tør ikke ta en graviditetstest...........

tør ikke ta en graviditetstest........... Anonym
jeg er en pige på 19 som i et stk. tid har overvejet om jeg skal ta en test.. har stadig mens men den er blevet kraftigere end normalt. jeg har en normal cyklus og har haft det i ca. 6 år. jeg er blevet ret tyk om maven,men har kun taget et par kg på. og det r kun om maven. er begyndt at få smerter i maven.. både nederst og øverst...så slemt at jeg til tider næsten ikke tør trække vejret,men der kan godt gå flere dage i mellem og andre gange et par dage i træk. var nede på apoeket og kigge på test igår. men turde ikke købe en,for nu er jeg nervøs for at der ikke er noget..... er der nogen der har en mening om dette? eller tror jeg er gravid???????

kvalme og sure opstød... Anonym
er jeg også begyndt at få... men oftest hen af eftermiddag og aften.

Tag den test Miss J
og få det overstået. Ved godt det kan være svært, men du skal ikke gå og tænke alt for meget over det.
Tag den og pøj pøj med det.

for sent degn
du skal tage den test hvis du er i tvivl dem på apoteket siger eller kikker ikke underligt på dig bare vær dig selv. hvis du nu er gravid og ikke vil have barnet så er det jo med at finde ud af det i tide så du kan få det fjernet. held og lykke

kunne godt tænke mig at vide... Anonym
er der nogen af jer der er/har været gravide? er det nogle symptomer i kender? hvordan havde i det selv under graviditeten?

Ro på. beckann
Jeg har ikke været gravid. Men jeg kender frygten. Jeg havde nogenlunde de samme symptomer so dig, udover jeg havde kvalme 24 timer i døgnet. Jeg havde mavesår. Og det blev ikke bedre med frygten for graviditet.

Se at få taget den test, lige meget hvad den viser, er du mindre bekymret bagefter. Så kan du forholde dig til og det er en graviditet eller ej.

Lige meget hvad testen viser, så er det vist tid, at få bestilt en tid hos lægen.

Håber for det bedste for dig.

mavesår????????????? Anonym
hvad kommer det af? har ikke kvalme ret lang tid af gangen... kun til jeg får noget at spise ss. men det er ikke engang fordi maven er sulten.. det hjælper bare altid med mad... men tror du har ret i at jeg hellere må ta til lægen... men puha... hader de undersøgelser de foretager.

beslutninger Anonym
kære anonym.
jeg mener du skal tage testen, det er ikke altid lige sjovt at tage de store beslutninger men denne gælder for mere end hvad man skal lave i weekenden....
du kan jo altid tale med din læge han/hun må ikke sige det videre til dine forældre eller andre og på den måde er du sikkert..... når man går rundt med en tanke bliver man ukonsentreret og man får det dårligt ondt i maven osv.
men kontakt din læge og få bestilt en tid, det er det bedste......

Bid tænderne sammen !!!! ditto
Jeg ved hvordan det er, at skulle gå ind på apoteket og købe den slags, og hvor svært det er bare at tage beslutningen om at tage derind. Jeg er selv 18 og har for ganske nyelig været udsat for noget i samme stil. Men uvisheden, er langt langt værre - køb den test og få det overstået (tag evt. til en storby, der kommer så mange og ss. for at der er nogen der kender/ vil ligge mærke til dig er minimal), du har det meget bedre når først du ved ren besked... Jeg var heldig - håber på det samme for dig! Pøjpøj!!!

Gå til lægen.. Hamster
Hej

Jeg Er gravid - og du kan få alle til at fortælle om lige præcis de symptomer du efterlyser - både så de passer til en hvilken som helst sygdom - og så de passer til graviditet.

Der er ikke to, der har de samme symptomer i deres graviditet. (min mor brækkede sig i to måneder, jeg mærker intet - andet end alm. menstruations-lignende smerter i ny og næ)

Hvis du har kraftig menstruation, kunne det tyde på at du ikke er gravid - eller har aborteret. (hvis det er tilfældet kan en test godt vise positiv, selvom du har mistet barnet)

Der er ikke andet for end at gå den tunge vej til lægen, med en urinprøve under armen....Du skal se, det er nok slet ikke så slemt endda...Frygten er ofte det værste.

Held og lykke

går over af sig selv Kedelig mand
Jamen så lad dog være med at tage den skide test, det går trods alt over af sig selv......efter 9 måneder.

tsk.tsk. intelligent pigebarn !!!

til kedelig mand Anonym
ok... tusind tak for svaret ss. jeg gider ikke engang blive irriteret på dig,men kunne nu alligevel ikke lade være med at trække på smilebåndet. for har i løbet af dagen været på apoteket og testen viste at jeg ER GRAVID!!!!!!!! og det er bare skønt ss. kedelige mand.. hvis ikke du har et mere intelligent svar.. så skal du nok slet ikke befinde dig i såan et forum.nok nærmere inde hos de kedelige ss. kæmpe knusser

til alle Anonym
mange ak for jeres svar... jeg er gravid ss. og kan ikke vente med at bestille en tid hos lægen i morgen.mange knus fra mig.

Tillykke.. maia
Tillykke med det....dejligt for dig...

tusind tak ss. Anonym
det er sgu underligt ss.

tsk. tsk. Kedelig mand
Indrøm det, det var mit indlæg, som åbnede dine øjne !!!