tag jer sammen + et råd

tag jer sammen + et råd til HHHH og Fyr og jomfru
det her er ellers et ret seriøst forum, det har jeg da fornemmelsen af. Hvorfor skal sådan et par klapoddere som jer ødelægge seriøsiteten? der er faktisk nogle her der har det svært og søger gode råd og vejledning. hvis i ikke kan give den eller bruge den så tag og lad være med at besøge den her side mere, i får ikke noget ud af det selv og i sårer andre.
nej, der er bestemt ikke noget galt i at være jomfru som 18 årig. nu var jeg godt nok 16 da jeg første gang var sammen med en pige, min kæreste heldigvis. jeg havde ellers haft chancen før men det føltes ikke rigtigt. jeg fortryder bestemt ikke jeg ventede. sex er dejligt, men at elske er noget helt specielt og noget ganske andet. vent til du føler dig helt sikker på at det er rigtigt..

Tak Fisken
Vil bare sige tak til dig der "gav et råd"
jeg troede også at man var fri for useriøse kommentarer her på sol. Men det er heldigvis ikke så tit de kommer. tak for rådet foresten

Jeg er også... C19
Hvis det kan være nogen trøst så er jeg 19 og jeg har aldrig været i seng med en pige.

Godt sagt tls21
Jeg er aktiv deltager i flere debatter og tager det ret seriøs så tak for de fine ord.
Og til alle der ude som er i tvivl om det at være jomfru, så kan jeg sige at jeg var 22 før jeg besluttede mig for at være sammen med en fyr. Det var ikke et spørgsmål om min tro(til trods for at jeg er ret kristen) det havde noget at gøre med at ingen skulle til hos mig før jeg var klar! Så igen godt sagt!!!
Drømmeren