Ta' det kørekort

Ta' det kørekort Anonym
Jeg synes ærlig talt, det er noget svineri, at ældre folk skal have lov til at køre bil. Dem der stadig kører når de er langt over 70! Det skulle forbydes. Og når man hører om gamle halvdøde der er kommet over i den forkerte bane eller er spøgelsesbilist. Som rene dræbermaskiner sætter de sig pukkelrygget ind i deres lille bil og ikke engang kan se over rattet. Så kan man da virkelig bide sine negle...

I modsat fald skulle man bestemt heller IKKE have lov at køre bil før man blev 25. Man kan godt kalde en på 18 år for et barn, for de opfører sig som sådan, og som ungdommen er i dag, er det bestemt heller ikke betryggende at små 18-årige kører rundt i trafikken når de stadig ligner en på 12. De har jo slet ikke begreb om den slags endnu, og kan ikke opføre sig ordenligt.

Men det er da klart, at når dem der laver loven, er skingrende skør, hvordan skulle de så kunne lave en lov der siger spar to.
Så det er ikke betryggende at vide landet bliver styret af dem der sidder inde på Kolbøttefabrikken.

Fra mig

Idiot Anonym
Du aner sgu da ikke hvad du snakker om!

fjols Anonym
køre du selv fejlfri mon dog du gør det

Påvirkede bilister skulle for altid miste retten AnOnYm
til at køre bil og det samme skulle de der stikker af fra uheld.

Så er vi ved at være der.

Kasket/filthat/seler./ anonym.
Hold altid øje med disse gamle bilister iført overstående.Dem har jeg virkelig respekt for i trafikken.Gamle bilister er til fare for andre.De kender ikke til køre kultur,for tiden er rendt fra dem.Især bønder der kommer ind til byen kan være et mareridt.De kan virke snotforvirret og kører bare som det passer dem,de tror de kører ude på marken med deres traktor volvo.
Fuld gas fremad i 1 gear,det er typisk kendetegn for en gammel mand af bilist.

hmmmm fornemmer jeg AnOnYm
lady-in-red's hadske retorik.

?? hva tænker du på !! ??? bil-lige
Tjaaa, så længe man er på arbejdsmarkedet burde det vel også være muligt at have kørekort - eller ønsker du at service niveauet i DK skal falde fordi din tømmer, vvs eller hvem end du nu skal bruge...er under 25 og er nødt til enten at komme gående med en kæmpe taske eller tage bussen og kun have det halve værktøj med.
Jeg tror du er lidt skør oven i - når man siger man skal være mellem 25 og 65 for at have kørekort - der ifndes sgu da folk i alle aldre der kører som idioter - måske er du en af dem ? du kan bare ikke forstå ikke flytter sig for dig når du kommer !!! Danske bilister er nogle af de værste, da vi er så forbandet egoistiske når vi sidder os ind bag rattet, vi spilder ikke et minut for at lade en anden komme forbi, for prøv nu at tænk hvis jeg gik glip af det første minut af hvad ved jeg....
Så du skulle tage at slappe lidt af !