Tør Pia Kjærsgaard?

Tør Pia Kjærsgaard? svendsen777
Pia Kjærsgaard har forlangt 3 ministre fyret. Det drejer sig om socialminister Eva Kjer Hansen (V), forbrugerminister Lars Barfoed (K) og transportminister Flemming Hansen (K).

Ordførere fra Venstre og de konservative har utvetydigt meddelt, at det bliver der noget af.

SF har bekendtgjort, at de vil stille et mistillidsvotum til de 3 ministre.

Socialdemokratiet og Enhedslisten meddelt, at de vil stemme for sådan et mistillidsvotum.

Hvis Dansk Folkeparti også stemmer for mistillidsvotummet, så er der faktisk flertal for at fyre de 3 ministre.

Men tør partiejer Pia Kjærsgaard følge sine egne ord op med handling? Jeg tror det ikke.

Mon ikke det går, som det altid går, når Pia Kjærsgaard kritisere regeringen? Hun farer op som en løve og falder ned som et lam.

Endnu en gang har Pia Kjærsgaard fyldt pressen med teatertorden alene for opmærksomhedens skyld. Skal vi væde på, at der ikke går mere end 3-4 dage, før Pia Kjærsgaard er faldet til patten igen.

Var der nogle, der sagde, ”tomme tønder buldre mest”?

Kilde: http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=468429 og DR’s Tv-avis.

tja.... de er nogle svæklinge anonym
så hun har ret, men igen..... :-)


jeg kan kun give den smukke røde lady ret ...... :-)

Varm luft Fønix
Pia Kjærsgaard er såmænd bare blevet medieliderlig i sommervarmen. Det med at fyre ministre skal vi ikke regne med at hun tør. Hun kunne jo risikere at Anders Fogh ikke længere ville have hende som stemmekvæg.

De, der har stemt på Dansk Folkeparti må , set i lyset af de tomme trusler, virkeligt føle at de har fået noget ud af deres stemme. Først piller pianisterne ved efterlønnen på trods af at de har lovet det modsatte. Derefter lover de at hjælpe os af med uduelige ministre, for kort efter at falde til patten igen, når det bliver alvor.

Det er sgu for ynkeligt.

Hun har rodvad
allerede modereret sig, nu hedder det, hun siger "statsministeren bestemmer, men hun vil anbefale ham en rokade, med udskiftning af de tre ministre. Hun ved at dersom de tre får et mistillidsvotum, stille statsministeren "kabinetsspørgsmål" på det.