre
(og vi kysser, nusser og dyrker stadig sex)af de sidste par måneder

hun er bare "ikke til stede" som hun plejer...
- der er mig der kaster mig over hende når vi ikke har set hinanden et par dage, når jeg er væk et par dage plejer vi at snakke, og bekræfte hinanden i telefonen - på SMS og billeder i MMS - og dyrker tit telefonsex og webcam sex - men det har der bare ikke været noget af de sidste 3 måneder...

og så meget kan 3-4 timers dagligt arbejde vel heller ikke påkræve...

stille og roligt? ;o) mænd... og kvinder... tomoe igen igen
Du bulldozer vist en hel del [;)]

Prøv lige at genlæse Vend bøtten - om stille og roligt [;)]

Giv hende lige lidt luft! Det er ikke sikkert hendes personlighed er til fuld-kraft-frem hele tiden, år ind og ud [;)]

Så gør noget hun ikke venter, og som er roligt.
Gør det en rum tid (og det betyder ikke 5 dage, men snarere 5 uger!), og se om det ændrer noget.


Selv om det måtte skyldes utroskab! kan du godt holde hende i ægteskabet ved at give hende en ny form for opmærksomhed, hvor hun ikke er på hele tiden, men hvor du er nær uden at være over hende. Prøv dig frem. Mærk hvad hun reagerer positivt på. (positivt betder her ikke at hun 'overfalder' dig i vild sex-lyst[;)] Men at hun løsner lidt igen. Bliver tilpas.)

Og husk en ting om kvinder: når de har brug for at snakke - skal du IKKE komme med 500 gode løsninger. Så skal hun have lov at snakke, og du lytter deltagende, små nik, ja-aha-nåe-osv. lyde. Hvis du vil af med en løsning/ godt råd, så vent! Og spørg når hun er færdig med at BLIVE HØRT! [;)] om hun også gerne vil have et råd/ et løsningsforslag. ...det er nemlig slet ikke sikkert. Hun skulle bare bruge din skulder, din favn, til at kunne slappe af i og lufte alle sine trængsler ved. UDEN maskuling handlekraft eller sexuel appetit som konfirmation af at I har det godt sammen.

Hun er kvinde. Du er mand. Og lige nu lyder det til at lidt relax på det maskuline kunne give nye vinkler [;)]

vh tomoe

Tror Tomoe er inde på carmenfreya
noget rigtigt [:)]

Jeg og min mand har været sammen i 30 år, og vi elsker hinanden lige så meget stadigvæk.
Men naturligvis er der perioder med mindre sex end andre perioder.

Jeg har ikke samme behov som han for sex, og synes af og til at han ikke tænker på andet [;)] Kærlighed og sex er ikke altid lig med hinanden. I periode føler jeg at jeg får så meget både kærlighed, opmærksomhed, og ikke mindst sex, at jeg bare er fyldt til randen. Jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal gøre af det.

Man kan altså godt blive træt af at blive fodret med flødeskumskager morgen middag og aften ( ok lettere overdrevet [;)] men af og til har man nok i bare en lille småkage.

Så prøv bare at være der, uden at forvente eller forlange. Prøv evt at indvitere hende ud, bare du og hende. Enten bare at spise, eller måske hvis i har mulighd for det, på en forlænget weekend.

Det er vigtigt en gang imellem ikke at skulle tænke på hverdagens trædemølle.

Kærlig hilsen
Carmen[l]

Jeg er som hun er Arbejdsbi
Når jeg arbejder koncentreret. GIV HENDE ARBEDJSRO! Det er den helt omvendte verden hos Jer. Giv hende luft, så kommer hun af sig selv. Du kan da ikke være så bekræftelsessyg, at hun ikke kan tage væk nogle få dage af gangen uden at skulle ringe, dyrke telefonsex og hvad ved jeg. Du er for stor en mundfuld.

Uenig med de andre - tror hun er optaget af noget andet, herete
og dette "noget andet" ikke er arbejdsbyrde, men ja måske en person, der lægger beslag på hende...på en eller anden måde. Tror ikke hun behøver være dig utro af den grund - men forstår godt du er på vagt. Min mand mærkede også (jeg selv ligeså) at den store hengivenhed jeg hidtil daglig jeg havde for ham, den forsvandt i den periode, hvor jeg var optaget af en anden mand.

Han sagde forleden - da jeg igen viste min hengivenhed sådan helt spontant fordi jeg havde LYST til det: "Dejligt at du er tilbage og min ........ igen".

Du skal ikke bare lade stå til - hun skal ikke have det for nemt, for så vil hun bare følge sine umiddelbare impulser (hvis der er en anden) men du skal give hende en masse bekræftigelse SAMTIDIG med hun ikke skal føle sig FOR sikker på dig.

Håber det bedste for jer - lyder som I har et godt forhold, og det er værd at kæmpe for!

knus
Pus

Du er godt igang med at kvæle hende Moden Q
Du siger på den ene side, at I ikke har nogen problemer i forholdet, og på den anden side at du føler dig forsømt. Hvad er det? Problemer eller ikke problemer?

Jeg tror du se spøgelser, og i den forbindelse er du godt igang med at kvæle hende og hendes kærlighed til dig.

Det er da ganske normalt at opmærksomheden svinger lidt. I nogle perioder har man masser at byde på, i andre, knap så meget. Det er så selvfølgelig uheldigt, hvis ens partner i de perioder hvor overskuddet ikke er så stort, har et ekstra stort behov for omsorg. Men hvis den i forholdet der mener at der mangler noget, samtidig siger at alting er så godt og rosenrødt - så er der vist mest tale om manglende selvværd, usikkerhed eller måske endda begyndende træthed med forholdet, og så søger han med lys og lygte en årsag til at afbryde forholdet, hvor han kan være den forsmåede part.

Drop dine spørgsmål, vis hende istedet at du stadig er vild med hende, og at du ikke er kan forestille dig et liv uden hende.

Jeg er enig med flertallet aliasen unlog
du er ved og kvæle hende i krav og opmærksomhed.
Nogen kvinder vil sikker syntes det er dejligt, og så er der nogen som mig der får fnidder fnadder,hvis mit fokus hele tiden skal være på manden.

Og du piner dig selv med at gå og bilde dig ind at hun har gang i noget andet.

Det lyder mere som om hun har brug for lidt plads,vi er nogle kvinder der hurtigere bliver fyldt op, og så kan man ikke rumme mere.

Slå din mistanke ud af hoved og glæd dig over du har en kvinde der ikke har brug for opmærksomhed i døgndrift.

Giv hende tid til at mærke hun savner dig, og stop dit pres, ellers køre du det i sæk.

Man elsker i bølger, nogle gange er de høje,andre gange lavere.
Nyd når de er høje, og lade være med at kræve mere end hun kan give.

Jeg har selv brug for mit eget rum uden manden hele tiden kræver og skal være på.
Er til tider 200% fraværende, jeg er bare heldig at jeg har en mand der har forståelse for det.

Husk i er to individer, med hver sine behov.

Ingen af de ærede debattører tager højde for herete
I hidtil har haft et intens og stærkt ´kærlighedsforhold. Måske fordi de selv ikke kender til den intensitet jeg kan forstå du hidtil har haft med din kone!

Men der er sket en markant ændring i din kones opførsel, og jeg forstår dig godt, at du er nervøs - tror også du har grund til at være det, men tror slet ikke din kone er utro...endnu.

Så det gælder om at du skal agere rigtigt nu. Du skal ikke give hende "fri proces" inden - underforstået at hvis hun bare bekender der er en anden, jamen så vil du stadig godt ligge i ske med ´hende osv....

Nej du skal mande dig op og sætte grænser nu. Min mand vandt mig tilb age faktisk ved at han bare koncentrerede sig om sit eget projekt...også selvom jeg ved han var godt nervøs over jeg havde ændret mig SÅ meget. Han var der stadig - men han ventede bare stille og roligt på mig, og netop det at han havde fokus rettet på sit eget gjorde at jeg var nødt til at indse og forstå at jeg var ved at foretage et VALG - her væk fra ham og mig. Jeg blev mere opmærksom og vågen og tænkte også - er min elsker virkelig alt dette værd?

Fokusèr på dit eget nu, men gør hende opmærksom på du har opfanget hun har ændret sig. Og vil hun ikke ud med HVORFOR, jamen så må hun finde sig i at du selv lægger din egen vurdering ind i det.

Hun skal IKKE mærke din krybende kærlighed lige nu - pas på med det. bare et godtr råd [;)]

Pusser

Det er ikke overraskende at netop du læser
tror der er noget fordækt med her .
Og som den eneste.

HVIS det er utroskab tomoe unlogg
og det har jeg ganske småt taget med i kommentaren om at, skyldes det det, kan han godt holde på sin kvinde, få hende til at blive [;)]

hov! ... manglede tomoe igen igen
at skrive, at jeg helt enig m. Pusserpigens vinkler! Der kan måååske godt være en anden inde over - men så hjælper den gentagne gamle kærlighedsmølle ikke.

Han bliver nødt til at være mand, og bære og være, især hvis hun synes en anden er lidt interessant for tiden.

Jeg er enig! herete
Også med den anonyme der selvfølgelig ser en sammenhæng mellem min konklusion på problemet her og så mit eget "usle" liv [:O]

Men det er meget op til ham nu.

Under alle omstændigheder skal han skifte attityde. Hvis han hidtil har været "the good guy" og hun tilsyneladende bare tager ham for givet (da han fortsat vil ligge i ske uanset hvad ! skriver han vist..hm) samtidig med en anden mand viser hende fornyet interesse, altså så skal hendes mand altså op på mærkerne NU!

Og "mellem linierne" gøre hende forståeligt, hvad hun mister, hvis hun går videre med den evt. flirt. Det skal hun MÆRKE - er hun FOR sikker fatter hun det ikke!

Men det skal ikke gøres truende, men mere intelligent og indirekte - i hvert fald hvis det skal virke på mig. Altså ved at manden her udstråler den selvbevidsthed som rigtige mænd jo har og selv er bevidste om. For det var netop min mands naturlige selvbevidthed, der fik mig til at stoppe min utroskab helt af mig selv. Han prøvede ikke på at vinde mig tilbage - jeg mærkede godt nok hans frygt og usikkerhed, men han holdt fast i sit eget og ville ikke give køb på sig selv. Han er alt fort stolt til at gide kæmpe med andre mænd, da han føler han er den b edste for mig. Og DÈT virkede ubevidst på mig, idet jeg hele tiden var klar over jeg hurtigst muligt skulle finde tilbage "i folden" hvis jeg ville have min mand. Så jeg afsluttede selv affære, og ja det er jeg glad for nu!

Men man kan være som ud´nder indflydelse af noget man ikke selv kan styre - en anden mands betagelse f.eks. i sådan en periode er man opslugt og ser slet ikke sin mand mere som den han vitterlig er. Det skal gå op for mandens kone - at det unikke de to har haft sammen ja DÈT kan hun godt gå hen og miste, hvis hun ikke kommer ud med sine følelser snart. Forstår godt hans angst....og tror desværre den er begrundet [:$]Pusser

Håbet... Hr.
tak for en masse gode svar...

som jeg prøvede at forklare, er jeg af og til ude og arbejde på projekter i 3-5 dage hvor jeg er i Jylland (Vi bor på den anden side)
og i de 3 år vi har været sammen har vi altid "savnet" hinanden rigtig meget når jeg var af sted - tale, skrive webcam telefonsex m.m.
vi nyder hinanden SÅ meget, og ser egentlig vores forhold som en helhedsting - for ALT hvad vi begge manglede i tidligere forhold har vi her - vi ved hvad den anden tænker på og har lyst til..
(eller gør vi ?..)

og det er først her da hun pludselig fik en daglig opgave "ude" på 3-4 timer daglig at den er gået galt..
(jeg ved der kommer en fyr derude og henter varer, en type som jeg godt kunne kunne frygte lidt, men hun siger jo at der er ingenting - for han er slet ikke hendes type..*?*)

jeg har græt og sagt at hun ikke var "til stede" da jeg vari Jylland - og vi har snakket og snakket om det - og alligevel skete der ingen ting næste gang jeg var af sted..

har været afsted 5-6 gange hvor vores samtaler bare gik op i arbejde, børn og folk i trafiken - og selvom jeg prøvede at ligge stikord ind, skete der bare ingenting...

Mit håb er at hun måske har "valgt" mig, for efter den sidste gang vi snakkede om emnet, er hun nbegynde at vende igen - hendeskys har fået lidt varme igen, hun udtrykker sig igen med søde setninger på SMS - hun er "tilstede" når jeg er i Jylland (en gang indtil videre)

min tvivl er bare.... - HAR der været en anden ? - HAR hun valgt MIG ?. - eller ER der en anden, og holder hun mig bare hen ??

- eller har hun bare brugt alle sine recurser på at koncentrere sig om sine nye opgaver...
(Meeeeen... i 3 måneder ??..)

Er du hendes mand, fra det andet indlæg? thecaveman
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=28&posting=1462141

Tja, det er jo ikke til at vide om du har placeret indlægget rigtigt eller forkert, men du skal i hvert fald passe på med at søge bekræftelse hele tiden.se link.

Ingen gider være sammen med nogen, der vil "være sammen" hele tiden. Jo, den første tid, efter man har mødt hinanden måske.

Hvis hun nu taler sandt, og der ikke er noget, men du hele tiden søger efter noget. Tror du så selv, det er den lim, der binder jeres forhold sammen.

Den usikkerhed du har, bliver svær at få væk. Især hvis du "kun" synes det er hende der er problemet?

Venlig hilsen

Grøn

MAKE her chose you! ;o) tomoe-gozen
stop spekuleringen!

Træd i karakter. Og få hende til at vælge dig (ikke v. wining...)

Hvis hun blir hos dig, har hun valgt dig, igen.
Ingen er upåvirkelig for andre. Men hvad vi vælger, er en anden snak!

Og især hvordan den forsmåede, sårede, vælger at håndtere sig selv i usikkerheden!

Alt godt til jer. Det lyder af et smukt forhold, der er værd at stå op for! [s]

hej carmen, om kager... tomoe unlogg
[;)] ja. Kærlighed i balance. Og en mand der er en mand, også når han synes det er lidt svært at holde balancen med sin kvinde, der opfører sig anderledes end hun plejede. Har han fødderne godt i mulden (selvbalance, også som mand!), hjerte og hjerne på rette sted, så kan kvinder være kvinder, for deres mand, (og mor for familien, hvis de er flere i husholdingen).

Kagerne? Dem kan og skal han variere og "servere" i overensstemmelse med hvad hun kan, ikk? *G*

hmmm kvindemin
Uanset om det ville koste mit forhold. og det er stort set kun fordi jeg kan ikke lyve [:D] alle der kender mig, gan gennemskue det lige med det samme..

men altså nej, jeg tror nok det ville være svært at skulle sige sådan en ting. jeg tror der er ting der måske ikke skal sige simpelhen kun fordi man er bange for konsevenserne.
(MAN SKAL IKKE VÆRE UTRO) men hvis hun fx siger til dig, skat ja jeg har sku dummet mig. er vild ked osv. så prøv forstil dig hvordan jeres forhold ville være? du ville få en masse mistillid, end hvad du har nu. er du sikker på du egentlig vil høre svaret?

Nej Hr.
Hej Fr. Grøn,

Nej vi har ikke været gift i 8n år, og hun er ikke 32, min barndom var ikke præget af meget kriminalitet, og nej, jeg klister mig ikke til hende, og siger det samme igen og igen - dag ud og dag ind - jeg er ikke til "Linie 3 stilen" ;-)

men godt bud ...

Fremgang.. Hr.
Endnu engang vil jeg takke for alle de dejlige svar...

som jeg skrev, var der fremgang når jeg var hjemme, og er nu lige kommet hjem efter 4 dage i Jylland igen - og der var - ENDELIG - fremgang mens jeg var "derover" - hun var "til stede" og opførte sig som hun plejede - og da jeg kom hjem var det i form af meget glædeligt gensyn, lange kys og fræk spontan og hed sex...

det virker som om hun er "tilbage", og det er den indre varme kærlighed der er tilbage
- vi har i dag fejret vores 3 års dag sammen - og nyder virkelig hinandens selvskab...

jeg har selvfølgelig en frygt for det bare er en lille kort "glad" periode, men nyder hvert et sekund...


Har nu stadig en lille mistanke om der har været en anden fyr som har prikket til hendes følelser - for hvis det bare havde været en kort "træt" periode, havde det måske varet en måneds tid, og så ville hun selv være klar over hvad der gik galt - og beklaget sin manglende tilstedeværelse..
- men hun kan stadig ikke se hun har været "væk" - heller ikke selvom jeg kommer med tydelige eksempler på det...

og hun nægter ethvert kendskab til anden fyr..
Jeg er virkelig glad for hun er tilbage - og Nej - inderst inde vil jeg jo nok ikke høre hendes ærlige svar...

knus til jer alle..

jubii tomoe unlogg
That's the spirit! [:)]

Hvorfor grave efter l..., hvis der er en grøn vej forude!

(ærligt talt, kan man godt stille spørgsmålstegn ved de der insisterer på, at det er 'nødvendigt' med al den krængen det hele ud, forfra og bagfra, især hvis det er lagt bag!

Så hatten af for at du kan og vil leve godt og rent videre. Også med at hun mååååske bare var træt! eller måååske havde tankerne lidt på en anden (hvilket alle ærlige mennesker oplever i løbet af deres parforhold, mere end een gang også...!)

For ja, man skal kunne bære noget af og til. Også noget der er lidt uldent. Uden at strikke en hel trøje af det!

Good luck & happiness!

vh tomoe

Sådan er nogle kvinderne Smart
Tjaa hvis det var mig så fortæller jeg alt, men da alt er ligegyldigt. Så hvorfor ikke af med sandheden. Før eller senere så vil du også ku mærke eller opdager hvad der virkelig var gal. Det ser ud til at hun har noget i baghovedet som har måske lidt svært med at dele med dig så... sådan er nogle kvinderne. Men som jeg også ved at dansker kvinder går jo tit fra manden så hehe held og lykke med det [;)] PS: Det med sex lysten skal begge partner være med til det ellers så upsi du må nøjes med at holde ud DU [;)]

nej det gør de ikke x-manden
som sagt nej jeg har på formelsen at min kone har været utro. Og hun siger hun aldri har eller vil lyve over for mig. Det i sig selv er løgn.
Det skal så siges at det er 7 dage siden hun sage at hun ville skilles og der er nok nogen der vil sige at jeg er blevet blind af had og mistro
for hun siger at der ikke er ander og jeg tror ikke på det
nok om mig
Men det skal så siges i dit tilfælle at der kan værer at der er en men ikke som du tror hun kan værer gravid og ikke turer fortelle dig det[:/]