Tak for dit svar...

Tak for dit svar... letthesunshine
Kære Helle,

Tusind tak for dit svar på mit indlæg [l]

Det er bestemt meget rigtigt, at dele af mig ikke har været klar til at lukke en ny partner ind i mit liv. Dels fordi jeg har været bange for at vælge den forkerte mand igen. Den ufred, det tidligere har skabt for både mig og min søn, skal aldrig gentage sig. Dels fordi jeg jo i bund og grund har det godt og er glad og tilfreds med mit liv.

Jeg er ikke længere specielt skræmt over at falde for den forkerte type. Igennem Nordlys terapien har jeg fået vendt mine signaler, så de typer ikke længere sidder på mig som tape, og mere vigtigt - jeg falder ikke længere for dem. Istedet er jeg meget åben for, hvem min type er. Jeg har ikke et billede på, hvordan han skal være - blot at han skal passe til mig på alle planer.

Måske er jeg naiv, men hvis jeg møder den mand, der passer til mig, så vil det ikke være en trusel mod det dejlige liv, jeg har nu - og så er jeg jo mere end klar til at lukke ham ind.

Jeg vil rigtig gerne et lag dybere ned, som du anbefaler, men jeg aner simpelthen ikke hvordan eller hvad det er jeg skal tage ved eller øve mig på... Ej heller, hvordan jeg skal blive "synlig" for den rette.

Hvor klar kan man blive, Helle?

Igen et stort tak for din tid...

Kærlig hilsen,
mig

Kære Sunshine;-) hellenemborg
Jamen jeg tror da du er ved at være klar....;-)
Det der sker mange gange er jo, at vi bliver så fokuserede, at tingene har svært ved at ske. (viljen kan være som et net, jo stærkere den er, jo sværere har begivenheder ved at ske. I det øjeblik vi slipper med viljen - sker det vi ønsker...:-))
Prøv evt. at læse bogen. "The Secret", ønsk, men husk også at lægge det til side igen. Hav tillid til processen - at det sker som det skal ske.
Vil du dybere i egne processer kan jeg varmt anbefale psykospirituel vejledning kombineret med healing. Det bringer os i kontakt med de dybeste lag i os selv og viser os de uhensigtsmæssige mønstre i os selv. Bevidsthed og frigørelse er nøgleordene.
Du er velkommen for yderligere info.
held og lykke med dete kæreste
i Kærlighed Helle Nemborg
www.sjaelsro.dk